Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עורך דין טוב, כמה אלפי שקלים והכל בסדר...

עוד 10 שנים תשמעו על הבחור כשהוא יפגע בהולך רגל/ אופנוע ויהרוג אותו.

והכותרת תהיה:

"בעל 156 הרשעות קודמות בנהיגה, נהג בשכרות והרג רוכב אופנוע..."

כמה עצוב.

אפרופו נתיב נגדי והרג רוכבי אופנועים. היה מקרה כזה בעבר של בן בליעל שגנב רכב, ברח מהמשטרה ונכנס לנתיב הנגדי. הוא פגע ברוכב אופנוע שנסע כחוק והרג אותו במקום. אני עדיין מחפש את הלינק למקרה הזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד פה לא באמת חשב שהפאביה נכנסה ראש-בראש עם המשאית הזו ונשרטה קלות בעוד המשאית הלכה טוטאל לוס :wink::lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה כמו כל הסיפורים של דריסת גמל בנגב. מספרים לך על משפחה שנכנסה בגמל וכולם נהרגו, אבל אף פעם לא אומרים מה נסגר עם הגמל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אפרופו נתיב נגדי והרג רוכבי אופנועים. היה מקרה כזה בעבר של בן בליעל שגנב רכב, ברח מהמשטרה ונכנס לנתיב הנגדי. הוא פגע ברוכב אופנוע שנסע כחוק והרג אותו במקום. אני עדיין מחפש את הלינק למקרה הזה.

נהג האופנוע נסע במהירות מסחררת ומפורזת של 105 קמ"ש, ולכן נהרג, לא בגלל שמישהו אחר ברח מהמשטרה, נכנס לנתיב הנגדי והתנגש בו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא מכיר את הבחור עצמו, אבל נתקלתי ברכב של הבחור נוסע מולי/לידי/בחניה כמה וכמה פעמים. מדובר בפאביה 1.4 עם הטאסות (או איך שקוראים לדגם הזה מהמבצע) ולא דגם הספורט כמו שמישהו כתב בתגובות למטה במאקו. אכן מדובר בבחור צעיר.

מילא לנסוע מהר (אין שום בעיה עם מהירות), אבל בריחה משוטר ונסיעה נגד כיוון התנועה בכביש מהיר של 140 קמ"ש (מהירות ממוצעת) זאת נהיגה בלתי אחראית. מעניין האם הרכב טוטאל לוסט, הייתי מעוניין לקחת קצת חלקים לפאביה שלי...

פורסם

בטח מיהר לארומה :lol:

זה למשל נהג שצריך לקבל מאסר בפועל,מחכה בקוצר רוח לראות מה יקרה איתו.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
הנהג הזה לא צריך לשבת מאחורי הגה, הוא צריך לשבת מאחורי סורג ובריח!

לצעיר אתה צודק

אנשים כאלה שמים זין אחד גדול על עונש השלילה, לכן הם צריכים לקבל עונש שימנע מהם פיזית לנהוג.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שרשור כזה עלול להוות בסיס ללפחות עוד 17 שרשורים אודות גדולת הפאביה שעכשיו מתברר שהיא לא רק ספורטיבית- אפילו משאיות מפחדות ממנה!

:lol:

ובנימה רצינית,

יש פער אדיר בין הרצוי (עונש מאסר בפועל ושלילה לצמיתות) לבין המצוי (שיחה לעורך דין, תחנונים לשופט ועסקת טיעון שתכלול שלילה לחצי שנה בפועל עם על תנאי לשנתיים וקנס כספי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא מכיר את הבחור עצמו, אבל נתקלתי ברכב של הבחור נוסע מולי/לידי/בחניה כמה וכמה פעמים. מדובר בפאביה 1.4 עם הטאסות (או איך שקוראים לדגם הזה מהמבצע) ולא דגם הספורט כמו שמישהו כתב בתגובות למטה במאקו. אכן מדובר בבחור צעיר.

מילא לנסוע מהר (אין שום בעיה עם מהירות), אבל בריחה משוטר ונסיעה נגד כיוון התנועה בכביש מהיר של 140 קמ"ש (מהירות ממוצעת) זאת נהיגה בלתי אחראית. מעניין האם הרכב טוטאל לוסט, הייתי מעוניין לקחת קצת חלקים לפאביה שלי...

כבר אתה צריך להחליף חלקים?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

לא, אבל מכיוון שהרכב שלו היה ממש חדש, הייתי שמח להצטייד במגבים וגם במצבר שלו. בכלל, אני לא יודע איך המצבר שלי מחזיק כבר כמעט 5 שנים מיום ייצורו בפועל, אבל אני לא בונה על זה לאורך זמן.

פורסם
נהג האופנוע נסע במהירות מסחררת ומפורזת של 105 קמ"ש, ולכן נהרג, לא בגלל שמישהו אחר ברח מהמשטרה, נכנס לנתיב הנגדי והתנגש בו.

גבר, אני מדבר בפירוש על המקרה שרשמתי. חלאת המין האנושי שגנב רכב ברח מהמשטרה, נכנס לנתיב הנגדי ונסע נגד כיון התנועה. הוא נכנס ברוכב אופנוע שנסע X קמ"ש וגמר אותו במקום. זה לא משנה אם רוכב האופנוע נסע 60 קמ"ש או 200 קמ"ש. בן הבליעל לא היה אמור להיכנס לנתיב הנגדי. אילו הוא לא היה עושה זאת רוכב האופנוע היה עדיין בחיים בלי שום קשר למהירות שלו.

לצערי אני עדיין לא מוצא את הלינק. זה פשוט הדהים אותי שבן אדם יכול לקום יום אחד, לעלות על האופנוע, לרכוב במהירות 50 קמ"ש אבל הוא לא יכול לצפות שאיזה שמוק יבוא מולו ויגמור אותו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הייתי ציני :shock:

לא באמת התכוונתי שנהג האופנוע אשם, זו הייתה מן פארודיה אתה יודע, צחוקים וזה. בעיקר על כך שכולם מאשימים את המהירות בכל תאונה, אז גם כאן אפשר להגיד שהמהירות של נהג האופנוע אשמה, ולא זה שנסע נגד כיוון התנועה (NOT). (בכוונה כתבתי שהיא מסחררת, בהגזמה, 105 בכביש של 90, איפה המשטרה כשצריכים אותה).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...