Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

rat style, מה הקטע?

ExoduS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי במספר סירטונים לאיזו תופעה מוזרה, מנמיכים רכבים, הופכים אותם לכמה שיותר מכוערים ומתניידים איתם בגאוה.

אז כמו ששאלתי, מה הקטע?

http://www.youtube.com/watch?v=SfQ315JoiF0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=zG5xFaqTgfU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=KY6-a723Tbs דרך יוטיוב

http://www.youtube.com/watch?v=YZ1X21d3Gt8 דרך יוטיוב

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש הרבה מנהגים מוזרים בעולם, וזה אחד מהם.

יש מכוניות שהסגנון הזה מתאים להן, אבל על מכוניות חדשות זה לא הולך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מסכים עם האמירה שעל מכוניות חדשות זה נראה טוב פחות,

אבל את כל עניין ה-rat style צריך לקחת בהקשר הנכון של אופנה שכרגע תופסת תאוצה, טרנד חדש יחסית שימים יגידו אם יהפוך לתושב קבע.

ההקשר הכללי של תופעה כזו הוא אותה תנועת מטוטלת של טעמי עיצוב בעולם הרכב. במקרה זה, ככל שמכוניות ההוט-רוד הלכו והפכו למלוקקות ומצועצעות, עם גימורי ניקל, סעפות יניקה מצופות כרום, תאי נוסעים בצביעה שמשלבת פנינים טחונות - אל מול תופעה זו קמה מעין תופעת נגד, שבבסיסה אמירה של "אני לא משחק את המשחק המלוקק". המראה המוזנח המכוון הוא מעין הפוך על הפוך, הסטה מכוונת של תשומת הלב למה שהמכונית יודעת לעשות ולא לאיך שהיא נראית.

אפשר לראות את אותה תנועת מטוטלת בקווים הישרים של מכוניות שנות ה-60 לעומת הקימורים והעיטורים של מכוניות שנות ה-50.

הצורות הרבועות שהכתיבה אופנת שנות ה-70, במיוחד ג'יאוג'רו (גולף) וברטונה (פיאט X1/9) הוחלפו במכוניות בעלות מראה חלקלק ואפילו מעוגל (מאזדה RX7, קורבט C4 או אודי 100).

וחזרה לטעם אישי, אני חושב שעל הוט רוד ישנה, יש למראה הזה הצדקה ואפילו אמירה מאוד מתוחכמת נוסח: "זקנה זקנה, אבל תעשה ל-GT-R שלך חוקן אצטון בקו ישר"

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

לא הייתי אומרת שעניין ה-rat rods התחיל ממש כתנועת נגד - אלא יותר מזה שלא היו מטפלים במראה אלא רק בצורה, מה שיצר את הטרנד של ה-rats. בתקופות מאוחרות יותר נכנס הטרנד לשלב שבו "מכערים" בכוונה. אני אישית נורא אוהבת Rat Rods, אבל כמו שאמרו לפני קודם - על רכבים חדשים זה פחות מתאים.

פורסם

אני מחבב את הסגנון, מזכיר לי את מקס הזועם. אבל על רכבים חדשים זה נראה מזוויע לטעמי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נראה מתאים על כל מכונית משנות השמונים ומטה, עם הקוים הישרים והעיצוב ה"עתידני של פעם" וכמובן על רכבים ישנים יותר עם עיצוב עגלגל קלאסי ופגושי כרום. יש פורום ענק שעוסק בזה ומופיעים בו המון פרוייקטים של החברים שם.

אם הייתי יכול להרשות לעצמי, הייתי עושה כזה פרוייקט על סובארו לאונה אוטומטית או וולוו 240 או 740 :)

קנוורט הטנדר שלך מגניב ! חשבת לצבוע את אחת הכנפיים בצבעי הסוואה? יכול להיות חזק

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אגב... הינה כמה מעניינים שמצאתי:

DSC_0630.JPG

BackToThe50s_2009_RatRods_1838_L_PARTPAL.jpg

rat-rod-truck-1.jpg

4271127896_88bbff92b8_o.jpg

134317632513448899933.jpg

זה נראה מתאים על כל מכונית משנות השמונים ומטה, עם הקוים הישרים והעיצוב ה"עתידני של פעם" וכמובן על רכבים ישנים יותר עם עיצוב עגלגל קלאסי ופגושי כרום. יש פורום ענק שעוסק בזה ומופיעים בו המון פרוייקטים של החברים שם.

אם הייתי יכול להרשות לעצמי, הייתי עושה כזה פרוייקט על סובארו לאונה אוטומטית או וולוו 240 או 740 :smile:

קנוורט הטנדר שלך מגניב ! חשבת לצבוע את אחת הכנפיים בצבעי הסוואה? יכול להיות חזק

תודה רבה ידידי!!!

לגבי הRAT'S (עכברושים)

זה אכן יפה על מכוניות סבנטיז אייטיז, את המכוניות היותר ישנות זה די סלקטיבי,

טנדרים, כן, מכוניות של שנות ה20 - 30 - 40 כן, אבל לא הייתי רוצה לראות

ביל-איר משנות ה50 או אימפאלה של שנות ה60 עם כתמי חלודה, אלו צריכות להשמר במצב מוזיאוני!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
על טעם וריח...

לדעתי זה מכוער אבל עם זאת מגניב, במיוחד המשאיות ובטנדרים הישנים, מזכיר לי סרטי אימה מסוימים.

נראה לי אתה מדבר על כאלה :

jeeperscreepershighway.jpg

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...