Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מערכת שזה כולל סאב קומפננטים רמקולים אחורה ורדיו דיסק איכותי,

בעיקרון אני מעוניין בצליל מדויק אך גם חזק ביותר כיוון למדויק , יש לי הונדה סיוויק 01-06 שנת 2006 אני אבוד עצות

חיפשתי פה בפורום הרבה אך ללא הצלחה בנוגע לרכישה .

תודה מראש:-D

פורסם

פתוח למוצרים מיד שנייה? (יש רכיבים בעלי בלאי מאד נמוך, שיותר משתל לקנות מיד שניה כגון מגבר HU וסאב).

SCANSPEAK

פורסם

אתה מבין שאתה מבקש מערכת שלמה ב5000 שקל.

התמחור שלי זה לרכיבים זולים.

תמחור לרכיבים טובים זה כ 500 שקל יותר לכל דבר לפחות.

HU בין 600-1000 שקל

מגבר 1 בין 700-1000 שקל

סאב כ600 שקל

רמקולים אחוריים (למה) כ400 שקל

קומפוננט בין 600-2000 שקל בקלות.

מגבר 2 בין 700 ל 1000 שקל.

התקנה .?

בידוד / איטום לדלתות הזוועה של ההונדה. ?

ב5000 שקל. זה להביא את הרכיבים הזולים ביותר. או משומש. אחרת המערכת תהיה (סליחה) דראק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

Soundman, אתה לא קצת מגזים?

נדמה לי שלפעמים שוכחים כאן שהסטנדרטים שלכם, הם לא הסטנדרטים של המשתמש הממוצע.

אתה באמת חושב שחייב שני מגברים? מגבר אחד, ארבעה ערוצים לא יספיק?

זה לא שהבחור ביקש מערכת ב2000 ₪, הוא ביקש מערכת ב5000 ₪, שזהו כבר תקציב די מכובד.

אז נכון, את הדלתות כנראה שהוא לא יצליח לבודד בסכום הזה, ונכון, מיד שנייה אפשר להרכיב מערכת הרבה יותר טובה, אבל מכאן ועד להגיד שמערכת ב5000 ₪ תשמע דראק?

לגבי הרמקולים האחוריים, אפשר להסביר לפותח השרשור, שלא רק שהם לא יוסיפו, הם אפילו יגרעו מהאיכות.

מה קרה להמלצה המפורסמת של:

קומפוננט: מורל דוטק אוביישן

מגבר: jbl gto 1004

סאב: hertz es 300

זאת כבר לא מערכת טובה?

אז עד כאן הגענו ל3000 ₪ פלוס מינוס?

תוסיף יחידת ראש, נניח clarion cz 302, זה עוד 1000 ₪?

הגענו ל4000 ₪, מה שמשאיר עוד 1000 ₪ להתקנה.

אז כן, הרכיבים הם די זולים, אבל לא הזולים ביותר, ולדעתי מערכת כזאת תשמע מספיק טוב למשתמש הממוצע.

אסייג את דבריי ואומר, במידה ואתה חושב שגם למשתמש הממוצע מערכת ללא בידוד בסיוויק תשמע זוועה, לא אוכל לסתור את דבריך, פשוט משום שמעולם לא שמעתי מערכת ברכב הנ״ל, ולכן אאלץ לסמוך עלייך ולהסכים איתך. מערכת שלמה עם בידוד, לא תכנס בתקציב הנ״ל.

לפותח השרשור, למרות הדברים האמורים לעיל, גם אני אמליץ לך לשקול לרכוש רכיבים מיד שנייה, משום שניתן להרכיב כך מערכת הרבה(!)יותר טובה.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

אני פתוח למוצרים יד שניהחוץ מרמקולים ששמה אני לא לוקח סיכון ובקשר ל hu אני מעדיף אלפיין עותר מקלריון אני שומע את כל סוגי המוזיקה מ רוק קל עד ל טראנס וכל מה שבאמצע

פורסם

לאשתי יש סיווק 2008.

הדלתות שלה הן דפי נייר.

ולגבי המלצה.

פותח השרשור כתב שהוא עבר על הפורום (חיפוש) ועדיין ביקש אחוריים. - צריכים הגברה?

קומפוננט צריך הגברה - 2 ערוצים

סאב צריך הגברה - מונו / 2 ערוצים.

כמה יצא לנו או 5 ערוצים / 6 ערוצים. או 2 מגברים.

ולגבי המלצה לסט קומפוננט. אתה שומע מוזיקה קשה.

אני לא הייתי בוחר במורל (לדעתי רכים מדיי למוזיקה הזו.)

הרץ / פוקל (אבל מנמיך את הטווטרים) / HAT .

ולגבי סיכון עם רמקולים.

תלוי ממי ומה אתה קונה. כי אני יכול לספר לך על חברי פורום (ואני ביניהם) שקנו משומשים והם עובדים כמו חדשים.

והמחיר היה משתלם ביותר. כמובן אחרי בדיקה טובה של הסט. ושמיעה שלו.

מאיפה אתה בארץ?

ולמה דראק. כי בלי התקנה טובה. ברכב הזה התוצאה תהיה בינונית מאוד. ויהיה בס חלש, ודלתות מרעישות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

רמקולים נאחורה לא חובה , ההונדה סיוויק שלי היא צורה

לפני ה 2008 רמקולים חדשים תמיד אני יעדיף ואני יוכל עוד 500 600 שקל יותר

מגבר ו hu גם סאב לצורך העניין אני יוכל לקנות יד שניה דרך אגב במכונית הקודמת שלי היה לי rockford p3 ,סאב

מדבר מריולה מונו , מגבר רוקפורד prime 4 ערוצים ו קומפוננט של רוקפורד punch ומאחורה רוקפורד power 8*9

השמיעה לא הייתה איכתית בכלל

פורסם

אוקיי, קיבלתי.

למען האמת, ההמלצה שלי, הייתה מכוונת יותר לצורך השאלה אלייך ( soundman) מאשר כהמלצה לפותח השרשור.

אמרת שמערכת ב 5000 שקל תישמע דראק, אז נתתי דוגמא, אם אתה ממשיך לטעון שאכן כך הדבר ברכב ספציפי זה, אפילו למשתמש ממוצע, אז שוב, לא נותר לי אלא להסכים, לפחות עד שאשמע בעצמי.

לפותח השרשור, זה מעולה שאתה פתוח ליד שנייה. את ההמלצות על רכיבים, אאשאיר לsoundman ושאר המומחים.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

מה זאת אומרת השמיעה באוטו שלי לא תשמע טוב ? , מה הסיבה לכך? מצפה שתשתפו איתי את הידע שלכם בנוגע לרכיבים תודה מראש שגיא

פורסם

ראיתי לאחרונה כמה וכמה דברים ממש טובים ביד שנייה כמו סאבים ומגברים. ראיתי נראה לי גם את הרץ הי אנרג׳י ששווה לבדוק. לגבי המוזיקה, אני חושב שהרץ קצת יותראוניברסלי וגם קצת אגרסיבי ולטעמי מבין הרץ ופוקל הייתי בוחר בהם. כאשר מורל אני אישית לא ממש אוהב. למוזיקה מהירה הייתי שוקל טוב סאב בגודל 10 אינץ וכמה שיותר מדוייק. אולי הרץ, jl הייה למכירה בגודל הזה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...