Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואבא שלך גבוה יותר :-)

חחח בר הרגת אותי מצחוק.

DORSHT לגבי הקליאו 3 , זה אחד הרכבים ה"לא מעוצבים/מכוערים/ משעמים" שראיתי בחיי שלא נדבר על המנוע החלש מזה של האיביזה. ולא על התדמית הגרועה של היצרן וירידת ערך מטורפת ועוד..אגב למה אתה משווה את רכבך לאיביזה?? זה לא הנושא!!!

אני מאוד מרוצה מהאיביזה וגם עוד שני חברים שקנו אותה באותה תקופה. הייתי רק ממליץ שתתמקחו על מחירי הטיפולים בצ'מפיון ותנסו להביא איתכם את השמן מנוע, כי הוא יותר זול ואיכותי בחוץ.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואבא שלך גבוה יותר :-)

אני בספק. :lol:

חחח בר הרגת אותי מצחוק.

DORSHT לגבי הקליאו 3 , זה אחד הרכבים ה"לא מעוצבים/מכוערים/ משעמים" שראיתי בחיי שלא נדבר על המנוע החלש מזה של האיביזה. ולא על התדמית הגרועה של היצרן ואי שמירת ערך מטורפת ועוד..אגב למה אתה משווה את רכבך לאיביזה?? זה לא הנושא!!!

אני מאוד מרוצה מהאיביזה וגם עוד שני חברים שקנו אותה באותה תקופה. הייתי רק ממליץ שתתמקחו על מחירי הטיפולים בצ'מפיון ותנסו להביא איתכם את השמן מנוע, כי הוא יותר זול ואיכותי בחוץ.

עדיף רכב חרוש שיש בכל פינה כמו האיביזה וה3?

המנוע חלש, אבל לא בהרבה ממה שיש לך, ועדיין נוסע במהירות תלת ספרתית, עולה עליות ונוסע את כל כביש 6 מהדרום ועד הצפון בלי להתלונן.

מצד שני, האם עדיף להיות מעט יותר איטי בתאוצות ולשלם פחות בדלק, לנסוע על כל ליטר עוד 2-3 ק"מ לא שווה?

תדמית גרועה? דווקא תדמית השתפרה. להזכירך גם התדמית של סיאט ושל צ'מפיון בארצנו לא מדהימה בכלל. ירידת ערך מטורפת? תספר למישהו אחר. 10% בשנה. סביר ביותר. כמה האיביזה שלך שווה היום במחירון?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כדי שתבינו כמה המחיר שהוא שילם שערורייתי, אני בפולו 1.4 2012 שילמתי 270 ש"ח לטיפול ראשון במוסך מורשה בנהריה! ובנוסף קיבלתי 50% הנחה נוספת ויצא ששילמתי 135 ש"ח!

הבעיה היא לא התמחור של צ'מפיון אלא המוסך המדובר.

לפותח האשכול:

האם אתה מרגיש קצת אתגר במעברים בין ראשון ושני?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
כדי שתבינו כמה המחיר שהוא שילם שערורייתי, אני בפולו 1.4 2012 שילמתי 270 ש"ח לטיפול ראשון במוסך מורשה בנהריה! ובנוסף קיבלתי 50% הנחה נוספת ויצא ששילמתי 135 ש"ח!

הבעיה היא לא התמחור של צ'מפיון אלא המוסך המדובר.

לפותח האשכול:

האם אתה מרגיש קצת אתגר במעברים בין ראשון ושני?

אתה צודק, אך אני מקפיד על טיפולים בצ'מפיון לך תדע יכול להיות שבשנה השלילשית "רצון טוב" אצטרך אותם :?: אחר כך אני אדבר איתך ואעבור למוסך איפה שאתה מטפל :wink:

לגבי המעבר בין ראשון ושני, היה אולי באלפ-יים הראשונים, אחר כך זה נעלם.. היום אני על 46000 והמעברים חלקים כמו חמאה.

