Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש באפשרותי לקנות את אחד מהמגברים האלו ביד 2

מה הבחירה הטובה לפי דעתכם ומה המחיר הראוי לשלם על ציוד יד שניה

שכזה ?

1- alpine v12 mrv f300

2- hifonics zeus zxi 6410

בכל אופן המגבר הולך להגביר סט קומפוננט

מורל וירטוס.

תודה לעוזרים.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אני הולך להגביר סאב של הרץ ds300 עם

מונו בלוק של סרווין ווגה ורציתי לשים קומפוננט

מקדימה עם מגבר נפרד.

אני עדיין לא סגור על הקומפוננט אבל רוב הסיכויים

שזה הוירטוס או הדוטק אוביישן.

Ford focus 2013 titanum

פורסם

משני המגברים כמובן עדיף hifonics zeus zxi 6410 רק בגלל שהוא יותר חזק בהספק. אבל שלא יהיו טעויות מבחינת איכות האלפין עדיף.

בעיקרון לא הייתי בוחר באף אחד מהם. מה התקציב שלך? אני בטוח שאפשר למצוא משהו יותר טוב ביד 2 בפורום.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אם יש לך אפשרות רכוש את זה מגבר 5 יציאות אני רכשתי אותו ב5000 ש"ח ואני מאוד מרוצה ממנו אכותי חזק לא מתחמם עשוי מחומר גלם מצוין אין מילים אלף ואחד ביקורות טובות אני יכול לתת לך עליו..

http://www.autos-sound.co.il/Product.asp?Pid=XTA6005&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=39&aff=Zap&lang=he

פורסם

הוא חיפש מגבר בתקציב של עד 500 ש"ח אז הצעתי לו בו תקן אותי במה אני טועה היה לי את המגבר הזה לכן אני יודע מה אני מציע אולי אתה כן צודק אני רק הצעתי מניסיון?

פורסם

אהה אוקי לא שמתי לב לתקציב שלו אבל תיקנתי את עצמי אתה מכיר את המגבר v15? אתה יכול לתת לו אולי עוד חוות דעת עליו?

לפי מיטב זיכרוני זה מגבר עם יכולת טובות יחסית ל400 ש"ח.

פורסם

חברים כנראה לא הבנתם אני מעוניין להשקיע עד 500 ₪

במגבר יד שניה את ה v15 אני מכיר טוב מאוד הוא היה מורכב

אצלי ברכב 3 שנים אני מחפש משהו יותר איכותי שלא

ישמיע רק רעש כמובן במגבלות התקציב.

שאלה לי אליכם איך המגברים של חברת קראנץ והאם יש הבדל

משמעותי ביינו לבין כל ה-v15,v12 הסינים

Ford focus 2013 titanum

פורסם

האמת שאני לא מכיר איזה דגם? ובאיזה עלות? ולפי דעתי תשקיע עוד טיפה תרכוש מגבר של Rockford

הינה קישור מזאפ

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746534

יש לי חבר עם מגבר כזה זה מגבר אכותי באמת לא תצטער על הקניה שווה כל שקל ואין מה לחשוב על זה.

אבל אין לו לו קרוס אני חושב,למיטב זיכרוני שזה לא כל כך רלוונטי בשבילך.

• תוכן חדש...