Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קדימה! אתה מוזמן להרים את הכפפה. עכשיו כל שנותר הוא לאסוף חלקים ולצאת לדרך.

אין לי יותר מידי מקורות ... אני בשמחה יתן לכם מקום עם יש חלקים באזור הדרום שלא יכולים להגיע לחדרה :)

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איציק ידידי

פנלים אצל הפולניה זה לא נחשב !!!!

עד מתי ? עד מתי ?

אתה צוחק עלי ?

זה לא נחשב ?

זה, זה הדבר האמיתי.

ולגבי שאלתך ״עד מתי ?״ זה מאד פשוט, עד הסווווווווווווף .

פורסם

צוות החילוץ של פיברקלאב יצא אמש לחלץ רום 1301 שחנתה בתוך שדה למעלה מעשר שנים. המכונית נתרמה לפיברקלאב על ידיה בעליה והיא אינה ראויה לשיפוץ ולכן תשמש כתורמת איברים. התמורה עבור החלקים שימכרו תועבר, כרגיל, לגדולים מהחיים.

הסיפור המלא ותמונות - הערב.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

אני חייב לשאול, מה עם הגלבוע ??

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לפיברקלאב יש צוות חילוץ, אבל גם צוות חלוץ. הצוות החלוץ משוטט בעיקבות טיפים שאנו מקבלים ותר אחר מכוניות פוטנציאליות. פה ושם יש לנו כישלונות. בין אם מידע מוטעה, או אנשים שמעריכים את משקל הפיבר בזהב, או סתם לא רוצים למכור. ופה ושם אנחנו גם מצליחים לאתר ולחלץ מכוניות "אבודות" ובהתאם למצבן להכריע: האם לחסד (למצוא לה בעלים), או האם לשבט (לפירוק כתורמת איברים). האמת היא שבאופן די מדהים, רוב המכוניות שמצאנו היו ברות שיפוץ וכך הגיעו אלינו לפירוק בשנה האחרונה שתי מכוניות בלבד.

בעקבות מידע מודיעיני, נשלח צוות החלוץ אחר לתור אחר קוביה טנדר שנמצאה לה אי-שם באיזה מושב. הקוביה אכן אותרה, כמו גם עוד אחת ממש לידה, אבל מסתבר שזה אשר מחזיק את הקוביה הוא לא באמת בעליה הרשום ולמעשה זאת קוביית "מריבה". ולמרות זאת, הדבר לא מנע מאותו אדם לנסות ולמכור את המכונית (שכמובן לא בבעלותו...). אלא המסע לא היה לחינם. בדרכו חזרה, איתר הצוות רום 1301 עומדת זנוחה באמצעו של שדה חרוש. חיש מהר אותר הבעלים וזה נאות לתרום את הגופה למדע. כלומר, את המכונית לפיברגלאס. אז לפני שהוא התחרט, אסף אותי אתמול ישראל, בעלים גאה של רום 1301 מודל 1979 אותה הוא החל לשפץ, ביחד עם בנו, עומר, מהמוסך. משם לקחנו נגרר ויצאנו לחלץ את המכונית.

ממבט ראשון, הבודי של המכונית שלם ויפה, למרות כל הלכלוך, אבל עצם העובדה שהמכונית עמדה כעשר שנים בתוך שדה - לא בישרה טובות. זאת ועוד: קצה השדה שנחרש עם השנים יצר מעין תלולית שהמכונית עמדה מאחוריה, מה שהקשה את החילוץ. שלמה, הבעלים, נאות להשאיל לנו מעדר וטוריה, ויצאנו לעבודה.

וככה זה נראה...

1. הרום בתוך שדה הקוצים. מקום משכנה בעשר השנים האחרונות.

2. כדי להוציא את האוטו מהשדה, יש צורך ברכב בעל הנעה כפולה ולשם כך גייסנו את ישראל ובנו עומר למשימה.

3. אלא שבכדי לאפשר את החילוץ של המכונית ללא פגע מיותר, היה צורך לחפור סביב הגלגל האחורי, בכדי לחשוף נקודת עיגון. אז התחלנו לחפור. תחילה אני...