פורסם
אתה צודק, אך אני מקפיד על טיפולים בצ'מפיון לך תדע יכול להיות שבשנה השלילשית "רצון טוב" אצטרך אותם :?: אחר כך אני אדבר איתך ואעבור למוסך איפה שאתה מטפל :wink:

לגבי המעבר בין ראשון ושני, היה אולי באלפ-יים הראשונים, אחר כך זה נעלם.. היום אני על 46000 והמעברים חלקים כמו חמאה.

מדובר במוסך "מורג" מורשה מטעם צ'מפיון פולקסווגן - סיאט.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
מדובר במוסך "מורג" מורשה מטעם צ'מפיון פולקסווגן - סיאט.

הייתי פעם שם, ואני זוכר שנתנו אותה הצעת מחיר כמו ב"סגול" (איפה שאני מטפל), איך הגעת ל 135 שח לטיפול קטן?? זה כולל עבודה ושמן מנוע??

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הגיע הזמן לטיפול 60K לאיביזה, מה הם אמורים להחליף בטיפול זה, וכמה אני צריך לשלם בערך??

פורסם (נערך)

אז ככה טיפול 60 אלף

שמן מנוע

מסנן שמן

מסנן אוויר

מסנן מזגן

פלאגים

מסנן דלק

רפידות בלמים אם צריך (קדימה אחורה)

סה"כ 2000 שקל

עריכה אחרונה על ידי Oracle
פורסם
אז ככה טיפול 60 אלף

שמן מנוע

מסנן שמן

מסנן אוויר

מסנן מזגן

פלאגים

מסנן דלק

רפידות בלמים אם צריך (קדימה אחורה)

סה"כ 2000 שקל

אוף, מזה? המחירים האלה לצ'מפיון נכון? וזה כולל גם רפידות?? , אחרת, כנראה אני צריך לשבור חיסכון בשביל הטיפול !!!

פורסם

כולל רפידות לא צמפיון אלה מוסך אחר מומלץ לא אהבתי את היחס בצפיון וכנראה גם המחיר שם גבוה בכמה מאות שקלים

פורסם

אז איפה יש, בבקשה, מוסך שמטפל ברכבי VW/SEAT בצפון הארץ (לא צ'מפיון), מכרמיאל עד חיפה.. אשמח מאוד להמלצות

פורסם

בצ'ק פוסט בחיפה יש לך את אוטו רויאל שהוא מומחה לרכבי צ'מפיון וכל נהגי המוניות של האיזור מטפלים אצלו ממה שראיתי.

ממליץ להתקשר לפני ההגעה למוסך ולבקש הצעת מחיר מסודרת ותיאום הגעה(כי עמוס אצלו כל הזמן).

פורסם
כולל רפידות לא צמפיון אלה מוסך אחר מומלץ לא אהבתי את היחס בצפיון וכנראה גם המחיר שם גבוה בכמה מאות שקלים

כדי לדייק המוסך שלא אהבתי את היחס היה מוסך העוגן בנתניה ודווקא הילה מצמפיון עזרה מאד בהתמודדות מולם. ככה שהטענות לא מול צמפיון...

פורסם

אם זה ככה עושה רושם שהקליאו III טובה יותר באותו מחיר, אמנם מעט חלשה יותר, אך חסכונית יותר (בימי הקיץ עם מזגן מחוץ לעיר, רכב עמוס 3-4 נוסעים קבוע, אני עושה 1:16.5), נוחות הנסיעה יותר טובה מהאיביזה, הבטיחות עדיפה, האבזור הכללי דומה (יש פנסי ערפל, מערכת מקורית עם שליטה מההגה, בקרת שיוט ומגביל מהירות, 2 חלונות חשמל קדמיים).

להוסיף על כך את הטיפולים הזולים יותר (טיפול ראשון היה 480 או 490₪, טיפול שני עשו אותו דבר, אבל ב450₪).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...