Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי הקרוב, ה- 7 לדצמבר,

תתקיים במפגש השבועי בצפון, חגיגה קטנה (לרכב אספנות) וקבלת חג החנוכה בסופגניות ויין.

כולם מוזמנים.

יהיה שמח, להתראות,

1937-chevy-pick-up.jpg

HANOKA.gif

חפשו אותנו גם בפייסבוק -"המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם !!

פורסם

כאילו לא התקיימה ישיבת ועד המועדון בסניף הצפוני ביום ראשון האחרון ,כאילו לא נאמר שם שפעילויות חוץ מועדניות יתואמו על מנת למנוע התנגשויות. כאילו לא מתכוננת מסיבת חנוכה ביום שני הבא בכפר חסידים , כאילו לא הודעתי לרכז הצפוני של המועדון שבכוונתי להגיע עם האולדסמוביל ולהביא עוגות ויין וזה לא רכב האספנות שמצויין במודעה של דודי וכאילו לא משתינים על המועדון וחבריו אומרים שיורד גשם .מזל שהכל בכאילו .חג חנוכה שמח ולא בכאילו.

פורסם
כאילו לא התקיימה ישיבת ועד המועדון בסניף הצפוני ביום ראשון האחרון ,כאילו לא נאמר שם שפעילויות חוץ מועדניות יתואמו על מנת למנוע התנגשויות. כאילו לא מתכוננת מסיבת חנוכה ביום שני הבא בכפר חסידים , כאילו לא הודעתי לרכז הצפוני של המועדון שבכוונתי להגיע עם האולדסמוביל ולהביא עוגות ויין וזה לא רכב האספנות שמצויין במודעה של דודי וכאילו לא משתינים על המועדון וחבריו אומרים שיורד גשם .מזל שהכל בכאילו .חג חנוכה שמח ולא בכאילו.[/quote

אני הייתי מעדיף לא להגיב בפורום אבל אם נכתב אז חשבתי שהדברים הובהרו ביננו בטלפון היום להגיד שהדברים לא תואמו וסוכמו עם הרכז עדי לא במקום , אבל אני חושב שעדיין אתה יכול להגיע עם הרכב למפגש ולהנות עם החברים . בשיחה עם עדי היום עדי אמר שהוא מצטער שהוא שכח להגיד לי שאיתמר מביא את הרכב ומותר גם לעדי לשכוח הבן אדם עובד מבוקר עד ערב וגם בהתנדבות לחברים בסניף סוכם עם עדי שנביא סופגניות למפגש בשישי ושאנחנו נפרסם בערב בפורום, אני לא מבין מה הקשר בין סופגניות ביום שישי ולבין ההזמנה ביום שני להדלקת נר בביתך אגב פעילות מבורכת , חבל בואו נהנה מהתחביב המשותף שלנו במקום להרוס את בית המקדש של החברים.

חג חנוכה שמח לכולם

פורסם
כאילו לא התקיימה ישיבת ועד המועדון בסניף הצפוני ביום ראשון האחרון ,כאילו לא נאמר שם שפעילויות חוץ מועדניות יתואמו על מנת למנוע התנגשויות. כאילו לא מתכוננת מסיבת חנוכה ביום שני הבא בכפר חסידים , כאילו לא הודעתי לרכז הצפוני של המועדון שבכוונתי להגיע עם האולדסמוביל ולהביא עוגות ויין וזה לא רכב האספנות שמצויין במודעה של דודי וכאילו לא משתינים על המועדון וחבריו אומרים שיורד גשם .מזל שהכל בכאילו .חג חנוכה שמח ולא בכאילו.[/quote

