Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כחודש אשתי ואני טסים לירח דבש בארה"ב.

מכיוון שהזהירו אותי שאין שם תרבות WiFi כמו בארץ, מהי הדרך הטובה ביותר להתחבר שם לאינטרנט?

חלק הציעו לי לשכור בארץ מכשיר הנקרא Webbing שמשמש כראוטר אלחוטי

ויכול לחבר ב-WiFi עם סיסמה עד חמישה מכשירים לרשת. הבעיה שזה קצת יקר.

אחרים הציעו לי לקנות בארה"ב כרטיס SIM עם חבילת גלישה.

הבעיה בשיטה זו שלא אוכל לגלוש דרך הלפטופ או האייפד.

מבעלי נסיון, מה הדרך הטובה ביותר לאינטרנט בארה"ב? מה אתם הייתם בוחרים?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

יש תרבות WiFi חופשי בלא מעט בתי אוכל, מלונות דווקא גובים סכומים לא מבוטלים תמורת השירות. ד"א - אינטרנטי חינם בהחלט מהוה שיקול בבחירת מלונות.

לדעתי חפש כרטיס SIM מקומי - ממליץ לך לקרוא באתר זה ובמידת הצורך להעלות שאלה בפורום המתאים. ובמידת הצורך להציג שאלות.

אני יכול לומר לך שהבן שלי הסתדר יפה עם WiFi חינמי בכל מיני מקומות בארה"ב (על גבי נטבוק וסמארטפון).

לשיחות עם הארץ הזול ביותר יהיה סקייפ כאשר ה-WiFi חינם, וכשאינו מצוי - סים של גולן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ה Webbing הזה גאוני!

גודלו הוא כמכשיר סלולרי קטן, ובלי יותר מידי בלאגנים ובכ7$ ליום אתה מקבל נקודת גישה חופשית וללא הגבלה!

באוטו/במקלחת/בשירותים/בחדר אוכל/במסעדות!

אכן לא סיפור זול במיוחד, בטח ובטח אם נוסעים לתקופה ארוכה.

אבך מנסיון, זה פשוט מעולה!

עודד.

עריכה:

עכשיו ראיתי באתר שלהם שהמחירים כנראה עלו.

במאי השנה אחד החבר'ה הביאו את זה לקורס בהונגריה בעלות של 7 דולר ליום.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

תודה על התייחסותך,

משיטוט קצר באתר לא ראיתי שיש שם פירוט חבילות אלא רק איזה מפעילים יש באיזה מדינות וכמה עולה כרטיס.

לא ראיתי שום פירוט לגבי איזה נפח גלישה זה מקנה לי.

מכיוון שלא נהיה במלון אחד או במדינה אחת למשך יותר מכמה ימים יש צורך בכרטיס SIM

ולא רק בהסתמכות על Wifi במסעדות או מלונות.

פורסם

גודלו הוא כמכשיר סלולרי קטן, ובלי יותר מידי בלאגנים ובכ7$ ליום אתה מקבל נקודת גישה חופשית וללא הגבלה!

אתה בטוח שזה ללא הגבלה יומית של נפח כלשהו?

אם זה רק 7$ ליום ללא הגבלה עוד ניתן לשקול את זה.

פורסם
תודה על התייחסותך,

משיטוט קצר באתר לא ראיתי שיש שם פירוט חבילות אלא רק איזה מפעילים יש באיזה מדינות וכמה עולה כרטיס.

לא ראיתי שום פירוט לגבי איזה נפח גלישה זה מקנה לי.

מכיוון שלא נהיה במלון אחד או במדינה אחת למשך יותר מכמה ימים יש צורך בכרטיס SIM

ולא רק בהסתמכות על Wifi במסעדות או מלונות.

1. יש באתר פירוט מפעילים, ובכל מפעיל יש קישור לדף נוסף עם פירוט תוכניות הפריפייד שהוא מציע. הבעיה היא שדפים אלה לא תמיד מעודכנים. עם זאת - יש גם קישור למפת הכיסוי של המפעיל, ודרכה תוכל להגיע לאתר הראשי שלו (לפחות ל-MNO's) לגבי MVNO's חפש בגוגל את האתרים שלהם, הרשימה באתר תהיה נקודת מוצא טובה.

2. בארה"ב יש גם רשתות CDMA מתקדמות - של וריזוןן וספרינט-נקסטל (וכמה MVNO's הרוכבים על הרשתות שלהן). בדוק גם באתרים שלהן, יתכן שדווקא מכשיר CDMA עם WiFi tethering יתאים לצרכיך.

3. מה שכתבתי על בני התיחס לטיול של שבוע בניו יורק ו-3 שבועות של חרישה בקליפורניה, נבאדה ויוטה (4004 מייל על קאמארו), כלומר לפחות 10 מלונות והרבה מסעדות ומזללות.

4. בחזרה לאותו אתר - יש בו מדור של פורום, יש הרבה התיחסות לנושא הדאטא. אתה מוזמן לפתוח שםיוזר ולשאול את שאלותיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אחרים הציעו לי לקנות בארה"ב כרטיס SIM עם חבילת גלישה.

הבעיה בשיטה זו שלא אוכל לגלוש דרך הלפטופ או האייפד.

איזה מכשיר סלולרי יש לך? הסמארטפונים של היום יודעים להיות הוט ספוט ולתת WIFI למכשירים בסביבתם.

פורסם

יש לי אייפון 4S, אני יודע שזה אפשרי אבל זה עובד לאט יותר, לא?

Sperial תודה על הייעוץ, אמשיך לנסות את מזלי באתר שנתת לי.

פורסם

לא יודע איך זה באייפון, אבל אני עם SGS2 ומשתמש בזה לא מעט כשאני עובד מחוץ למשרד עם הנייד. אני אמנם לא מוריד קבצים גדולים אבל הגלישה חלקה ולא מורגשת איטיות.

פורסם

בכלל ברוב רשתות המזון המהיר/בתי קפה יש אינטרנט אלחוטי חינם.

אגב, לגבי בתי מלון, בדר"כ אלה הזולים יותר הם גם אלו שמציעים אינטרנט חינם (לא בכולם בהכרח אלחוטי).

אם אתה נוסע למוקדים תיירותיים ופופולארים, אני מאמין שלא תיתקל בבעיה קשה של מחסור באינטרנט, אם אתה נוסע למקומות שכוחי אל, אז אולי...

פורסם

הנה מספר אתרים שיעזרו לך לאתר נקודות גישה אלחוטיות (לא בדקתי כמה המידע מקיף, אמין או מעודכן):

http://www.wififreespot.com/

http://www.openwifispots.com/

http://www.youcanworkfromanywhere.com/wi-fi/

וכמובן, הרשת שתמצא בכל מקום...:

http://www.mcdonalds.com/us/en/services/free_wifi.html

• תוכן חדש...