Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אילו פולישים ניסית ? באיזו דרך ? מכונה ? ידני ? אילו פדים ?

נראות כמו שריטות יחסית עדינות. אם פוליש גס ומכונה לא יורידו, אפשר להשתמש בנייר שיוף מים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

קשה לבדוק את עומק השריטות. ייתכן גם שיבגני נוקט באמצעי זהירות לאחר שראה חיווי על עובי לא מספק של הצבע.

תתייעץ איתו, סביר להניח שהוא יידע להציע לך על פתרון, אם יש כזה.

כאמור, שיוף של נייר מים, במידה והשריטות לא עד כדי כך עמוקות, יעבוד. תדבר על זה עם יבגני.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ו... הוא לא הביא הצעה אחרת ? לא הציע שיוף ? כאמור, שריטות עמוקות מתוקנות בעזרת שיוף עם נייר מים, ולאחריו פוליש להחייאת הצבע.

פורסם

הוא אמר שאף פעם לא ראה דבר כזה. מרח קצת ווקס/פוליש עשה כל מיני קומבינציות וזה לא עזר. ויתר ואמר שאין לו כל כך איך לעזור :-(

אתה ממליץ לי לנסות שיוף?

A3

K04 Inside

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נראה כמו שריטות משיחים ועצים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הציפורניים לא נתקעות, זה חלק. באמת משהו מוזר

מה שחשבתי... אם זה חלק אז זה לא שריטות בלכה. זה משהו בשכבת צבע של הרכב שלך. זה למה שפוליש לא עזר וכנראה גם לא יעזור. אין לי מושג מה גרם לזה, אבל חוץ מצביעה, כנראה אין משהו שיעזור.

פורסם

אתה יודע לומר מתי זה קרה?

יכול להיות שזה היה בשלב הצבע (אולי בזמן פחחות לאחר פגיעה), ואחרי זה צבעו לקה על הצבע הפגום?

והפגמים שאתה רואה הם בעצם מתחת ללקה?

פלג_

פורסם

הרכב לא עבר תאונה ולא תקוני צבע, הרכב נשטף אך ורק בשטיפה ידנית ועובר ווקס ופלסטלינה פעם בחצי שנה +-

זה התחיל מכמה שריטות קטנות והתחיל להתפשט. יש מצב שאם אני לא מרגיש שום שריטה עם הציפורניים אז זה מתחת ללקה?

A3

K04 Inside

פורסם

שריטות שכאלו לא באות סתם כך מתחת ללכה. אני מציע להיוועץ שוב עם יבגני או דומה לו בנוגע לשיוף המקום.

פורסם

אני מוכן לנסות את החומר של מגווירס, אתה בטוח שזה יוריד את זה? אם לא? אתה מביא לי אותו מתנה? :-D

בכל אופן, מקס, דימה עושה רושם שאתם מבינים קצת יותר ממני. יש עוד המלצות איך אפשר להסיר את השריטות האלו?

A3

K04 Inside

• תוכן חדש...