Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות לנסר 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ותודה למגיבים,קניתי לפני כמה ימים את האוטו יש לו רידעות בזמן אני נמצא בהילוך ניוטרל.

הריעדות הם באזור של הכיסא של הנהג או משם אני מרגיש אותם לפחות.

אני לא מרגיש ריעדות במנוע עצמו.

את האוטו הקודם מכרתי ב2000 שקל בכלל בעיות טכניות חמורות שנת 97 הוא היה,ולא בא לי להידפק שוב.

גל.

פורסם

סיבובי המנוע (טורים) יציבים בסרק/הילוך דרייב או משחקים למעלה/למטה ?

אם לא יציבים-לנקות בית מצערת ומנוע צעדים.

אם יציבים-לבדוק האם המצתים מתאימים לרכב או זקוקים להחלפה או לחילופין תושבת מנוע/גיר עייפה

בשני המקרים זו לא בעיה ממש חמורה וקשה מידי לאבחון במוסך וגם לא תקלה כואבת מידי לכיס גם אם מעט יותר יקרה במקרה של תושבות.

אם הרעידות הן מההגה- לבדוק אוויר בצמיגים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
סיבובי המנוע (טורים) יציבים בסרק/הילוך דרייב או משחקים למעלה/למטה ?

אם לא יציבים-לנקות בית מצערת ומנוע צעדים.

אם יציבים-לבדוק האם המצתים מתאימים לרכב או זקוקים להחלפה או לחילופין תושבת מנוע/גיר עייפה

בשני המקרים זו לא בעיה ממש חמורה וקשה מידי לאבחון במוסך וגם לא תקלה כואבת מידי לכיס גם אם מעט יותר יקרה במקרה של תושבות.

אם הרעידות הן מההגה- לבדוק אוויר בצמיגים.

תודה הטורים יציבים,תושבת מנוע או גיר עייפה מה זה אומר כלכלית החלפתי תושבת מנוע באותו הקודם זה עלה 2000 ש"ח

שמקרה שלי כסף זה פחות בעיה כי יש לו התחייבות לתקן כול מה שיש ב,קניתי באוטו שי.

ויש לי חוזה איתו.

גל.

פורסם

תושבת מנוע לא אמורה לעלות כל כך הרבה.פנה למוסך כללי לבירור אפשרויות ומחירים.

קשה לי להאמין,שהמגרש יחליף את התושבת על חשבונו,לנסות אפשר אבל בד"כ כל מגרש כזה נותן אחריות למנוע וגיר בלבד לשנה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
תושבת מנוע לא אמורה לעלות כל כך הרבה.פנה למוסך כללי לבירור אפשרויות ומחירים.

קשה לי להאמין,שהמגרש יחליף את התושבת על חשבונו,לנסות אפשר אבל בד"כ כל מגרש כזה נותן אחריות למנוע וגיר בלבד לשנה.

דיברתי עם מי שמכר לי לדעתו זה איזה גומי בין המנוע לגיר משהו לא רציני גם שאני מחליף מחר על חשבונו פלוס עוד שני דברים גם קטנים שאני לא זוכר.

• תוכן חדש...