Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה לא רוצה לקנות רכב אחר אז למכור לבד זה הפיתרון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הכסף חשוב לך פחות מהזמן והטרחה שבתהליך המכירה - אז לך למגרש.

אם להפך - תמכור לבד.

אגב, אל תשתעשע במחשבה שמכונית בת 5+ עם 100,000 ק"מ +, שנרכשה כחדשה ב70,000-, תימכר ב37,000+

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אם הכסף חשוב לך פחות מהזמן והטרחה שבתהליך המכירה - אז לך למגרש.

אם להפך - תמכור לבד.

אגב, אל תשתעשע במחשבה שמכונית בת 5+ עם 100,000 ק"מ +, שנרכשה כחדשה ב70,000-, תימכר ב37,000+

חחח מודע מאוד למצב של השוק אך מצד שני לא באלי לשבור את הראש עם ליצנים שיבזבזו לי את הזמן, שממלא אין לי.. בגלל זה ביקשתי התייעצות.. אגב אני חושב למכור ב32 +-, נרא לכם ריאלי ?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לדעתי תפרסם באזור ה35K ותחליט לכמה אתה מוכן לרדת אם יבוא מישהו רציני

ככה עשיתי עם הספלאש (הורדתי 2K מהמחירון במודעה) ותוך יום מכרתי

פורסם

טוב הייתי חייב לעשות טיימנג וזה.

והיום ביצעתי את הטיפול. ערכת טיימנג, משאבה ורצועה חיצונית כולל עבודה, איביזה 1.4CGG.

כמובן שכל החלקים בחרתי רק במקורי יצרן ולא תחליפי!

אני יודע שזה יקר אך עד כמה אכלתי אותה היום?

IMG_20170306_182452.jpg

פורסם

לא זול,אבל לא יקר יותר למשל מאשר בקליאו אם מדובר על מורשה יבואן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

א. כל הכבוד לך שאתה מטפל בקפידה על אף המכירה המתוכננת. גם אני נוהג כך, אבל זה לא רגיל.

ב. משאבת מים מאוד יקר. למה החליפו בכלל? היא נזלה? הרעישה?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
א. כל הכבוד לך שאתה מטפל בקפידה על אף המכירה המתוכננת. גם אני נוהג כך, אבל זה לא רגיל.

בקשר לסעיף א', אתה צודק, אני רואה זלזול ברכבים לפני מכירה, אצלי זה לא כך. במיוחד אם נהניתי מאוד מהרכב והתחברתי אליו רגשית!

ב. משאבת מים מאוד יקר. למה החליפו בכלל? היא נזלה? הרעישה?

האמת הציעו אחת חליפית אולי בחצי מחיר מהמקורית, אך בגלל חוסר ניסיון וידע שלי בתחום הלכתי על מקורי לשקט הנפשי, הבודקים אמרו שיש להחליפה. כמובן שהטיפולים אני עושה רק בצמפיון, לטוב ולרע !

פורסם
לא תכננת למכור את הרכב? אם כן, למה להשקיע שהכול יהיה דווקא מקורי?

כי לא יודע מה יקרה מחר. וכל עוד אני נוהג עליו גם אם זה שבוע או שנה, האוטו חייב להיות במצב הכי טוב שיכול להיות בו.

אגב קונים לא פראיירים ומזהים רכב מטופל בקפידה ורכב שמטופל בשמן בשקל תשעים, וחלקים סיניים..

פורסם

אבל יש בה הגיון,למה להשקיע סכום כזה גבוה אם הרכב ימכר?

אלא אם הוא יחזיק את הרכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הרכב בן 5 ואתה מטפל במורשה?? למה?

הבנתי את הטיעון על ראש שקט (גם אני ככה),אבל במקומך עם גמר האחריות,הייתי משקיע ומטפל אצל רון (ככה עשיתי עם הפאביה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...