Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 120K טויוטה קורולה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

הי חברים,

אני צריך לעשות טיפול לרכב, נסעתי באוטו השנה בסהכ 6000 ק"מ, אבל הוראות היצרן הם כל 15K או שנה.

אני מצרף פה את ההצעה שקיבלתי, אשמח לחוות דעת.

בנוסף, אורות הדרך של האוטו הפסיקו לעבוד היום, ייתכן ש2 המנורות נשרפו או שהפיוז הלך, כמה לדעתכם צריך לעלות להחליף?

האורות הגבוהים עובדים, רק הדרך לא.

רק חסר לי שאני אקבל מחר דוח בדרך למוסך על זה שאני בלי אורות... :)

תודה מראש!!

הצעהלטיפול.jpg

פורסם

לק"י

1.בעניין הנורות יתכן שקודם נשרפה אחת ורק כשהשנייה נשרפה "שמת לב" זה קורה להרבה אנשים.

הנורה שם נקראת HB4.

2.בעניין הטיפול תוריד את: "נוזל לניקוי שמשות"+"מסיר פיח חלל שריפה"+"מסנן מים למתיזים" (אין מושג מה זה? תשאל אותם שם. דבר נוסף מסנן אויר תשקול אולי לשים חליפי (חצי מחיר +)

3. תתווכח על המחיר! להרבה אנשים מורידים בקלות. אז אל תהיה ה"פראייר" שמתבייש ומשלם מחיר מלא.

4. מקסימום (אם הרכב לא באחריות וגם אם כן) תעשה במוסך מורשה (לא מחייב מרכזי-יבואן) אחר, רק תקפיד על מסנן שמן מקורי ושמן מנוע מתאים, אני יודע שהולך שם 5W-30. בהצעת מחיר נראה כאילו 10W-30.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

בס"ד

תודה על המענה המהיר :)

1) האם השמן שרשום בהצעת המחיר שלהם פחות טוב לקורולה?

2) אגב, כמה לדעתך צריכות לעלות הנורות? :)

3) לגבי המסיר פיח, ראיתי שירשורים שטוענים שזה יכול להרוס לי את המנוע. מה דעתכם?

פורסם

שלום רב

לגבי שמן מנוע רשום שם שמן שהוא מינרלי - אני ממליץ על שמן סנטטי ( איכותי יותר בעל אורך חיים ארוך ושומר על פעולת המנוע )

לגבי תוספים למינהם + אטם קרטר - אלה בגדול מס שסתם מייקרים את הטיפול .

רשום מסנן חליפי 39 שח - לא הבנתי למה הוא נועד ( הנבת הכתוב )

נוזל בלמים כמות 1 - סתם מיותר ומוזר מה הם מתכוונים לעשות עם בקבוקון אחד .

טיפול שכזה עם חלקים מקוריים + שמן סנטטי לא אמור לעלות יותר מ650 שח

לגבי נורות חניה בביצוע טיפול לא יגבו עבורם כסף ( עלות של שקלים בודדים )

פורסם
שלום רב

לגבי שמן מנוע רשום שם שמן שהוא מינרלי - אני ממליץ על שמן סנטטי ( איכותי יותר בעל אורך חיים ארוך ושומר על פעולת המנוע )

לגבי תוספים למינהם + אטם קרטר - אלה בגדול מס שסתם מייקרים את הטיפול .

רשום מסנן חליפי 39 שח - לא הבנתי למה הוא נועד ( הנבת הכתוב )

נוזל בלמים כמות 1 - סתם מיותר ומוזר מה הם מתכוונים לעשות עם בקבוקון אחד .

טיפול שכזה עם חלקים מקוריים + שמן סנטטי לא אמור לעלות יותר מ650 שח

לגבי נורות חניה בביצוע טיפול לא יגבו עבורם כסף ( עלות של שקלים בודדים )

הי יוסי,

תודה על המענה ידידי.

אנחנו נוסעים כ6000 קמ בשנה בלבד, חשוב לציין.

לגבי הנוזל בלמים, אני באמת אשאל.

לגבי הנורה, מדובר בנורות הדרך (האורות הקדמיים) ולא בנורת החנייה.

לגבי מסיר הפיח, אני ממש חושש לשים אותו כי ראיתי הרבה שירשורים שטוענים שזה יכול להרוס את המנוע.

לגבי החליפי, מדובר במסנן מזגן חליפי:)

פורסם

ההצעה מאוד יקרה.

ניתן להוריד את המים למתזים, את החומר לניקוי פיח ונוזל לניקוי שמשות.

שנית, החלפה של מסנן מזגן ומסנן אוויר למנוע ניתן לעשות לבד ב5 דקות.

ניתן להזמין כמה בEBAY באותו מחיר שאתה קונה אחד במוסך היבואן.

ניתן להזמין באיביי ארבעה מסננים לשמן מנוע במחיר של מסנן אחד (כנ"ל לגבי מסנן האוויר למנוע).

כמות נוזל הבלמים בהחלט מוזרה-אין להם מה לעשות עם בקבוק אחד והם צריכים איזה ליטר או שניים בשביל המערכת (אולי אפילו קצת יותר).

פתח את ספר הרכב-רשום לך בדיוק איזה סוג נורה אתה צריך לאור הדרך ואפילו מראים לך איך לבצע את ההחלפה לבד. חבל שתשלם אקסטרה למוסך.

שמן מנוע סינטטי מלא איכותי ניתן להביא למוסך ואין שום חובה להשתמש בדלקול שהם דוחפים לך שם. זה מה שאני עושה.

לחליפין, אתה יכול לקנות את המסננים מאיביי ולגשת למוסך כללי עם השמן שתרכוש, הם ישמחו להחליף לך את הפילטרים במחיר יותר נמוך מאשר מוסך יבואן.

• תוכן חדש...