Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערן! מתי תדאג לי למשהו? אני עדיין מחכה:oops:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערן?

יש לנו רענן אחד עם לב גדול

מה אתה מחפש ?

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

חברי פיברקלאב הוזמנו להשתתף באירוע של מועדון החמש ביום שישי הקרוב (גם אלו מאיתנו שאינם חברים (בינתיים) במועדון החמש).

נעננו בשמחה להצטרף לאירוע, ולפיכך אנו נבוא עם מיטב סוסיותינו לרמת גן.

אנו משוכנעים כי האירוע של מועדון החמש יהיה ברמה גבוהה, כמידי שנה בשנה, ואנו שמחים ומודים על ההזמנה.

עדיין נותרו מספר חוברות, כמו גם מחזיקי מפתחות, אשר יימכרו באירוע (בצמוד לדוכן של מועדון החמש), כאשר בדיוק כפי שהיה באירוע בחדרה, כל ההכנסות עוברות במלואן לגדולים מהחיים.

החוברות ומחזיקי המפתחות נתרמו עבור גדולים מהחיים, והכסף מהמכירה יגיע אל גדולים מהחיים ולא לשום מקום אחר!

אנו מצפים לאירוע, ובטוחים כי נהנה.

=]

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
ערן?

יש לנו רענן אחד עם לב גדול

מה אתה מחפש ?

רענן :oops:

סליחה התבלבלתי.

אני מחפש רום כרמל 80-81.

בזמנו רענן הבטיח לי, אבל כנראה שכח.:cry:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

שאלה, יש מישהו שמשפץ גילבוע ?

במידה וכן, מה מצבה.

חג שמח

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
שאלה, יש מישהו שמשפץ גילבוע ?

במידה וכן, מה מצבה.

חג שמח

כן, בהחלט. ברשות שניים מחברי פיברקלאב, ניסים הגדול ויוחאי שנער, שתי גלבוע שישופצו לימי ״גדולתן״. אלו הן ככל הנראה שתי השורדות האחרונות מדגם זה. עבודות הפיברגלס החלו בגלבוע של יוחאי והן לקראת סיום. יש כבר כמעט את כל החלקים הדרושים להשלמת השיפוץ.

הגלבוע של ניסים עדיין ממתינה לתורה.

ומדוע העניין בגלבוע?

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
כן, בהחלט. ברשות שניים מחברי פיברקלאב, ניסים הגדול ויוחאי שנער, שתי גלבוע שישופצו לימי ״גדולתן״. אלו הן ככל הנראה שתי השורדות האחרונות מדגם זה. עבודות הפיברגלס החלו בגלבוע של יוחאי והן לקראת סיום. יש כבר כמעט את כל החלקים הדרושים להשלמת השיפוץ.

הגלבוע של ניסים עדיין ממתינה לתורה.

ומדוע העניין בגלבוע?

קבל רמז עבה בתמונות המצורפות

אחת מהתגליות שלי בשבוע האחרון, עדיין מאובק באריזה המקורית.

תצלום0679.jpg

תצלום0680.jpg

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
קבל רמז עבה בתמונות המצורפות

אחת מהתגליות שלי בשבוע האחרון, עדיין מאובק באריזה המקורית.

וואוו! ביג טיים וואוו! איך? למה? איפה? כמה?

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
ומי יציל את הסברות?

נמכרו בארץ 25, ידועות פחות מחצי. מישהו? - רן

יש אחת לבנה זרוקה באיזה מושב , בזמנו דיברו על עשרות שלדות מרכבים של סברות שזקוקות היכן שהוא

פורסם
יש אחת לבנה זרוקה באיזה מושב , בזמנו דיברו על עשרות שלדות מרכבים של סברות שזקוקות היכן שהוא

הייתי מעוניין לדעת היכן נמצא המושב, אפשר גם בפרטי

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
גם אני אשמח לכל פרט שיוביל אותי לאחת שניתן להציל-רן

היו שאריות של גופים בלבד שנזרקו לחוף הים משם הם עברו לפינת המשחקים באחד הקיבוצים

ונעלמו עם הזמן

אין עוד מלבדו חבר צוות פיברקאלב יעוץ בשיקום רכב אספנות

יצור צינורות ברקס ממתכת במחיר לכול כיס ניקוי חול עד גודל גנט

פורסם

היום תרמתי מנוע 1200 וגיר למחסן פיברקלב וגם ידיות לסוסיתא 12 וכל מיני פלסטיק'ם ווצירים לדלתות ו וכבל גז ובית פנס אחורי קוביה בקליות לקוביה קדמיים וכל מיני חלקים נוספים הכל למחסן פיברקלאב בי אבי

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

• תוכן חדש...