Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניין לרכוש רכב מסוג VOLVO S40 שנת 2009, מנוע 2000 דיזל.

אני מעוניין בחוות דעת ממישהו שמבין. (כדאיות, בלאי, צריכת דלק, תקלות/בעיות מיוחדות)

באופן כללי איך הרכב..

תודה מראש!

פורסם

מה אתה מחפש ברכב?

מנסיעה בוולוו היא דיי סתמית.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

שלום!

אני מעוניין לרכוש רכב מסוג VOLVO S40 שנת 2009, מנוע 2000 דיזל.

אני מעוניין בחוות דעת ממישהו שמבין. (כדאיות, בלאי, צריכת דלק, תקלות/בעיות מיוחדות)

באופן כללי איך הרכב..

תודה מראש!

רכב די נדיר בשכיחותו על הכביש, במיוחד בגרסת הדיזל.

המנוע הוא מתוצרת פיג'ו ולא כ"כ אמין, כך גם הגיר (ניתן לבדוק את הנושא מול נהגי מוניות שרכשו את הרכב הנ"ל). בנוסף, הטיפולים/ תיקונים, ממש לא זולים.

לעומת זאת, הביצועים וצריכת הדלק טובים מאוד.

ההחלטה בידך.

פורסם

המנוע הוא פרי פיתוח משותף של פורד ופיג'ו והא למעשה בן-דוד של מנועי ה-HDI של פיג'ו וזהה כמעט לחלוטין למנוע הנמצא בדגמי הדיזל של המונדיאו ששווקו בישראל. (ואני דווקא לא מכיר בעיות אמינות מיוחדות במנועים הללו)

אין לי מושג לגבי התאמתם של חלפים של פורד/פיג'ו למנוע המדובר. ליבואן יש הסטוריה די טובה באשר למתן שירות גם לדגמים שאינם מאוד נפוצים.

לו אני במקומך צריך לחפש רכב מנהלים עם מנוע דיזל, הייתי נמנע מהרפתקאות ורוכש פולקסווגן פאסאט משנת 2008 או 2009 שהשוק מוצף בהן והמחירים בהתאם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...