Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוסך יש מכון פרונט ופנצ'ריה, אז למה מהתחלה לא מבצעים זאת?

זה מחרפן אותי!

האם אני יכול על דעת עצמי ללכת למכון פרונט ואז לחייב עת המוסך או הביטוח?

אל כן מה הפעולות שעלי לבצע תחילה?

תודה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני רואה נכון או שאני חולם?

5800 ש"ח לא כולל מע"מ רק לעבודה על פחחות צבע לפינה של הרכב? :shock:

אתה רואה מצויין, זו חברת הביטוח שצריכה משקפיים ולא רואה שחולבים אותה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לנו בפורום בעלי מקצוע מהתחום (שמאים,סוכני ביטוח וכו'), אולי הם יוכל להאיר את עניינו איפה האינטרס של חברת הביטוח שעלות התיקון תהיה כמה שיותר גבוהה.

חברת הביטוח לא מטומטמת, היא יודעת בדיוק מה המחירים בשוק ומה הם משלמים וברור ששני הצדדים נהנים מהעניין, עכשיו רק צריך להבין איך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ככול שעלות התיקון גבוהה יותר, כדאי ליותר ויותר מוסכים לשלם יותר לחברות הביטוח ע"מ להכנס ל"הסדר", הכסף יוצא מהדלת הקדמית אבל נכנס הרבה יותר מהדלת האחורית בדמות "דמי מנוי" של מוסכים.

ועדיין לא דיברנו על חברות ביטוח, מוסכים ויבואני חלפים בבעלות אותה קבוצה, ששם הכסף יוצא מכיס ימין ונכנס לכיס שמאל.

• תוכן חדש...