Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כדי לדייק המוסך שלא אהבתי את היחס היה מוסך העוגן בנתניה ודווקא הילה מצמפיון עזרה מאד בהתמודדות מולם. ככה שהטענות לא מול צמפיון...

טוב שהסברת את עצמך שוב פעם, בהודעה הראשונה שלך, נשמע שאתה לא מרוצה מצמפיון. הבעיה שאני בצפון ופה אין מבחר גדול, כנראה שבסוף אחזור לצמפיון :(

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי אין לך שום סיבה לנסוע למוסך "שמתמחה". זה כולה טיפול פילטרים ופלאגים.

עצתי, קנה את החלקים (איכותיים) וקפוץ למוסך/מכונאי שאתה סומך עליו וזהו.

אלה אם אתה רוצה שיעשו בדיקות נוספות לרכב כמו חיבור למחשב למשל אז שם כבר כדי לקפוץ למישהו שמכיר את הרכב.

פורסם
אם זה ככה עושה רושם שהקליאו III טובה יותר באותו מחיר, אמנם מעט חלשה יותר, אך חסכונית יותר (בימי הקיץ עם מזגן מחוץ לעיר, רכב עמוס 3-4 נוסעים קבוע, אני עושה 1:16.5), נוחות הנסיעה יותר טובה מהאיביזה, הבטיחות עדיפה, האבזור הכללי דומה (יש פנסי ערפל, מערכת מקורית עם שליטה מההגה, בקרת שיוט ומגביל מהירות, 2 חלונות חשמל קדמיים).

להוסיף על כך את הטיפולים הזולים יותר (טיפול ראשון היה 480 או 490₪, טיפול שני עשו אותו דבר, אבל ב450₪).

בתור מי שמחזיק את שתיהן זה ממש לא מוחלט - האיביזה חזקה יותר (על הנייר רק במעט, עפ"י התחושה באופן משמעותי), נוחה יותר להיגוי ומצריכה הרבה פחות "בחישה" בהילוכים. בתור אבא האיזופיקס הוא ייתרון משמעותי ובתור איש נשוי גם ה - hill-hold נחמד 8)

מנגד, הקליאו חסכונית יותר (הפרש של כ- 1L/KM), מספקת נסיעה חלקה יותר בעיר (עם האיביזה מרגישים כל בור וכל באמפר) והרבה פחות כאבי גב בנסיעות ארוכות (המושבים באיביזה נוראיים לדעתי אבל אולי זה גם קשור לגובה שלי). נכון לעכשיו גם זולה יותר לאחזקה (טיפולים וביטוח זולים יותר).

סה"כ - שני רכבים סבירים, לא הייתי אומר שיש ייתרון מהותי לאף אחד מהם.

פורסם
בצ'ק פוסט בחיפה יש לך את אוטו רויאל שהוא מומחה לרכבי צ'מפיון וכל נהגי המוניות של האיזור מטפלים אצלו ממה שראיתי.

ממליץ להתקשר לפני ההגעה למוסך ולבקש הצעת מחיר מסודרת ותיאום הגעה(כי עמוס אצלו כל הזמן).

אז עכשיו קיבלתי ממנו הצעה די מפתה,

טיפול ובדיקת בלמים 120

מסנן שמן MANN 45

שמן סנטטי VW 137

מסנן אוויר 65

מסנן מזגן 60

מסנן דלק HP 110

מצתים 4*29

אה והוא אומר שכל החלקים הם OEM, איך ניתן לבדוק זאת?

סה"כ לפני מע"ם 650

- מה אתם אומרים על זה, לעזוב את צ'מפיון?? חשוב לציין שהרכב 2.5 שנים על הכביש ויש עוד חצי שנה של "רצון טוב" !!

פורסם
אז עכשיו קיבלתי ממנו הצעה די מפתה,

טיפול ובדיקת בלמים 120

מסנן שמן MANN 45

שמן סנטטי VW 137

מסנן אוויר 65

מסנן מזגן 60

מסנן דלק HP 110

מצתים 4*29

אה והוא אומר שכל החלקים הם OEM, איך ניתן לבדוק זאת?

סה"כ לפני מע"ם 650

- מה אתם אומרים על זה, לעזוב את צ'מפיון?? חשוב לציין שהרכב 2.5 שנים על הכביש ויש עוד חצי שנה של "רצון טוב" !!

המחיר הנל לא ריאלי מה זה טיפול ובדיקת בלמים? איפה מחיר העבודה? שמן של VW? 137 ש"ח....נראה לי כאילו מנסים להביא אותך למוסך ואז להשחיל לך את השטרונגול

פורסם
המחיר הנל לא ריאלי מה זה טיפול ובדיקת בלמים? איפה מחיר העבודה? שמן של VW? 137 ש"ח....נראה לי כאילו מנסים להביא אותך למוסך ואז להשחיל לך את השטרונגול

מה לא מובן??

טיפול ובדיקת בלמים= שעת עבודה, שזה בצמפיון 280 שח.

שמן מנוע עולה 137 לפני מע"מ, עם מע"מ 160 ל-4 ליטר, סביר ביותר.

איפה הבעיה איתם? הם מורשים ועושים טיפולים למוניות בצ'ק-פוסט ועד עכשיו אני סוגר לעשות את הטיפול אצלם,

רק מחכה להצעה ממוסך מורג בנהריה שהוא מורשה צמפיון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

טוב, בגלל שביקשו ממני לעדכן, אז הנה פירוט הטיפול האחרון 60K ק"מ שבוצע הפעם במוסך מורג צ'מפיון נהריה במקום מוסך סגול /צ'מפיון כרמיאל, שעשה את 3 הטיפולים הראשונים.

