Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם כיסוי Lifeproof לאייפון 4 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב , קניתי מארה"ב מאייבי את הכיסוי הנ"ל . הגיע אלי שלשום הרכבתי אותו לפי ההוראות ובדקתי שכל הכפתורים עובדים .

הכפתור באייפון שמעביר את המצב משקט לרגיל , שלוחצים על הכיסוי לא עבד . פירקתי את הכיסוי לפי ההוראות ואז ראיתי שמתוך הכיסוי , מהחלק הפנימי שלו - היכן שנמצא כפתור השקט באייפון , יצא חלק פלסטיק מהכיסוי . האם מישהו יודע אם זה נשבר או שניתן להרכיב את החלק הנ"ל . לא הצלחתי להרכיב את החלק .

עזרתכם תתקבל בברכה , בתודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

ממה שזכור לי הכפתור של הרטט בכיסוי עובד הפוך.

והחלק פלסטיק הזה שיוצא לך שם הוא פשוט משמש כהארכה לכפתור וכמנוף להזיז את הכפתור באייפון.

יש פה מין פעולה של מינוף הפוך.

כשאתה כביכול מעביר את הכפתור בכיסוי לרטט, אתה לוחץ את אותו לכיוון מטה וכתוצאה מזה הקצה של החלק פלסטיק שבולט עולה למעלה ודוחף את הכפתור באייפון לכיוון מצב "צלצול" וההפך.

בקיצור, כשהלייף פרוף מותקן מצב רטט = מצב צלצול ; מצב צלצול = מצב רטט.

פורסם

באיביי יש הרבה זיופים של הכיסוי הזה תבדוק אם בשני החלקים (הקדמי והאחורי) יש מדבקות עם מספר סידורי ותיכנס לאתר של החברה לבדוק את המספרים, למה אני אומר את זה כי אתה ממש לא רוצה להרטיב את הכיסוי הזה אם הוא זיוף ..

פורסם

גם אני בזמנו קניתי את הכיסוי הזה לאחר שקראתי עליו שלל של ביקורות שמהללות אותו, כשקיבלתי אותו לאחר ההרכבה מאוד התאכזבתי, הניילון השקוף מרגיש זול, לא נוח בסוף חזרתי לBALLISTIC שלי שהיה לי לפני כן.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

תודה על התשובות , הצלחתי להבין איך מעבירים בין מצב שקט לרגיל .

היכן באתר של Lifeproof , בודקים אם הכיסוי הוא מקורי לפי מספר סיראלי ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...