Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שהשוטר אוכף עליו לצית לחוק בעצמו.

לא צריך "לצלוב" שוטר על תקלה מסוג זה, אבל בהחלט יש מקום להעיר לו. אני בטוח שההערה היתה מתקבלת בתודה.

בהחלט יש מקום לפרסם מצבים שבהם שוטרים מבצעים עבירות לא מוצדקות, במיוחד עבירות בריונות כמו חניה במקום שמור לנכים.

לפחות פעם בשבוע אני מעיר לנהג על תקלה בפנסים - עוד לא קרה שלא קיבלתי תודה. כמובן שאיני יודע מה הנהג עושה עם המידע, אבל אני מניח שמרבית הנהגים מתיחסים - אם לא מההיבט הבטיחותי הרי שמההיבט של דו"ח פוטנציאלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחלקים דוחות על אי הדלקת אורות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא יודע אם אוכפים את הנושא, אבל כנהגת מנוסה את יודעת בדיוק מה משמעת אי הדלקת אורות, או נסיעה עם פנסים לא תקינים. דומני שלאחרונה דווח כאן בפורום על נהג שנקנס על פנס שרוף למרות שהוכיח כי אותו פנס תוקן זמן קצר קודם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אקח יוזמה ואפנה לאגף התנועה באופן אישי (מכתב כתוב).

אבקש מהם לאכוף את הנושא בחומרה רבה ולגלות 0 סלחנות כלפני נהגים,

כל נהג שנתפס נוהג ללא אורות שיקנס ויקבל דוח תנועה.

אני בטוחה שהדבר ילקח לתשומת לב מכיוון שקל מאוד לאכוף את העבירה הזו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא צריך "לצלוב" שוטר על תקלה מסוג זה, אבל בהחלט יש מקום להעיר לו. אני בטוח שההערה היתה מתקבלת בתודה.

חד משמעית כן, אבל להרים עליהום ולפרסם תמונות (קריוס, אני לא מדבר רק עלייך, זה באופנה עכשיו) נראה לי מיותר, קטנוני, ילדותי, טיפשי ומיותר. כן אמרתי מיותר פעמיים, זה עד כמה אני חושב שזה מיותרץ

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לפני שהשוטר אוכף עליו לצית לחוק בעצמו.

בהחלט יש מקום לפרסם מצבים שבהם שוטרים מבצעים עבירות לא מוצדקות, במיוחד עבירות בריונות כמו חניה במקום שמור לנכים.

לפחות פעם בשבוע אני מעיר לנהג על תקלה בפנסים - עוד לא קרה שלא קיבלתי תודה. כמובן שאיני יודע מה הנהג עושה עם המידע, אבל אני מניח שמרבית הנהגים מתיחסים - אם לא מההיבט הבטיחותי הרי שמההיבט של דו"ח פוטנציאלי.

אתה אולי נורמטיבי אבל נהג שהעיר לי 3 פעמים ברצף כשהוא מציע לי לנסוע עם וינקרים על השוליים הסיח את דעתי בכביש דיי קשה.

ייאמר לחובתו שהוא נסע על רכב שחרק עד כדי כך שזה נשמע דרך החלון.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם
אני לא יודע אם אוכפים את הנושא, אבל כנהגת מנוסה את יודעת בדיוק מה משמעת אי הדלקת אורות, או נסיעה עם פנסים לא תקינים. דומני שלאחרונה דווח כאן בפורום על נהג שנקנס על פנס שרוף למרות שהוכיח כי אותו פנס תוקן זמן קצר קודם.

מחלקים דוחות על אי הדלקת אורות?

ל'

לא אוכפים

אני אקח יוזמה ואפנה לאגף התנועה באופן אישי (מכתב כתוב).

אבקש מהם לאכוף את הנושא בחומרה רבה ולגלות 0 סלחנות כלפני נהגים,

כל נהג שנתפס נוהג ללא אורות שיקנס ויקבל דוח תנועה.

אני בטוחה שהדבר ילקח לתשומת לב מכיוון שקל מאוד לאכוף את העבירה הזו.

ל'

לאכוף דיי קל, בפועל זה לא מבוצע. כשאני נוסע על כביש 31 ב6 בערב, שעה סבירה לכל דבר, והכל כולל הכל חשוך, ולאורך יותר מ-10 ק"מ יש שיפוצים שמצרים את הכביש, ומגיע רכב בלי אורות מולי אני חושב שאת מבינה כמה מסוכן זה. לא אומר שצריך לאכוף אורות באמצע אלנבי, אבל אולי בכביש בינעירוני באיזורים בהם יש סיכון יש טעם.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

התמונה שהוא צילם מראה צומת מאוד מוארת והראות בה מאוד טובה,

אמנם זו לא אלנבי אבל זה כביש, ואם אוכפים אז אוכפים כלפי כולם,

לכן אני התנדבתי לנסח מכתב ולהציע לאכוף את הנושא,

וכמו שאמרתי 0 סלחנות, גם כלפי נהגים "שהרגע יצאו מהחניה ושכחו להדליק".

ל'

פורסם
חד משמעית כן, אבל להרים עליהום ולפרסם תמונות (קריוס, אני לא מדבר רק עלייך, זה באופנה עכשיו)

מסכים איתך שיש עכשיו ״מודה״ לצלם שוטרים או ניידות ולבוא בטענות על התנהלות המשטרה - לא זאת הכוונה.

כל מטרת הצילום הייתה להראות ששוטרים עושים בדיוק מה שנהגים אחרים היו מקבלים על זה דו״ח.

טעות אנוש או סתם תקלה בניידת, זה לא משנה.

התמונה שהוא צילם מראה צומת מאוד מוארת והראות בה מאוד טובה

אכן כביש ראשי ומואר היטב.

הכניסה השנייה ליהוד מכיוון צומת סביונים לצומת הטייסים למי שמכיר.

• תוכן חדש...