Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרגום זריז מערבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פורסמה בדף הפייסבוק של חבר שהוא חצי פלסטינאי/ירדני וחצי רוסי, מתגורר בניו יורק על קו המים ואכל הרבה קקי בסופה האחרונה.

הוא מגיע ממשפחה שהיא מהאליטה הירדנית (כלכלית ותרבותית), כך שהשכלה הכללית שלו נרחבת יחסית, ולכן הוא ואחותו נהנו מהקריקטורה.

אני לא יודע מה המקור שלה.

זה מאוד מעניין מה שאתה אומר: האליטה הירדנית מורכבת רובה ככולה דווקא מהבדואים (ובכלל זה גם בית המלוכה שהוא בדואי לחלוטין), דווקא הפלסטינים שחיים שם נחשבים ל"עמך".

בקש ממנו להסביר לך את הקריקטורה, מעניין אותי לדעת האם התשובה שקיבלתי באמת קלעה למטרה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, המציאות מעט יותר מורכבת ממה שלימדו אותנו בבה"ד. האליטה הפוליטית היא אכן בדואית, וכך גם האליטה הצבאית, אבל גם באלו יש יוצאי דופן, וכשמגיעים לנושא כלכלי/תרבותי, גם פלסטיני יכול.

אני מניח שאילו המצב היה הפוך (כלומר, אנחנו היינו ירדנים והוא ישראלי), היית מסביר לי שבישראל האשכנזים הם האליטה, ועל כן מעניין שתשובה משתייך לאליטה הישראלית.

ספציפית לבחור המדובר, סבא שלו הוא מו"ל והיה נשיא אגודת העיתונאים הירדנית, ואילו אבא שלו קבלן עם עסקים במדינות רבות. אחותו דיפלומטית במשרד החוץ הירדני. אני מניח שהם לא הסיפור הפלסטינאי הקלאסי בירדן, אבל כמו שציינתי, יש יוצאי דופן.

עריכה:

דיברתי עם הבחור, הוא מאשר את ההסבר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אגב, סבא שלו במקור מביסאן (העיירה שקדמה לבית שאן), שהאיש המפורסם ביותר שיצא ממנה הוא מוחמד האנס.

אין לי ביצים לבקש ממנו לשאול את סבא שלו אם הוא הכיר את הבחור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מציע לעשות זאת במסגרת החוק. יש רומנטיזציה של התקופה ההיא, אבל לקיחת החוק לידיים בסגנון עדות הפלמ"ח תהיה מדרון חלקלק מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מציע לאמץ כמה משיטות הפעולה של אותם ימים.

+1 :mm_yeah:

כמובן בלי אבחנה בין דת גזע ולאום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקום לפתוח נושא חדש - האם תוכלו לתרגם את זה למשפט נורמלי עם פואנטה, בניגוד לגוגל טרנסלייט? תודה רבה.

قالوا تامل اي حال حالها صرع القضاء صروحها فامالها

ستموت ان الدهر شاء زوالها اتموت؟ كلا لن تموت.. بلادي

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...