Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחים אני צריך הערכת מחיר לגבי התקנת מערכת+צ'ינג'ר וזוג רמקולים, הייתי מתקין לבד אבל

אצלי זה לא פשוט יש מלא חוטים שיוצאים והעסק בכל אופן מסובך לי קצת....

אז אני צריך מקום באיזור המרכז (ר"ג, בני ברק פ"ת) של מתקין זול ומקצועי וכמה נראה לכם שכל זה צריך לעלות לי, או שסתם אם למישהו יש את הידע ובא לו לעזור לי אני יישמח...

בכל אופן תודה.

Honda hornet 600

פורסם
soundfx

דבר עם fastgt או עם poko...

זה בדיוק המקום להתקנה טובה :)

מנסיון.

איפה זה יוצא אחי תזרים קצת פרטים איך המחירים כמה צריך לעלות כזאת התקנה?, ותודה...

Honda hornet 600

פורסם

זה בז'בוטינסקי בפ"ת

לא יודע בדיוק באיזה מספר

אמרתי לך..צור קשר עם

fastgt

poko

הם שני המנהלים, הם יתנו לך מחיר ותשובות אחרות

פורסם

באיזה רכב מדובר?

מדובר על אונו, ואני לא שם איזה משהו בומבסטי אלה משהו פשוט חמוד רק שיהיה לי לשמוע, כי היה לי מערכת של קנהוד ופרצו לי לאוטו (הלוואי שיילך להם לתרופות) ומאז אני כבר חצי שנה בלי מערכת, אבל בתקופה האחרונה החלטתי ל"התלבש" על הרעיון, וסידרתי כל מיני דברים באוטו שהציקו לי אז אני מסדר גם את זה.

Honda hornet 600

• תוכן חדש...