Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מוזמן לרכוש מגבים גרמנים/איטלקים/שוודים במחירים של כ200-300 ש״ח רק צא מנקודת הנחה שעד החורף הבא הם יהיה שווים לפח בדיוק כמו הסינים ב20-50 שקל, לפחות מהניסיון שלי, פשוט חבל על הכסף.

בקשר לHR סילבר, יכול להיות שהם סינים, האמת שלא בדקתי ולא משנה גם לדעתי,

HR זו חברה מוכרת, לא איזה אמריקן איגל

הם עושים עבודה מצויינת, שקטים מאוד(!!) ועל הדרך יש להם לוק נחמד, והם מתחברים לחיבור של המכוניות הישנות.

בהצלחה.

פורסם

דין HR (הדר רוזן) הוא כדין אמריקן איגל - מוצרי מדבקה סינים. לא רעים אומנם אבל סינים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האמת שאני מאוד מרוצה מהם, בכול התקופה האחרונה של הגשמים הם ביצעו עבודה מצוינת, לא משאירים מריחות, שקטים מאוד בלי רעשים של חריקות וכדומה.

גם אם יחזיקו עד החורף הבא או לא, אני בכול מקרה מחליף בתחילת כול חורף לחדשים.

זה לא שמן מנוע :wink::mm_yeah:

פורסם
זה לא שלא השתמשנו במגבים סיניים,

העניין הוא שבדרך כלל לוקחים סכומים מוגזמים גם על מגבים סיניים.

ראיתי את בוש כיוון שבמידות הנורמליות המחיר סביר, אבל אם אין בהום סנטר אני איאלץ לרכוש סיניים בסופו של דבר.

(מצטער על החפירה של הסיני, פשוט זה ידוע שהם לא ממש איכותיים).

לא צריך להתלהב, מהנסיון הפרטי שלי המגבים של בוש הם בכלל לא משהו. אורך הזמן בו קיבלתי ניגוב נקי ושקט נמדד בחודשים ספורים בלבד.

פורסם

מצתרף לחוות דעת השלילית על מגבי בוש.

אולי פעם הם היו טובים.

בפעמיים האחרונות שקניתי החזיקו מעמד חודשים ספורים בלבד!

קניתי זוג "no name" באוטודיפו לאחרונה, חורקים אבל מנגבים מעולה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

יש בתחנות פז מגבים:

AERO VISION - מגבי סיליקון

AERO WIPER - רגילים

ה VISION עולים 30 ש"ח לזוג, ו WIPER עולים 20 ש"ח לזוג - בינתיים עושים את העבודה נאמנה! אני מרוצה!

אמנם מגבים סיניים, אבל לא יקרים, מנגבים את השמשה טוב, ולא חורקים!

פורסם

לדעתי תוכל למצוא בחנויות חלפים. אני רציתי להתקין סט קדמי של בוש והלכתי לחנות חלפים לרכב, לא היה להם את הדגם המתאים ולאחר בדיקה מול היבואן התברר שאין בארץ. הוזמן מחו"ל וקיבלתי אותם כעבור חודש.

עלות: 150 ש"ח.

לדעתי:

1. תבדוק באתר של בוש איזה דגם מתאים לרכב שלך.

2. אל תלך לאוטו-דיפו וכו'. קפוץ לחנות חלפים וקנה שם.

3. אם (2) לא יצליח, תתקשר ליבואן בוש בארץ ובדוק היכן נמכרים מגבי בוש באיזור מגורייך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני יודע כבר את המידה.

בנוגע לכל מי שאמר כאן על האכזה ממגבי בוש, יכול להיות שהם היו זיוף?

בכל אופן, כולם ממליצים על מגבי ויז'ן?איך אני אדע שלא מוכרים לי סיני שגם יבש?איך מזהים?

פורסם

אנשים, תודה רבה על העזרה!

ניגשתי להום סנטר ורכשתי את המגבים המתאימים למידה שלי.

הבנתי שבדרך כלל מקורי זה עם כתובית על הוישר, אז כן היה כתוב BOCSH, כנראה מקורי.

מחיר לא רע בכלל, 70 שקל.

שוב אני אגיד, יש סיניים שימכרו במחיר דומה לזה אם לא כזה.

אוטו דיפו=אמריקן איגל=60 שקל.

פורסם

תגידו, הסתכלתי על המגבים במבט נוסף וראיתי שהגומי קצת אפרפר, זה אומר שהם יבשים?

הסתכלתי על תגובות בעבר וראיתי כמה אנשים קנו בוש מאוטו דיפו\סנטר והם היו יבשים.

פתחתי קצת מהאריזה וקרעתי אותה, אני לא יודע אם זה טוב במידה ואני ארצה להחליף.

אמרו לי שאם יש תקלה להחליף. בכל אופן, הגומי יבש לדעתכם או שאני יכול לדעת רק כשאני מרכיב אותם?

• תוכן חדש...