Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מחפש רכב ספורטיבי עד 120K...

אני כן מעוניין שהרכב ישמור ככל הניתן על ערכו ורצוי שתיקונים בו לא יעלו יותר מדי.

לא מעוניין ברכב ששותה דלק יותר מדי.

בעיקרון רציתי ג'ולייטה אבל אין לי אפשרות להגיע לסכומים הדרושים לחדשה, ואילו משומשת בת שנתיים קשה להשגה מה גם שהתיקונים שלה יקרים.

כאן אתם נכנסים לתמונה עם רעיונות נוספים...

לאח שלי יש את הולוסטר, אבל אני באמת לא מבין למה זה מוגדר כרכב ספורט מלבד העיצוב המרשים.

יש לי אפשרות לליאון 1.8 אבל לפי מה שהבנתי יוצא דגם חדש מה שידפוק לה את הערך לחלוטין.

יש לכם רעיונות/עצות?

פורסם

אני אפתח ואומר שגם הלאון 1.8TSI לא מכונית ספורט אלה יותר משפחתית מהירה מאוד.

אני הייתי מציע לך אולי לקנות את הלאון FR 2011 אפשר אולי למצוא מישהו שמוכר ולהתגמש איתו לכיוון ה125

אתה גם מחפש רכב ספורטיבי שלא אוכל הרבה דלק :o ?

פורסם

לאח שלי יש את הולוסטר, אבל אני באמת לא מבין למה זה מוגדר כרכב ספורט מלבד העיצוב המרשים.

מה לגבי היונדאי וולבסטר ? נראית לי בחירה מעולה.

זה הרכב הבא שלי.

:shock:

פורסם

שומר על הערך - V

אמין - V

צריכת דלק נמוכה - V

מאזדה מיאטה - שנים 2007-2008 יעשו את העבודה.

כן, זה הרבה כסף בשביל רכב יחסית ישן. זה מה שנקרא שמירת ערך.

בהצלחה.

פורסם
אני אפתח ואומר שגם הלאון 1.8TSI לא מכונית ספורט אלה יותר משפחתית מהירה מאוד.

אני הייתי מציע לך אולי לקנות את הלאון FR 2011 אפשר אולי למצוא מישהו שמוכר ולהתגמש איתו לכיוון ה125

אתה גם מחפש רכב ספורטיבי שלא אוכל הרבה דלק :o ?

גם הליאון וגם האלפות למיניהן לא ממש זוללות דלק... המאזדה 6 של אמא שלי או המאזדה 3 של חבר טוב זוללות הרבה יותר...

פורסם

2004 subaru sti וwrx בפחות כסף ושנתון גבוה

2007 honda s2000*

2008 civic type-R

2008 mini cooper-s

2008 ford mustang v-6

*הs2000 עולה 130000 אבל אחלה רכב

המחירים אלה מחירים שראיתי באתר יד-2 ללא סקר שוק, סתומרת... סוג אוטו שנתון הכי גבוה למחיר המבוקש.

מקווה שתרמתי

פורסם

יש ממש עכשיו ניסן Z350 למכירה,ב130K אומנם היא שנת 2005,אבל עם נסועה נמוכה וכן היא תשתה הרבה,אבל עם ירדת ערך מינורית ביותר זה דיי מתקזקז.

Porsche 944 turbo

פורסם
מהו רכב ספורטיבי בשבילך? מראה,ביצועים בקו ישר, בסיבובים ופניות?

האם אתה מחפש רכב שתוכל לשפרו בעתיד ?

תראה, עד עכשיו נהגתי על פוקוס 5 דלתות, לא בדיוק חוויית נהיגה.

אני רוצה רכב שאוכל להנות ממנו. ברור שבסכום הזה מראה גם כן חשוב לי, אבל בעיקרון אני כן מעוניין ברכב ספורט דבר ראשון מבחינת ביצועים, אני מעוניין בחוויית נהיגה אחרת.

ביצועים בקו ישר זה נחמד, בסיבובים ופניות אפילו יותר....

פורסם
יש ממש עכשיו ניסן Z350 למכירה,ב130K אומנם היא שנת 2005,אבל עם נסועה נמוכה וכן היא תשתה הרבה,אבל עם ירדת ערך מינורית ביותר זה דיי מתקזקז.

חודשים שאני משתעשע ברעיון אם תוצע אחת למכירה, מצאתי לי מתי לאבד את העבודה שלי...:banghead:

בכל אופן, צריך גם להתחשב בטיפולים של הרכב הזה שכנראה יהיו יקרים יותר מרכבים אחרים.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

למר אדון חבוב...

לפי איך שזה ניראה השרשור הזה לא הולך להתקדם לשום מקום,

לבוא ולהתעניין ברכב זה נחמד ויפה אבל אם אתה רוצה לקבל יותר עזרה אתה צריך לתת יותר פרטים שמדברים אלייך, אני יתן דוגמא

איזה הנעה אתה מעדיף? קדמית? אחורית? Awd?

איזה צורת מרכב? 2 דלתות? 4 דלתות?

תיבת הילוכים? (לדעתי לזה יש רק תשובה אחת)

האם האוטו יהיה כרכב שני להנאות או יומיומי?

בקיצור אני חושב שקיבלת פה מאנשים כמה שמות של רכבים מעוד מעניינים אבל גם שונים לחלוטין אחד מהשני

מה שנישאר לך זה למקד את עצמך לאיזה כיוון ללכת ואנחנו נוכל לייעץ לך כדי לחזק את עמדתך

בהצלחה

פורסם
למר אדון חבוב...

לפי איך שזה ניראה השרשור הזה לא הולך להתקדם לשום מקום,

לבוא ולהתעניין ברכב זה נחמד ויפה אבל אם אתה רוצה לקבל יותר עזרה אתה צריך לתת יותר פרטים שמדברים אלייך, אני יתן דוגמא

איזה הנעה אתה מעדיף? קדמית? אחורית? Awd?

איזה צורת מרכב? 2 דלתות? 4 דלתות?

תיבת הילוכים? (לדעתי לזה יש רק תשובה אחת)

האם האוטו יהיה כרכב שני להנאות או יומיומי?

בקיצור אני חושב שקיבלת פה מאנשים כמה שמות של רכבים מעוד מעניינים אבל גם שונים לחלוטין אחד מהשני

מה שנישאר לך זה למקד את עצמך לאיזה כיוון ללכת ואנחנו נוכל לייעץ לך כדי לחזק את עמדתך

בהצלחה

הרכב לשימוש יומיומי, תיבת הילוכים אוטומטית ככל הנראה רק בגלל הפקקים הנוראיים באיזור המרכז. אני לא חושב שיש מספיק כבישים שאסע בהם שיצדיקו את הידני שהוא ללא ספק יותר כיפי. עם זאת אינני שולל את זה.

4 דלתות עדיף מ-2 ובנוגע לצורת ההנעה אין לי מושג מה יהיה ההבדל לצערי

פורסם

אם אתה רוצה לצמצם צריכת דלק, להוריד מחיר התחלתי של הרכב, לצמצם עלויות אחזקה ובאמת להנות מרכב שמחבר אותך לכביש (בשביל זה בד"כ קונים רכב ספורט) תתחיל לחשוב בכיוון של תיבה ידנית.

אם אתה קונה רכב עם גיר ידני טוב זה יכול להיות מהנה אפילו בפקקים קלים, בטח אם זה באיזור המרכז בו אין יותר מידי שיפועים (פקקים ארוכים בעליות זה קצת סיוט).

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...