Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקיון טוב במכון שטיפה :?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

את הרכב שלי אני שוטף לבדי (כן כן בדרך הישנה בה אני יורד 4 קומות ).

אך פעם בחודשיים בערך אני צריך ניקוי פנימי ושאיבת אבק.

אני חיפאי ולא מצאתי אצלי באזור מקומות שבהם אפשר לשלם כמה שקלים ולהשתמש

בשואב אבק תעשייתי וטוב.

אז אני הולך, משלם ומקבל תוצאה כלשהי.

עכשיו הבעיה שהעובדים לא מנקים ושואבים טוב כל כך (בשביל שיתאים לפרמטרים שלי).

אז השאלה שלי היא מה אתם עושים בשביל בשביל שהעובדים יעשו עבודה טובה ?

מבטיחים בונוס בהתחלה או משהו כזה?

אשמח לתשובה,

ניר

פורסם

כשאני הולך לשטיפה ואני לא מרוצה,

אני קורא לעובד שוב שיעשה את העבודה שלו.

שילמתי לו על מנת לעשות את העבודה שלו ולא על מנת שאני אבוא ואנקה אחריו בבית או בשטיפה.

אני בוחן את הרכב לאחר סיום התהליך ולפני התשלום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מותן טיפ לעובד עוד לפני שהוא מתחיל לעבוד (כמה שקלים לא משהו רציני).

לומר שהוא מעריך את זה? לא ממש, מה שכן אח"כ אני לא מתבייש להריץ אותו מסביב לרכב שלי ולהראות לו מקומות שהוא "פיספס" או "שכח".

פעם הייתי תמים וחשבתי שאם תתן טיפ העובד ירגיש "חייב" לך, עד שלפני כמה זמן ראיתי איך הבעלים של השטיפה קורה לכולם וכולם מחוייבים להעביר לו את כל הטיפים. ביזיון.

פורסם

אתה יכול לפנק אותם בטיפ טוב כדי לתת להם תמריץ אבל לדעתי אף פעם התוצאה של מישהו שמנקה לך את הרכב תיהיה מסביאת רצון כמו ניקוי הרכב בעצמך, במיוחד שהמנקים עומדים בלח של זמנים ומנסים להעיף רכבים כמה שיותר מהר כדי לקבל את הבאים בתור.

אני לא מהאזור שלך אבל במרכז יש תחנות דלק עם שואבי אבק לשימוש עצמי, ניסית לבדוק אם יש לך משהו כזה באזור?

פורסם

בתחנת דלק פז ליד הגרנד קניון (רטנר פינת שמחה גולן) שואב אבק בשרות עצמי 5 שח לכמה דקות.

אם תרוקן את הג'יפה לפני שאתה מתחיל לשאוב זה די והותר.

פורסם

אני שוטף את הרכב חיצונית בשטיפומט (תחנת דלק מגשימים דרומית לפ"ת על כביש 40) ופעם בחודשיים לוקח אותו לשטיפה רצינית. חמותי גרה בגליל ליד ס'חנין וממש בכניסה המערבית לעיר יש שטיפה שעובדת בשבת בבוקר. סה"כ 40 שקל ויחד עם עוד 2 עובדים הוא מלקלק לך את האוטו ברמה שאתה לא מבין בכלל. אני פדנט ומקפיד שלא ימרחו את הרכב בשמנים ותרסיסים למיניהם ויצאתי ממנו בהלם. אז תשקיע עוד 30 שקל דלק לסחנין אבל תקבל שטיפה סוף הדרך! לא זוכר איך קוראים לו אבל אם באת מצומת יגור, לצפון , ישר במחלף סומך, עובר את תמרה(אפשר לקצר ימינה בצומת אעבלין ממצפה אבי"ב) ,ימינה בצומת יבור וישר עד הסוף.

איך שעוברים את אזור התעשיה תרדיוןי יש ירידה לתוך סחנין, סוף הירידה הוא בצד שמאל

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...