שרות בקרה/ בקר איכות/ מבצע שיווק קיץ: 424.8

שמן קסטרול מגנטיק פרופישנל 4 ליטר 182.7

מסנן שמן מקור 103.5

פקק לאגן בורג 18.7

מסנן אוויר OEM 54

מסנן אבק OEM 35

פלגים מקורי 298.8

ספריי חלודה 12

סה"כ 1129 לפני מע"מ

1332 כולל מע"מ.

שילמתי אולי 400-300 שח יותר ממוסך מורשה (משרד התחבורה לא צמפיון) שבדקתי, אך בסוף הלכתי על צ'מפיון עוד פעם בגלל האחריות והשקט הנפשי. חשוב לציין שהיחס במוסך מעולה, דיברתי עם בעל הבית ישירות ונצמדתי למוסכניק בכל שלבי העבודה שמצדו הסביר וענה לכל שאלה בחיוך וסבלנות!!

בטיפול הבא, אני כמעט בטוח שאעשה מחוץ לרשת שלהם.

עריכה אחרונה על ידי omar87

פורסם

יקר מאוד מאוד.

הפלאגים הם רגילים או אירודיום?

אם הם רגילים אז הטיפול הזה צריך לעלות חצי ממה ששילמת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
יקר מאוד מאוד.

הפלאגים הם רגילים או אירודיום?

אם הם רגילים אז הטיפול הזה צריך לעלות חצי ממה ששילמת.

הפלגים הם מאותו דגם בדיוק שבא עם הרכב, מק"ט 101 905 601 F.

אני יודע אבל כנראה שזה הטיפול האחרון בצמפיון.

פורסם

במשפחתינו עברו 2 איביזות ( ב 2010 רכשנו את ה SC 1.6 במבצע לאחר שנתיים בטיפול של סיום האחריות עשינו טרייד ולקחנו את ה 1.4 רפרנס במבצע, יצא לנו טוב הוספנו 76 שקלים ביום מכירות קיבלנו שתי טיפולים חינם גאנטים מגנזיום דיבורית בלוטוס צבע מטאלי חיישני רוורס וכו) אני אישית הייתי נגד ההחלפה אמא שלי שמתניידת עם אחיי הקטנים השתגעה מה 3 דלתות והסכימה להחליף אותה בכל מחיר!. ( הSC נמכרה עם 22 אלף קילומטר לטרייד לא היו עליה הוצאות מלבד טסט בכלל, קיבלנו אותה עם גאנטים שלא רצינו לאחר מריבה קיבלנו 2 טיפולים חינם ושובר למערכת מולטימדיה ב 50 אחוז שלא הותקנה מעולם) כיום אני ואמי מתניידים על איביזה 1.4 רפרנס, רוב הקילומטרים שלי התחלתי ללמוד רחוק מהבית ואני מבצע את רוב הקילומטרים. גם כאן קיבלנו טיפול ראשון חינם ( התעקשות של אבא שלי בגלל שהוא לקח חוזר פעם שלישית כבר הוא קיבל) לרכב נשברה השמשה הקדמית ממש שהיה לו 700 קילומטר ( משהו הזוי נסיעה מאחורי משאית במהירות של 60 קמ"ש אבן קטנה פשוט עשתה סדק לאורך כל השמשה).

בכל מקרה הרכב נוח בהרבה מדגם SC בדלק הוא מצטיין 1-14.5 בנסיעות משולבות, הרכב ננהג בעדינות ונראה כמו חדש, בנסיעה במהירות גבוהה שומעים רוח מהחלונות ( דבר שהיה הרבה פחות מורגש בדגם הקודם) הברקסים טובים אבל גם לא כמו ב SC, בכל אופן האיביזה הזאתי גם עומדת לסיים קדנציה של שנתיים וכנראה תגיע למגרשי הטרייד של צמפיון בקרוב, למרות כל המילים הרעות על צמפיון אנחנו מאוד מאוד מרוצים מהרכב הזה תמורה מעולה למחיר, יש לי חבר שקנה בכסף הזה פיאסטה חדשה ( שילם אפילו טיפה יותר) אין מה להשוות לא יודע אפילו למה אבל אם אני יוצא איתו נהג תורן כשאני חוזר לרכב שלי תמיד אני מחייך.

הדבר היחיד שמאוד מעצבן אותי ברכב הזה וזה היה לי גם באיביזה הקודמת, הרדיו משום מה אוהב לעבור לTRAFIC כל הזמן, שומע רדיו בכיף ופתאום משתלטת עליו תחנה זרה, בהתחלה חשבתי שזה בעיה ברדיו בצמפיון התעקשו שלא וזה תלוי באיפה שאני נוסע ( הגיוני,גר בנופית עובר דרך כפרים בכל יציאה מן היישוב) כשהוחלף הרכב הבעיה עדיין נשארה, בסובארו וגם בספיריט שהייתה לי לא קרה לי דבר כזה מעולם ,באיביזה זה קורה כל הזמן (גם באיביזה 2013 של חבר שלי)

פורסם

אגב גם אצלי יש את הבעיה של הקפיצות האלה ברדיו..אבל רק לעיתים רחוקות ואף פעם לא הבנתי איפה הבעיה!

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז היום הגעתי ל 67000 KM

כמעט חודש אולי או יותר, אני מרגיש שהרכב כבר לא בולם הכי טוב, בירידות, אני מרגיש רעידה בהגה כשאני בולם..

חץ מזה מנורת ה- ESP התחילה להידלק לי בסיבובים ובמקומות רטובים..

מה יכול להיות? רפידות וצמיגים קדמיים נכון? חשוב לציין שהרכב עבר טיפול 60K ואמרו שיש עוד על הרפידות אגב הצמיגים עדיין המקוריים מאז שעלה לכביש 01/2012 ! (איביזה 12 )

• תוכן חדש...