Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ על פיאט פונטו ספייס, זה הרכב הכי חדיש שתמצא בתקציב הזה, חסכוני, אמין יחסית וחלפים זולים. רכב מצויין לצעירים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממליץ על פיאט פונטו ספייס, זה הרכב הכי חדיש שתמצא בתקציב הזה, חסכוני, אמין יחסית וחלפים זולים. רכב מצויין לצעירים.

הרוב שנמצאות למכירה זה רק הדגם עם ה60 כ"ס

פורסם

בתקציב כזה יכולה להכנס גם 206, שנתון 99 -00 עם ק"מ סביר.

זה הרכב הכי מודרני שתוכל לקנות בתקציב הזה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

הכיוון שלך נוטה לרכבי ערסים, קולט סיויק, זה רכבים שלא מצטיינים בחיסכון, למצוא שמורים זה בעיה ואם כבר מצאת זה בטח לא בתקציב שלך, רד מהנושא.

למכור בקלות זה לא יהיה, והקונים הפוטנציאליים לא יהיו אנשים חביבים במיוחד.

פונטו 80 כ"ס לא תמצא אבל 60 כ"ס עושים את העבודה מבחינת חיסכון בעלויות אחזקה ודלק. רכב מעולה, נמכר מהר גם יחסית.

פורסם
מה אני יכול לעשות שרכבי ערסים הם יפנים???

יש המון יפניים, סאני לנסר קורולה ועוד, הרכבים שאתה בוחר הם לא כי הם "יפניים" זה בגלל איך שהם נראים, וזאת אחת הסיבות שערסים קונים והורסים אותם.

עשה לעצמך טובה ורד מהחיפוש של הרכבים האלה, השמורים שבהם לא יהיו בתקציב וקהל היעד לא משהו.

פורסם
יש המון יפניים, סאני לנסר קורולה ועוד, הרכבים שאתה בוחר הם לא כי הם "יפניים" זה בגלל איך שהם נראים, וזאת אחת הסיבות שערסים קונים והורסים אותם.

עשה לעצמך טובה ורד מהחיפוש של הרכבים האלה, השמורים שבהם לא יהיו בתקציב וקהל היעד לא משהו.

הלוואי שהייתי מוצא קורולה בטווח הזה

פורסם
הלוואי שהייתי מוצא קורולה בטווח הזה

יש לי יונדאי אקסנט ידנית שנת 2000 וטפו טפו טפו, צריכת דלק מצויינת, חדישה יותר מרכבי שנות ה90 שהיו לי עד עכשיו, יציבה על הכביש (הרכבתי לה רביעייה איכותית) קל מאוד לטפל בה והחלקים זולים.

הבעיה היחידה שלי זה שאני מחפש רכב יותר כיף לנהיגה יותר חזק.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מה בנוגע לאופל אסטרה/קורסה?

הייתה לי עד לא מזמן אסטרה ידנית 1.6 שנת 94, רכב כל כך מהנה וגם צריכת הדלק טובה 12.5-13 ק"מ לליטר.

אתה יכול למצוא אחת שנת 98 או לעבור לדגם החדיש יותר שלה שנת 99-2000/01 שאפשר למצוא במצבים טובים במחירים האלה, שזה רכב מאוד מצליח (במיוחד באירופה).

פורסם
בעיקרון אני מחפש דברים כאלה סיויק,פונטו,קולט(94-96) שאני יוכל למכור אותם בקלות

לא הבנתי, אתה מחפש לקנות כדי למכור?

זה נכון

פורסם

נסה למצוא סופר לאנסר (אבל שלא תהיה של ערבי)

וידנית (מה שאתה מחפש)

אל תתקרב לאוטומט!

רכב שילך ממך מהר מאוד אם תרצה למכור, אבל חשוב שתמצא במצב סביר (וזה קשה)

אני נסעתי 40ק"מ באוטובוס כדי לקנות את שלי (שנת94 GLXI)

ואני מאוד מרוצה מהרכב!

כל פעם בתחנות דלק וברמזרים שאולים אותי אם אני רוצה למכור... אם זה מה שאתה מחפש.

עושה לי 1:12 משולב :) (אבל יש לי את החשק לפעמים לתת קצת גז בעיר כשאני רואה איזה טמבל שעוצר לדבר עם ה"חבר'ה"

• תוכן חדש...