אני הייתי מעדיף לא להגיב בפורום אבל אם נכתב אז חשבתי שהדברים הובהרו ביננו בטלפון היום להגיד שהדברים לא תואמו וסוכמו עם הרכז עדי לא במקום , אבל אני חושב שעדיין אתה יכול להגיע עם הרכב למפגש ולהנות עם החברים . בשיחה עם עדי היום עדי אמר שהוא מצטער שהוא שכח להגיד לי שאיתמר מביא את הרכב ומותר גם לעדי לשכוח הבן אדם עובד מבוקר עד ערב וגם בהתנדבות לחברים בסניף סוכם עם עדי שנביא סופגניות למפגש בשישי ושאנחנו נפרסם בערב בפורום, אני לא מבין מה הקשר בין סופגניות ביום שישי ולבין ההזמנה ביום שני להדלקת נר בביתך אגב פעילות מבורכת , חבל בואו נהנה מהתחביב המשותף שלנו במקום להרוס את בית המקדש של החברים.

חג חנוכה שמח לכולם

במקום להנות מתחביב איסוף מכוניות כולם נהיו פוליטיקאים אז לכו לכנסת שם כל היום בוחשים בחרא.

חג שמח לכולם.:lol:

המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם.

חפשו אותנו בפייסבוק "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

חגגנו חגיגת חנוכה כפולה במפגש סופגניות ויין, בהשתתפות חברים וחובבים רבים,

2 רכבים מחודשים של 2 חברים צפוניים וותיקים.

כל הכבוד לאיתמר על שיפוץ האולדסמוביל קטלס סופרים קופה 78 - האדומה .

ידידנו בני זהר, בא לבקר אותנו והציג בפנינו את הרכש החדש FORD F1 מ- 1949.

לבני הצטרפו הבוגרים מבית זהר.

בני, החלמה מהירה !!! תודה שבאת לבקר.

תודה לעדי, שמרון, אמוץ, יניק שעזרו בהגשת היין והסופגניות.

תודה לחברים שהשתתפו.

חג חנוכה שמח לכולם,

שמחות ובריאות.

2012-12-07164710.jpg

2012-12-07164743.jpg

DSCF0933_exposure_resize.jpg

DSCF0936_exposure_resize.jpg

2012-12-07164252.jpg

2012-12-07163417.jpg

2012-12-07163457.jpg

2012-12-07163801.jpg

2012-12-07164346.jpg

2012-12-07164220.jpg

2012-12-07170805.jpg

2012-12-07171051.jpg

DSCF0940_resize.jpg

אריה קרון הגיע עם הכידון של ה"ספרינט" (דגם וספה).

2012-12-07171154.jpg

2012-12-07174605.jpg

DSCF0964_resize.jpg

DSCF0956_resize.jpg

DSCF0966_resize.jpg

DSCF0951_resize.jpg

DSCF0953_resize.jpg

DSCF0955_resize.jpg

DSCF0949_resize.jpg

2012-12-07174551.jpg

2012-12-07174605.jpg

פורסם

לאיתמר, ברכות לרכב המשופץ.

לבני זהר, מזל טוב לרכישה החדשה, המשך החלמה מהירה !!

חג חנוכה שמח לכל חובבי ובעלי רכבי אספנות

להתראות בשמחות.

ליאת ואמוץ

menorah1.gif

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

חבר'ה...הדיאטה מתחילה בעוד 8 ימים.שיהיה לנו חג חנוכה מלא באור.

חג של המון קלוריות שמחה ואושר.

חג אורים שמח.

מאחלים:צוות הקפריס-דודו ורן.

Chevrolet Caprice Classic או בקיצור Triple C שנת 83'

פורסם
ראו את תיק האספנות של גב' דור

ברוח האספנות - תיק מתקליטים ישנים וחומרים ממוחזרים בעיצוב מיוחד!! שייך לחברתנו עידית.

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

דודי, עדי ואמוץ תודה לארגון השמחה והסופגניות במפגש הצפוני

בני זהר ידידי, ברוך שובך למפגש ותתחדש בטנדר הפורד, החלמה מהירה

חג חנוכה שמח לכולם :beerchug:

המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם.

חפשו אותנו בפייסבוק "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

• תוכן חדש...