Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

לפני יומיים במזג אויר גשום, חשוך ומעורפל, אשתי (שתהיה בריאה) פעם ראשונה החליטה לקחת את הרכב ולנהוג בלעדי חטפה "הפתעה" נעימה, אין לי מושג איך, אבל נכנסה בקיר כאשר ביצעה חניה ברוורס.

עד כמה הנזק חמור?

צירפתי גם תמונה של הקורת שאסי, האם הוא נפגע גם?

ולמה לעזאזל אין מגן ברזל אחרי הטמבון?

להלן תמונו:

20121207_142503.jpg

20121207_142513.jpg

20121207_142525.jpg

20121207_142550.jpg

20121207_142614.jpg

20121207_142621.jpg

20121207_142638.jpg

20121207_142726.jpg

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תפעיל ביטוח, האוטו טוטל-לוס.

ועכשיו ברצינות -

זה לא נראה נורא במיוחד. כנראה שתצטרך להחליף טמבון, ליישר קצת את דלת תא המטען, להחליף כיסוי תחתון לפנס ועל כל זה קצת עבודת פחחות - אבל זה באמת לא נורא.

אם זה היה רכב חדש יותר, אולי הייתי כותב לך להפעיל ביטוח כי ייתכן שיש ירידת ערך. אבל ברכב כמו שלך זה כנראה יהיה זניח ולהפעיל את הביטוח יעלה יותר ממה שתקבל. תשמור את התמונות שיש לך עכשיו למעמד המכירה. כשיבוא קונה תראה לו בדיוק מה טיב המכה מאחורה וכך לא יופתע משום דבר שיגלו במכון הבדיקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מבוטח של עובדי מדינה

ככה שאם אני מכניס את הרכב למוסך הסדר אני משלם רק 200 ש"ח ואם מוסך שלי אז 950 ש"ח, מאחר ואני מכיר מישהו שהוא בעלים של פחחיה של מוסך מרכזי של סוזוקי אז אני מכיס את הרכב אליו והוא מחזיר לי את ההפרש של ההשתתפות עצמית.

פורסם

ראה תשובה 2 - גש למוסך .

ובעלה ( שיהיה בריא :wink: ) כדאי שיתקין חישני רוורס בפגוש האחורי - עלות 250 ש"ח .

ואין יותר בעיות ברכב מאחורה ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אמרת נכון! לחצה על הגז במקום הברקס! רק בריאות...!

אבל אין עליה בעולם!, לא קרה כלום.

בקשר לחיישני רוורס, אחי הוא מתקין כאלה ביום אולי עשרה ביום. ככה זה הסנדלר הולך יחף.

פורסם

מדובר בתיקון של כמה אלפים.

יש לבצע מתיחה לפח האחורי ולהחזיר את הקווים לקדמותם.

לא ברור מהתמונות אם הקורה התעקמה או לא, אבל רואים סימני שיפשוף בקצוות שלה (הקפדנים יכולים לטעון ל"קצה שלדה")

תיקון מקצועי יגרור אחריו:

1. תיקון דלת תא מטען או החלפתה

2. שפם חדש לפנס אחורי (החלק הצבוע מתחת לפנס)

3. תיקון או החלפה של המגן אחורי (הוא נקרע לגמרי כמו שאתה רואה)

4. תיקון או החלפה של המגן הפנימי (אם קיים)

5. תיקון קל לכנף אחורית שמאלית

6. צבע לדלת תא מטען

7. צבע לשפם

8. צבע למגן אחורי

9. צבע לכנף (אם תחליט לתקן אותה, הנזק הוא מינורי)

10. פנס אחורי חיצוני חדש\משומש\WHATEVER

11. מתיחה של הפח האחורי

רק בשביל לסבר את האוזן, אישתי לפני 4 חודשים שיפשפה רכב בחניה והנזק הוא נזק מינורי יחסית לכנף הימנית ולמגן הקדמי.

על תיקון של שניהם רצו ממני 2000-2500 שח (מבלי להתייחס לשיפשוף מינורי על הפנס הראשי). לא תיקנתי בינתיים.

על תיקון כמו שלך, במקום מסודר, תגיע לכמה אלפים טובים.

אם יש לך מקיף, זה כנראה הזמן להפעיל אותו (תכין כמה הצעות מחיר באופן פרטי לפני שאתה מתכנן להפעיל ביטוח, שתדע אם כדאי לך או לא). אני מהמר שמדובר בעלות של לפחות 4K-5K שח (בתקווה שלא יגיע לכיוון 6-7).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק תודה.

קודם כל אין מגן פח אחורה ברכב, (איך יכול להיות?!)

בקשר לדלת תא מטען, אם אני אדרוש החלפה, יוכלו באמת להחליף?

ובנוגע לביטוח, כתבתי בהודעה הקודמת, מאחר והביטוח הוא של עובדי מדינה, ההשתתפות עצמית במוסך הסדר הוא 200 ש"ח ולא בהסדר הוא 950 ש"ח.

ככה שברור שאני מערב ביטוח, מה שגם טוב ביטוח הזה שהפרמיה לא נפגעת.

פורסם

הסבירות שיחליפו כזה חלק (דלת תא מטען) היא גבוהה מהסיבה הפשוטה שיש בתוכה פרופילים שהתעקמו ומאוד קשה ליישר אותם לקו המקורי. הסיבה השניה היא שעדיף לשים חלק חדש או מפירוק מאשר לבזבז זמן עבודה בחלק שלא בטוח יחזור להיות כמו שהיה.

בנוגע למגן הפנימי - לא בכל המכוניות קיים.

לאחר התיקון אשמח אם תשתף אותנו בעלות הסופית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...