Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מבולבל.... זה מועדון מכוניות ישראליות מפיבר או מועדון מכוניות מפיבר? :lol:

ליאור

לוטוס חברת כבוד אצלנו ובטח שאתה

בהזדמנות נקצוץ ל סנטי"ם מהאגזוז

ונגייר אותה כהלכה...

חבר צוות פיברקלאב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בדרך כלל לא הנחתום יעיד על עיסתו, אבל מאחר שעוד חברים היו מעורבים באייטם שישודר הערב, אני מוצא לנכון לעדכן:

אז התוכנית "טסט ראשון" עברה עד לסוף העונה לשידור ביום חמישי, בשעה 21:40. הערב ישודר אייטם שעשינו לפני כמה חודשים על רום כרמל. אמנם הטנדר שלי - מעניין למה... :-D - הוא גיבור האייטם, אבל הוא בעצם חלק ממסע מעניין שעשינו כמה חברי פיברקלאב ביחד עם מספר מכוניות נוספות.

בכדי לא לקלקל את ההפתעה - לא אפרט יותר... רק אדליק את דימיונכם במספר תמונות שצילמנו באירוע.

מקווה שתהנו.

מאי 5 002.jpg

מאי 5 003.jpg

מאי 5 004.jpg

מאי 5 005.jpg

מאי 5 006.jpg

מאי 5 007.jpg

מאי 5 010.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

און יש לך רום כרמל 1301 יפה וגם תוכנית מענינת אבי;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שבת בבוקר...

מבעוד מועד קבענו לנו א.בוקר משותפת.

אי לכך ובהתאם לזאת, יצאתי השכם בבוקר למאפייה, להביא מעט בייגלה ירושלמי לחבריי הטובים אשר גרים הרחק אי שם, מעבר להרי החושך - במרכז.

השעה היתה כה מוקדמת, והבייגלה עדיין לא היה מוכן, ולכן נאלץ מוטי להביא גם בייגלה.

קבענו בכוכב יאיר, ליד מסלול האימונים בנהיגה.

אט אט רכבתי לשם, מעיר בדרכי את הציפורים.

לעומתי, מוטי העיר את הרבנים בטירה שייתנו תעודת כשרות למזון שהוא הביא, והביא לנו חומוס טעים, טחינה, פיתות ואפילו בייגלך עם זעתר ופלאפל.

וכך, נפגשנו לנו כמעט כל חברי פיברקלאב, וטעמנו מזון טעים עד מאוד.

לא אלאה את קוראי השרשור בפרטים, רק אציין כי גם יוחאי הביא מטעמים, ואפילו מעשי ידי אשתו של מוטי היו לנו.

ובפיברקלאב כמו בפיברקלאב - אין ארוחות חינם.

וכך, מצאנו לנו איזה אוטו העשוי פיברגלאס, הוצאנו ממנו את המושבים, הורדנו אט אט את הרדיאטור, את החלונות, חלקים מיותרים הנמצאים מתחת למכסה המנוע, ואז הפכנו את הרכב על צידו ופתחנו בקושי עוד 24 ברגים (פתחנו עאלק, רובם נשברו ואלו שהיו ממש בעייתיים עברו טיפול ע"י ניר הדיסק) מתוך מטרה להפריד את השילדה מהבודי. לאחר פתיחת 24 הברגים (מישהו אמר קצב של בורג לשעה) גילינו כי בנוסף לברגים, הבודי גם מודבק לשילדה.

ג'ק יפני חדיש נשלף מאחד הרכבים והוא עזר רבות להפריד בין השילדה לבודי, עד להפרדה המלאה.

לאחר ההפרדה של השילדה, גילינו בחלקה האחורי מספר הכתוב בכתב יד. מיד הוזעק יוחאי למקום ולאחר בדיקה במחשב הנמצא בראשו הוא אמר - זה המספר של הבודי, כלומר, לאחר ייצור השילדה, בא מישהו וכתב לאיזה בודי היא שייכת, כך שלכל שילדה הנמצאת במפעל יש בודי מיועד, והוא, ורק הוא יורכב עליה. יעילות? באוטוקארס??? כנראה...