4. אחר כך ישראל...

5. ואז מבצעים הערכת מצב ונחשים...

6. ואז שוב חופרים...

7. ושוב מחפשים אחר נחשים שם למטה, לפני שדוחפים ידיים.

8. ולקינוח: חופרים עוד קצת.

המשך יבוא.

יולי 3 014.jpg

יולי 3 015.jpg

יולי 3 019.jpg

יולי 3 021.jpg

יולי 3 022.jpg

יולי 3 023.jpg

יולי 3 024.jpg

יולי 3 025.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

הגלבוע מתקדמת, על אש קטנה. חסרים לנו כמה חלקים שאנו מלקטים אט-אט, בכללם תורמת חלקים, כי עבור שיקום הבודי, נצטרך לחתוך חתיכה מפרונט של התורמת וגם ניקח ממנה דלתות קדמיות (אחוריות, במזל, נשארו). אז תורמת כבר אותרה ובשלב הבא ניסע לאסוף אותה ולהתחיל בעבודת השיקום.

נעדכן.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

אני יענה בקצרה למרות שסיפור הגילבועית שייך לידידי יוחאי שנער!!

בגלל ההתעקשות הטוטאלית למקוריות משך איסוף התורמות והחלקים ארך אבל!!!!

מנוע וגיר יש!

שילדה יש !

תורמת 68 עם גריל מתאים ונדיר יש !

עוד תורמת לחלקי פיבר יש !

עכשיו לערבב הכל ולהגיש :lol:

( איפה בתיה כשצריך "במקרה הכינותי מראש" )

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם

אחרי שחפרנו לא מספיק עמוק בכדי לאפשר גישה לסרן אחורי (על מנת להקיף סביבו את רצועת הגרירה), החלטנו לוותר. לא בגלל שנגמר לנו הכוח (נגמר לנו הכוח...), ולא בגלל שפחדנו לדחוף ידיים לתוך מה שעשוי להיות קן נחשים (פחדנו, פחדנו...), אלא בגלל שהחלטנו שלהקיף את השקאל של קפיץ העלים זה מספיק טוב. בטח, רק בגלל הסיבה הזו...

מכאן והילך, התהליך היה פשוט יותר: הטנדר שולב להנעה כפולה והילוך כוח וחיש מהר חפרה לעצמה הרום את דרכה החוצה, ממקום מושבה בתוך השדה.

אז כמובן שעכשיו אפשר להתרשם יותר טוב מהמציאה.

הנה זה בא:

1. הרום, דקות אחרי החילוץ מהשדה. זוג גלגלים אחורי תפוס ברום לא ממש עשה רושם על הטנדר הגורר...

2. ישראל לא מבזבז זמן, תופס אומץ, ופותח את מכסה המנוע. לא שפחדתי, אבל ליתר ביטחון הגעתי למסקנה שכדאי לצלם תמונת רקע רחבה, אז קצת התרחקתי... :lol:

3. והנה המנוע. מושלם כולו ולא חסרים לו חלקים, למעט שתי בעיות. הבדיקה הראשונה בשטח גילתה שהוא תפוס; הממצאים על המנוע מראים שגם אם הוא לא היה תפוס, מצבו המיכני רחוק מלהיות מזהיר. המדובר במנוע עייף. לא פלא, בהתחשב שיוחאי חיפש ומצא שהמכונית הזו הייתה בשימוש עד שנת 2003. כלומר, 24 שנים של שימוש, שהותירו את חותמם.

4. אותו חותם ניכר גם על השלדה השסועה, מה שפוסל סופית את הרעיון להחזיר את המכונית הזו לכשירות.

5. שלמה, הבעלים, פינק אותנו בשתיה וסיפר לנו על החיים במושב.

6. בסופו של דבר, ממש לפני השקיעה, הגיע הזמן להתחיל להעלות את הפגר לנגרר.

7. לשם כך קירבנו את הנגרר ממש לפני הגלגלים הקדמיים של הרום...

