Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אזור הבורסה בר"ג במקרה?

אחד המקומות המבדרים לנהיגה בשעות היום.

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אני באופן קבוע משתדל לא להשאר בנתיב הצמוד לנתיב השתלבות, מהפחד מהנהג הטיפוסי שכמובן יעבור לנתיב שלי בלי שום התחשבות בהפרשי מהירות או בעובדה ששני עצמים לא יכולים להיות באותו מקום באותו זמן. נהג הפיקנטו הנ"ל, לעומת זאת, לא כל כך מפחד מכלום

ועוד אחד שהראש שלו בכל מקום אחר חוץ מהאחריות של 2 טון מתכת שנעים בעשרות קמ"ש (מה שמוזר לי זה שהוא כן התחיל לבלום..ורק אז התחרט)

פורסם

אחד שמותח גבולות בעקיפה בלי שדה ראיה, שני שבוחר להתעלם ממתן זכות קדימה או בקיצור כביש 90

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם (נערך)

לא הבנתי הוא גם פגע באוטו שלך וגם הראה לך אצבע משולשת?! חוצפן ופחדן. מה קרה בסוף? תפסת את הלוזר הזה?

אגב, מבחינה משפטית זה לא היה חכם. אם הדביל הזה היה מתרסק על הכביש או נדרס הוא היה תובע אותך על נזקים וכנראה זוכה. אבל אני בהחלט מבין למה לחץ דם שלך עלה. אני מתעצבן רק מצפייה בסרטון הזה.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
נהג קורקינט פוגע בי ואני רודף אחריו. כן כן, יודע ש"גם* אני לא בסדר

אכן חומר טוב. כל הכבוד על הנחישות. מה ההמשך? תפסת אותו? חתיכת חוצפן הוא שהוא גם נכנס בך וגם דפק אצבע משולשת. לא יאומן על החוצפה.

פורסם

הוא לא רק חוצפן הוא גם פחדן. ראית איך הוא ברח ממנו בחניון במקום לדבר כמו בן אדם?! חתיכת אפס.

אני כמעט כל יום נדרס על המדרכה וכמעט דורס על הכביש את הלוזרים האלה שחושבים שהקורקינט המחורבן שלהם מעניק להם חסינות מכל דבר אפשרי.

פורסם (נערך)

טוב, נו, תתנחם בעובדה שזה רק עניין של זמן עד שימצא את עצמו בודק מה יותר חזק אספלט או הגולגולת שלו.

יותר חשוב מה עם האוטו? יש נזק?

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

מדהים, הוא גם עם אוזניות וגם בלי קסדה...

למה הסרטון בלי סאונד? קללות/צפירות/טורים גבוהים היו מוסיפים עוד רובד לאקשן :lol:

פורסם

לא קשור אליו, אבל להבא אם אתה בנתיב השמאלי בפקק עדיף שתהייה יותר באמצע או יותר טוב, תיצמד לשמאלי. ככה רוכבי אופניים ואופנועים יוכלו לעבור באמצע בקלות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...