Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, שלום לכולם

כפי שיכולתם להבין מהכותרת, אני מחפש רכב לאדם שנוסע הרבה. האדם הזה הוא אבי שהאוטו מהווה עבורו גם משרד עבודה

וגם בית שני. לפני כשלוש שנים רכשנו מאליבו..עבר לו הזמן והרכב הגיע ל170,000 קילומטר ולא שמנו לב.

ניסיתי לשלב קומבינציה שכזו: רכב מנהלים, נוח, חסכוני, איכותי וביצעויסט....ואני מודה, היה לי קשה ומכאן אני פונה אליכם

להמלצות ולרעיונות.. :?

אני מודה לכם לכל העוזרים

טל :-)

פורסם

על פי הדרישות שלך אני חושב שהסופרב תענה על הצרכים שלך בצורה הטובה ביותר, בנוסף הייתי ממליץ גם אולי לבדוק את ה s60 בגרסתה הפחות מאובזרת.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

ב-199K יש לך את ה-2.0TSI עם DSG6, והיא גם מאובזרת יותר.

אני בטוח שניתן להוריד אותם במחיר לאיזור 190K - ואולי אפילו פחות מכך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש בלוחות לא מעט ביואיק לה קרוס שנמכרות כיד שניה עם 0 ק"מ, הדגם המדובר הוא ה-2.4 הבסיסי והמחיר הוא סביב 180 אלף שקלים. נכון שקניה של רכב יד שניה 0 ק"מ תגרור הורדה במחיר בעתיד אבל בגלל שגם ככה מדובר ברכב שנוסע המון אז מחירון הוא בגדר מדע בדיוני.

אם המאליבו שלכם היא 3.5 אז הביואיק תהיה קצת יותר חסכונית אבל אני מניח שכזאת נסועה צוברים בעיקר מחוץ לעיר שם הפערים בין המנועים הקטנים והחסכוניים לגדולים מתקזזים וצריכת הדלק דיי דומה.

אפשרות שניה יונדאי I40 דיזל, היא גדולה ומאוד מרווחת, תא נוסעים איכותי ונעים והדיזל יעזור גם לחיסכון בהוצאות.

אפשרות דיזלית אחרונה היא רנו לאטיטוד שעדיין לא נבחנה בארץ אבל מציעה דיל מעניין של משפחתית גדולה עם מנוע דיזל. העיצוב לא אטרקטיבי אבל לפי הכתבות עליה היא אמורה להגיע דיי מאובזרת, לדעתי כדאי לבדוק.

בהצלחה.

פורסם
ב-199K יש לך את ה-2.0TSI עם DSG6, והיא גם מאובזרת יותר.

אני בטוח שניתן להוריד אותם במחיר לאיזור 190K - ואולי אפילו פחות מכך.

גם אני ממליץ על הסופרב - אך המלצתי היא לקנות את גירסת הדיזל שתחתוך את ההוצאות על הדלק במחצית.

(גם היא אגב באה עם DSG6 ויש לה מומנט שמשאיר ל-2.0TSI - אבק)

נכון - היא עולה 200000 ש"ח אך בנסועה המדוברת תוך חצי שנה הוא מכסה את ההפרש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יש בלוחות לא מעט ביואיק לה קרוס שנמכרות כיד שניה עם 0 ק"מ, הדגם המדובר הוא ה-2.4 הבסיסי והמחיר הוא סביב 180 אלף שקלים. נכון שקניה של רכב יד שניה 0 ק"מ תגרור הורדה במחיר בעתיד אבל בגלל שגם ככה מדובר ברכב שנוסע המון אז מחירון הוא בגדר מדע בדיוני.

אם המאליבו שלכם היא 3.5 אז הביואיק תהיה קצת יותר חסכונית אבל אני מניח שכזאת נסועה צוברים בעיקר מחוץ לעיר שם הפערים בין המנועים הקטנים והחסכוניים לגדולים מתקזזים וצריכת הדלק דיי דומה.

אפשרות שניה יונדאי I40 דיזל, היא גדולה ומאוד מרווחת, תא נוסעים איכותי ונעים והדיזל יעזור גם לחיסכון בהוצאות.

אפשרות דיזלית אחרונה היא רנו לאטיטוד שעדיין לא נבחנה בארץ אבל מציעה דיל מעניין של משפחתית גדולה עם מנוע דיזל. העיצוב לא אטרקטיבי אבל לפי הכתבות עליה היא אמורה להגיע דיי מאובזרת, לדעתי כדאי לבדוק.

בהצלחה.

גם ככה הבנאדם עושה ק"מ מטורף אז לקנות רכב שיהיה לו קשה למכור גם בגלל הק"מ וגם בגלל היד זה ממש התאבדות.

בנוסף, I40 רכב דיי מחורבן (הוא אומנם חדש מאוד, אבל לא מרגישים שהוא מביא איתו בשורה חדשה אלא הוא אפילו נחות מהמתחרים שלו), במיוחד למי שירד מרכב יחסית "מפנק" כמו מאליבו.

האופציות שאני הייתי שוקל זה פורד מונדיאו דיזל (עולה כ-180K ש"ח), אופל אינסיניה דיזל (עולה כ-200K ש"ח) וקיה אופטימה דיזל (עולה כ-170K ש"ח). תוצרת VAG אני שולל מראש כי כולם מגיעים היום עם הגיר הבעייתי הזה.

אם רכבים משפחתיים גם אופציה אז יש לך רנו פלאונס דיזל (אבל גם פה יש לך תיבה דומה ל-DSG), אופל אסטרה דיזל, קיה סיד דיזל (כרגע מגיע דגם חדש אז אני לא יודע אם היא תהיה זמינה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למה לא לקנות שוב מאליבו?

היה לנו את אותו השיקול בדקנו S60, ביואיק ואוונסיס. לאחר נסיעות של שבוע בכל רכב קנינו את המאליבו 2.4.

ראיתי שיש עכשיו מבצע לסוף השנה 149 אלף חדשה

פורסם

עם יותר מ50K ק"מ לשנה מאוד מומלץ בשבילכם רכב דיזל, רכבים חסכוניים וחזקים שיורידו לכם את ההוצאות השוטפות של הדלק וגם בד"כ יהיו יותר קלים למכירה אחרי כמה שנים גם עם ק"מ גבוה. לדעתי כדאי אפילו לבדוק את האוקטביה שאומנם נחשבת קצת פחות יוקרתית אבל ללא ספק רכב מוצלח מאוד שישאיר לכם גם עודף מהתקציב, וניראה לי שהוא מגיע עם DSG6 שנחשב לאמין יותר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

• תוכן חדש...