לאחר השלמת ההפרדה, התיישבנו לאכול א.צהריים טעימה, מעשי ידי אשתו של מוטי ומעשי ידי אשתו של יוחאי, מוטי הוציא את ערכת הקפה (מוטי, קפה, שניה לפני שגולש, מורידים אותו מהאש - שניה לפני מוטי, לא שניה אחרי) והכין לכולנו קפה נהדר.

אחרי הסיגריה של אחרי הרמנו טלפון לאורי סהר, בקיבוץ אייל.

השעה כבר דוחקת, והוא אומר לנו, בואו, רק תשתדלו להזדרז.

כמובן שהזדרזנו ובאנו.

רוב חברי פיברקלאב טרם נפגשו עד היום עם אורי, למרות שהם דיברו ועזרו זה לזה, והשמחה והאושר היו גדולים ורבים.

לאחר שהסתובבנו לנו בין רכבי המוזיאון המדהים של אורי (כל פעם שאני שם, אני נדהם מחדש מהעבודה של אורי וממה שיש לו במוזיאון) עצרנו לדבר עוד קצת.

חלקנו המשיך לעיסוקיו משם וחלקנו האחר נשאר לדבר עם אורי עוד שעה ארוכה מאוד, בכייף גדול.

יום מהנה עבר על כולנו, כייף גדול היה לפגוש כמעט את כל חברי פיברקלאב, כייף גדול לא פחות היה לעבוד ביחד על הרכב, לטובת שיפוץ של הגלבוע.

אני יודע שאני, באופן אישי, חזרתי עם חיוך ענק על הפנים, חיוך שעדיין לא ירד מהם, גם לאחר שעות רבות.

העזרה ההדדית, איך שהתקבצנו ככה כולנו, מקרוב ומרחוק, לטובת עזרה לשיקום של רכב ישראלי נדיר - לא נתקלתי בדבר כזה מעולם. הכל נעשה ברוח טובה, בהומור, כאשר כל אחד תורם ככל יכולתו, ועוד קצת.

את התמונות שאני צילמתי אשתדל להעלות לכאן מחר, כאשר אני לא היחיד שצילם.

יש חברים, יש חברים טובים, יש חברים קרובים ויש את חברי פיברקלאב - אני כבר מתגעגע!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

תמונות... איך אפשר בלי...

היות ובפייסבוק אפשר גם לספר בנוחות מרשימה את הסיפור של מה שקרה שם אתמול, באמצעות התמונות, אני מצרף קישור לאלבום התמונות מאתמול.

אפשר לעבור תמונה תמונה, כאשר לכל תמונה ישנו כיתוב המסביר את השתלשלות האירועים.

אשתדל בהמשך היום להעלות גם לכאן מספר טעימות (לא מהאוכל, מהתמונות)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152148404154522&type=1&l=0bd870b41a

לעיונכם ולהנאתכם

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אם בעיניין פיבר, אז הנה שימוש בפיברגלס שעשיתי לתיקון מרכב מפח שהחליד והחל לקבל ריקבון חזק.

כמובן ששכבת הבד החיצונית קיבלה קרבון למראה מדהים.

החלק שייך לשברולט שעוד מעט תהפוך לאספנות.

20131121_231628 (Large).jpg20131121_231549 (Large).jpg20131121_231549 (Large).jpg20131127_125128 (Large).jpg20140116_154034 (Large).jpg20140130_113621 (Large).jpg20140306_200445 (Large).jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יהיה גם מנוע מיוחד או שזה רק לקוסמטיקה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קרדיט לצלם נדב,

תמונה מהפייס של סוסיתא עם סמל מרובע שאף פעם לא ראיתי, האם זה דגם מיוחד ?10155526_10203724995516272_3352695589155495943_n.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...