Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

החלטתי בעקבות הביקורת שלכם להסתכל גם על הכיוון השני, קניית רכב בסכום קטן ללא התחיבויות לאחרים שהתשלום עליו ייגמר ברגע והוא יישאר שלי.

בכל אופן, החילותי לפזול לכיוון הפביה דור ראשון (שנתון מתקדם ככל האפשר) ואני מניח שיש לה דומות שגם יגיעו לתקציב.

הקאצ׳ בפביה שאני לא בטוח שיש באחרות הוא מנוע 1.4 המפיק 105 כ״ס.

מבחינת ביצועים העסק נשמע לי מצוין (אם כי לא מצאתי נתוני מומנט, אשמח אם ישפכו אור על הנושא)

לגבי דומותיה: ממבט חטוף בפולו של אותם שנים (אחרי מתיחת הפנים) נראה כי איכות החומרים גבוהה וכי יהיה נעים לשהות בפולו, כל שכן ברמה נמוכה יותר במעט גם בפביה.

אני מחפש רכב ידני עם הספק טוב באזור ה100 כ״ס, איכות חומרים גבוהה יחסית (אני מעדיף אוטו שה״סלון״ בו איכותי על פני דברים אחרים), ידני בלבד ואוסיף גם סעיף בידוד הרעשים.

היום בנסיעה בפונטו על כביש שש הרגשתי במחסור משווע בכוח ובבידוד רעשים שבא לידי ביטוי ברעשי הכביש והמנוע ובשיוט על 4 אלף סל״ד ומעלה - לא מצא חן בעיניי.

יש רכב העונה לדרישותיי הצנועות?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מישהו? לפני שהדיון עובר לעמוד השני ושם נעלמות עקבותיו?

פורסם

רכב כמו פאביה דור ראשון עולה בין 20 ל30 אש"ח, אם כן, המסקנה הנובעת היא שזהו התקציב, ניתנת חריגה עד 35 אש"ח

פורסם

אכן מומלץ מאוד שתיתן תקציב על מנת שנוכל להמליץ על אלטרנטיבות נוספות.

לחבר טוב יש איביזה מהדור הקודם (03-08),גרסת ה"ספורט" בעלת 100 כ''ס ממנוע 1400 סמ''ק ,זהה לפולו 16V במכלוליו וגם לגרסה של פאביה כלשהי.

בסה''כ האיניטריור (פנים הרכב) מרגיש לא רע בכלל,חסכוני,זריז ונעים לשהייה.

האחזקה סבירה למעט מחלת חיישן הלמדא שהחלפתו כרוכה בעלות גבוהה יחסית ושהתקלה די שכיחה.

• תוכן חדש...