Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה מוזרה כשאני לוחץ על הגז הרכב בקושי סוחב והטורים לא יציבים עד שהרכב מגיע לטורים של 3500 בערך ואז הוא מתחיל להגיב כמו שצריך מישהו יודע מה הבעיה?

פורסם
יש לי בעיה מוזרה כשאני לוחץ על הגז הרכב בקושי סוחב והטורים לא יציבים עד שהרכב מגיע לטורים של 3500 בערך ואז הוא מתחיל להגיב כמו שצריך מישהו יודע מה הבעיה?

זה יכול להיות חיישן זרימת אויר בסעפת יניקה הוא נקרא חיישן MAF . לפעמים ניקוי שלו עוזר , לפעמים יש להחליפו. בכל מקרה יש לבדוק באמצעות מחשב המוסך כדי לאתר את התקלה.

פורסם

שלום יוני,

חוסר סחיבה יכול להיגרם ממספר סיבות:

1. ממיר מפורק.

2. רכב לא ביצע טיפולים ומסננים סתומים.

3. רעשים במנוע הגורמים לחיישן הנקישות לבצע מינוסים בהצתה.

האם יש מנורת תקלה דולקת?

כמה זמן התקלה קיימת והאם בוצע פעולה כל שהיא ע"י מרכז שרות?

אייל מסובארו

פורסם
שלום יוני,

חוסר סחיבה יכול להיגרם ממספר סיבות:

1. ממיר מפורק.

2. רכב לא ביצע טיפולים ומסננים סתומים.

3. רעשים במנוע הגורמים לחיישן הנקישות לבצע מינוסים בהצתה.

האם יש מנורת תקלה דולקת?

כמה זמן התקלה קיימת והאם בוצע פעולה כל שהיא ע"י מרכז שרות?

אייל מסובארו

1.לא יודע לגבי זה

2.רכב מבצע טיפולים בזמן!

3.כל אחד נתן פה השערה של חיישן אחר

אין מנורת תקלה התקלה באה והולכת היום כן בשבועיים הקרובים תעלם ואז פתאום תחזור... התקלה הולכת איתי כבר שנתיים אבל זה קורה באופן רנדומלי לאיזה יום יומיים ואז נעלם אז קשה לטפל בזה...

פורסם

שלום לך

בדוק את כל הצינורות האוויר שהם מחוברים היטב ולא סדוקים,קרועים.

נסה לעשות ניקוי בית מצערת עם ספרי קרבורטורים, ולהוסיף על רבע מיכל דלק תוסף,

K 44 ולהיות עם רגל קצת יותר ״כבדה״ בזמן נסיעה.

גם לי הייתה אותה בעיה הסלד לא היה יציב, ולא סחב טוב, מסתבר שצינור אוויר לא היה מחובר טוב.

Feel.Think.Drive

My BimBa B4

פורסם

שמתי את הרכב במוסך מורשה המחשב לא מראה תקלה...אומרים שכנראה הקודנית גורמת לבעוות אז ננתק אותה...

פורסם

יכול להיות קשור אולי היא לא משחררת טוב את הנעילות...בכל מקרה אין דרך לדעת המחשב לא מראה על שום תקלה...

פורסם

בדוק את המערכת סטריאו, אולי היא נשרפה.

ברצינות, מה הקשר לקודנית ?

דיברת עם המוסכניק לגבי החיישנים שהוצעו לך פה ?

אישית, היה לי דבר דיי דומה באימפרזה מהשנה הזו. היה חסר המון שמן דיפרנציאל - מה שגם להצתה מאוחרת ומכאן הסימפטומים ידועים.

לגבי המשפט הזה:

"3.כל אחד נתן פה השערה של חיישן אחר"

אף אחד לא חייב לך פה עובדה מדויקת לגבי התקלה, אף אחד מאיתנו לא יכול לגלות באופן ישיר מה התקלה ואנחנו רק מעלים הצעות כי הגורמים לתקלות כאלה רבים ביותר. אתה תקבל את הצעותינו לבדיקה ותלך עם זה למוסך. אל תכעס כי "כל אחד מעלה פה מה שבא לו".

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
בדוק את המערכת סטריאו, אולי היא נשרפה.

ברצינות, מה הקשר לקודנית ?

דיברת עם המוסכניק לגבי החיישנים שהוצעו לך פה ?

אישית, היה לי דבר דיי דומה באימפרזה מהשנה הזו. היה חסר המון שמן דיפרנציאל - מה שגם להצתה מאוחרת ומכאן הסימפטומים ידועים.

לגבי המשפט הזה:

"3.כל אחד נתן פה השערה של חיישן אחר"

אף אחד לא חייב לך פה עובדה מדויקת לגבי התקלה, אף אחד מאיתנו לא יכול לגלות באופן ישיר מה התקלה ואנחנו רק מעלים הצעות כי הגורמים לתקלות כאלה רבים ביותר. אתה תקבל את הצעותינו לבדיקה ותלך עם זה למוסך. אל תכעס כי "כל אחד מעלה פה מה שבא לו".

1יש קשר יש נעילה על ההזרקה ואם הקודנית לא מתפקדת טוב אז זה יכול לגרום לבעיות.

2.לא התכוונתי שמישהו חייב לי משהו אז אם אין לך משהו יותר חכם להגיד עדיף לשתוק...

3.זה לא חיישנים כי עשינו בדיקת מחשב מקיפה וזה לא מראה על תקלה... בכל אופן התקלהכרגע נעלמה הרכב נוסע רגיל וטוב..עד לפעם הבאה...

פורסם

תרשה לי לתקן אותך,

קודנית או שהיא דרוכה או שהיא לא דרוכה,

אין באמצע ברוב המקרים שיש תקלה בקודנית אין אפשרות להניע את הרכב,

ולא כמו שאתה אומר כשיש תקלה בקודנית אז זה משפיע על ההזרקה,

במקרה כזה לא היית יכול להניע את הרכב בכלל.

Feel.Think.Drive

My BimBa B4

• תוכן חדש...