Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיוב שגוי במנהרות הכרמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני דקות ספורות קיבלתי חשבונית ממנהרות הכרמל, מה שישר העלה אצלי את החשד שמישהו אחר עם לוחית רישוי זהה לשלי מסתובב לו שם בכביש. נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שבוצעה נסיעה באמצע נובמבר (לא הייתי באזור חיפה בשנה וחצי האחרונות). מיד הרמתי טלפון לשירות הלקוחות שלהם והנציגה אמרה לי שאכן ישנה טעות, לפי הצילום מדובר ברכב עם לוחית רישוי מאוד דומה לשלי.

לא יודע אם מישהו מכם נתקל במקרה דומה, אבל השורה התחתונה היא - בדקו תמיד את פירוט הנסיעות שלכם בכבישי האגרה כשאתם מקבלים חשבוניות. תמיד תהיו עם יד על הדופק בקטע הזה (אני יודע שהרבה אנשים בקושי מציצים בחשבונית אם בכלל).

המשך יום נעים.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

לפני כמה חודשים קיבלתי חיוב עבור נסיעה שבוצעה (לטענת כביש 6) כמה חודשים טובים לפני שהרכב עלה על כבישי ישראל. כמה ימים לאחר מכן גיליתי כי עבור נסיעה של אחד הרכבים במשפחה חויב תשלום קנס (קנס עבור מעבר בשער מנויים כשאתה לא מנוי) אחרי שהוקם מנוי למנהרה, עבור אותו רכב. :screwy:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ויש גם את השירשור שלי על חיוב מכביש 6:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=456841

אני לא מבין בכלל מה זה מספר דומה. הרי יש הבדל של לפחות ספרה אחת בין הלוחיות רישוי, ובמצב כזה כשהמחשב "מתבלבל" (או איך שזה הולך שם) הוא בעצם יכול לשלוח את החיוב לעוד 8 מכוניות שונות, למה לא בודקים את זה יותר טוב לפני שישר מחייבים?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אני לא מבין בכלל מה זה מספר דומה. הרי יש הבדל של לפחות ספרה אחת בין הלוחיות רישוי, ובמצב כזה כשהמחשב "מתבלבל" (או איך שזה הולך שם) הוא בעצם יכול לשלוח את החיוב לעוד 8 מכוניות שונות, למה לא בודקים את זה יותר טוב לפני שישר מחייבים?

דוגמה טובה למספר זהה/דומה.

xx-xxx-6x

xx-xxx-8x

הברגים שמחזיקים את לוחית הזיהוי, הם בספרה שש, והמחשב "מזהה" את המספר בתור 8.

כך נוצרים טעויות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חברים,

פעם ראשונה קרתה, טעות, טועים, טעינו, לא נורא.

פעם שנייה הבטיחו לי שמעתה והלאה בכל פעם שעובר הרכב עם מספר הרישוי שדומה לשלי, הצילום יעבור בדיקה ידנית ולא אוטומטית.

פעם שלישית, זה כבר ממש מעצבן. מה ניתן לעשות בנידון ואיך הייתם נוהגים במקומי?

תודה מראש.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

• תוכן חדש...