8. ועומר התנדב לעזור עם הכבל של הכננת.

המשך יבוא.

יולי 3 029.jpg

יולי 3 030.jpg

יולי 3 031.jpg

יולי 3 032.jpg

יולי 3 033.jpg

יולי 3 045.jpg

יולי 3 034.jpg

יולי 3 035.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

בעזרתו של חבר פיברקלאב, מוטי, שהצטרף אלינו על מנת לעזור ולתעד את החילוץ, המשכנו במלאכה.

1. כלומר, עומר דחף את הרום לעגלה, ואנחנו עודדנו אותו...

2. אחרי שהצלחנו במשימה, אפשר היה להתרשם שוב מהמכונית. מלפנים...

3. וגם מאחור.

4. השלב הבא: קשירות. כאן ישראל מבצע את העבודה, ועומר מפקח על העניינים.

5. לא לוקחים סיכון, ומביאים עוד רצועת קשירה. על כל צרה שלא תבוא.

6. זהו! המכונית על הנגרר, הנגרר רתום לטנדר ועכשיו אפשר להיפרד לשלום משלמה.

7. קדימה לדרך.

ישראל, שכאמור גם משפץ רום כזו, זהה, החליט לקחת על עצמו לפרק את המכונית לגורמים, להשתמש בחלקים אותם הוא יצטרך ואת השאר להעביר למחסן (המסודר למשעי!) של פיברקלאב.

יולי 3 038.jpg

יולי 3 040.jpg

יולי 3 041.jpg

יולי 3 039.jpg

יולי 3 043.jpg

יולי 3 036.jpg

יולי 3 047.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

שמח שהצוות חלוץ הבודד במקרה הזה הניב פרי לתרומת איברים.. היא חתומה באדי בדקתי

חייב להודות כשקיבלתי את התמונות עבר בי רצון להגיד אני רוצה.. ואז נאמר לי שלא יקרה והבנתי

שזו לא המיועדת. אז בתור צוות חלוץ נמשיך לחפש ולאתר נסיכות רדומות באזורים שונים בארץ

גם אם המודיעין לא תמיד טוב, רק החוויה של למצוא והריגוש שווה הכל.

נתראה במציאות הבאות.. ויש כבר מהיום. נקווה שיניבו פרי

שחר

פורסם
שמח שהצוות חלוץ הבודד במקרה הזה הניב פרי לתרומת איברים.. היא חתומה באדי בדקתי

חייב להודות כשקיבלתי את התמונות עבר בי רצון להגיד אני רוצה.. ואז נאמר לי שלא יקרה והבנתי

שזו לא המיועדת. אז בתור צוות חלוץ נמשיך לחפש ולאתר נסיכות רדומות באזורים שונים בארץ

גם אם המודיעין לא תמיד טוב, רק החוויה של למצוא והריגוש שווה הכל.

נתראה במציאות הבאות.. ויש כבר מהיום. נקווה שיניבו פרי

שחר

שחר, ראשית, כמובן שהקרדיט על מסעות החיפוש ועל האיתור - כולו שלך. אבל מעבר לזה, אל תדליק סתם. רק תגיד את המילה הנכונה ואנחנו משדכים לך איזו פיברית למערכת יחסים ארוכת טווח... :wink:

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

און כמו שכבר אמרתי גם לאבא או קוביה טנדר או כמו שלו נוסעים לא מסחרית או סברה(שזה חלום).

מחר יום חדש וכיוון חדש נראה מה יוולד בין השעות 14:15 ל 15:30 אי שם במרכז הארץ

נתראה...

פורסם

און, זה דז'ה וו מוחלט לכפר שמריהו.

אם רק היה אפשר להעביר דרך הפורום כמה אתה לא רואה בעיניים וכמה אי-אפשר באמת לדבר איתך/אליך ברגע שנותנים לך שדה, טוריה, כננת ופיברגלאס עם קוצים... :lol:

רק בעלי ניסיון יעידו.

2lbyfj7.jpg

attachment.php?attachmentid=345758&d=1373387754

• תוכן חדש...