Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאחליף איתה מילה?

או יותר מכך, שאתן לזוגתי להחליף איתה מילה?

תוך שעה גג אתה הבעלים של משהו מפיבר...

או שתוך שעה אתה מחפש קורת גג .

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טינה זכתה בנעלים מדהימות מתאימות וראויות big like

אני אהבתי

רענן

(תגיד נישאר עוד סט כזה אני חושב לשפץ טנדר :wink: )

בעקבות הדברים הללו בשרשור של טינה, קבל מפגש פסגה בין שתי תאומות, שכמעט ממש הופרדו בלידתן, לפני 33 שנים. רק מספר חודשים וכמה עשרות אקזמפלרים מפרידים בין השתיים.

תאומות-תאומות, אבל כאלו שנראה כאילו האחת העולם התאכזר אליה ואילו השניה, חייה מרבדים של שושנים. אז בכדי להרגיע אותך, הוספתי שתי תמונות של טינה, ממש בתחילת הדרך. התמונה הראשונה מבין השתיים צולמה בתאריך 5/7/10, מחר בעוד שלוש שנים... כפי שאתה רואה, נקודת ההתחלה של טינה לא הייתה טובה יותר מאשר הטנדר הזה.

חישוקים כבר יש? אז קדימה, לעבודה... :wink:

יולי 1 008.jpg

יולי 1 004.jpg

יולי 1 005.jpg

יולי 1 006.jpg

יולי 1 007.jpg

05072010078.jpg

10112010048.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

שלום

אני רוצה לפרגן לכם כל חברי פיבר קלאב על העבודה המדהימה והשיתוף פעולה - פשוט תענוג לקרוא ולראות.

לגבי הרום בצבע חציל , לטעמימרטם כרמל חייבת להיות לבנה . זה הצבע היחיד שהלם אותה.

האם שהיו חדשות הוצעו צבעים נוספים לבחירה ? אם כן אילו ?

שבת שלום

פורסם
שלום

אני רוצה לפרגן לכם כל חברי פיבר קלאב על העבודה המדהימה והשיתוף פעולה - פשוט תענוג לקרוא ולראות.

לגבי הרום בצבע חציל , לטעמימרטם כרמל חייבת להיות לבנה . זה הצבע היחיד שהלם אותה.

האם שהיו חדשות הוצעו צבעים נוספים לבחירה ? אם כן אילו ?

שבת שלום

ירוק כחול לבן צהוב תכלת אדום ואולי חום

אין עוד מלבדו חבר צוות פיברקאלב יעוץ בשיקום רכב אספנות

יצור צינורות ברקס ממתכת במחיר לכול כיס ניקוי חול עד גודל גנט

פורסם

נפל דבר בצוות פיברקלאב.

קשה עדיין לאמוד את היקף השינוי, אך אני בטוח שאחרי מה שקרה בימים האחרונים, ובעיקר היום, צוות פיברקלאב לא ישוב להיות כפי שהיה עד היום.

רק אקדים ואכתוב כי למרות שיש בתוך צוות פיברקלאב כתב רכב הכותב כתבות רבות מזה שנים מספר, הוחלט כי עבדכם הנאמן יכתוב את הסיפור ההזוי הזה מנקודת מבטו.

ומעשה שהיה כך היה.

לפני מספר ימים, הגיע אותו כתב רכב (לא אציין שמו, רק ארמוז כי הוא מחזיק בימים אלו בטינה טנדר, ויש לו שרשור ארוך על השיפוץ שלו, כמו גם הגשמת החלום שלו) למחסן של פיברקלאב. לא ברור לי מה היה המניע שלו לעשות כן, אבל זה מה שקרה.

כאשר נכנס הוא למחסן, חשכו עיניו. משאבות ברקס בצורה מבולגנת על המדפים, משולשים עם בוקסות גמורות בתוכם נתלים מהתקרה, צינורות גמישים זרוקים מתחת לצינורות קשיחים, ברגים ואומים על הרצפה, קורי עכביש על הקירות, דלת המחסן על הצירים שלה והנורא מכל - חלקים של רכבים העשויים מפח אשר לא יוצרו בארץ הקודש, רחמנא ליצלן, נמצאים אף הם במחסן.

תוך דקות ספורות יצא סמס לכל חברי פיברקלאב - ביום שבת הקרוב, בשעה 08:00 כולנו מתייצבים כאיש אחד, ע"מ לסדר את המחסן, איש בל ייעדר!!!

היות וכולנו (ולא רק אנחנו, אלא גם לא מעט אחרים) השתמשנו, ועדיין משתמשים, במחסן מן הראוי שנשים יד, נגיע למחסן ונסדר אותו.

אותו כתב העריך את העבודה בכשעה שעתיים לכל היותר, כך שנספיק להגיע למפגש ברופין.

אי לכך ובהתאם לזאת, השכמתי קום (התעוררתי בשעות של זקנים, ממש רע), נכנסתי ליפנית, ונסעתי לכיוון המחסן.

אט אט התקבצו ובאו מרחבי הארץ, הרוב המכריע של חברי פיברקלאב.

מיד התחלנו בעבודה הקשה - לבחור בין בורקס גבינה או תפו"א (שישראל הביא) ליד הקפה השחור (אפילו נס קפה לא היה).

לאחר ששתינו קפה ואכלנו בורקס (לא רוצה לסכסך, אבל הבטיחו לי ג'חנון - עד עכשיו אני מחכה לו), היינו צריכים לנוח...

אי לכך ובהתאם לזאת, התפצלנו לשני צוותים, כאשר רענן מפקח על הכל.

צוות אחד פירק את דלת המחסן מהציר, ופשט עליו, כאשר הוא מוציא הכל הכל החוצה ולא מותיר אפילו בורג אחד על הרצפה.

הצוות השני נכנס לסדנת העבודה, וניסה לסדר את כלי העבודה, ע"מ שהכל יימצא בעת הצורך.

אט אט נערמו החלקים ברחבה, כאשר לאחר מכן מוינו החלקים לפי נושאים, הוכנסו לארגזים, כאשר הכל נעשה בפיקוחו הצמוד של רענן - מה לשבט ומה לחסד.

לאחר כשעה ומחצה, כל הרחבה היתה מלאה חלקים של סוסיתות מכל הסוגים והמינים (אפילו חלקי גלבוע היו שם), ואז הבנו כי יש עוד מלא עבודה, ואין ברירה, צריך לעבוד יותר מהר, אז שלחנו את חיים להביא שתיה ומזון.

נזרקו כמויות של טינופת שלא היו מביישות את המחסן של שובינסקי בעצמו, אך הרבה יותר חשוב מכך, כל הדברים התקינים מוינו בסדר מופתי והוכנסו חזרה למחסן, סדנת העבודה נוקתה וסודרה אף היא, כך שכיום ניתן למצוא את כלי העבודה הדרושים, ויש אפילו מקום לתפעל אותם.

הבוקסות הוצאו מהמשולשים ומהזרועות, ע"מ שניתן יהיה לייצר עליהם את הגומיות הדרושות לרכבים שישופצו בעתיד, ברגים נפתחו, דברים סודרו בארגזים, הרצפה נוקתה והדברים חזרו אל המדפים סביב סביב, לפי הסדר.

הבעיה הגדולה היא שכעת אין לרענן מושג איפה נמצאים הדברים - אבל לפחות הכל הכל מסודר.

לסיום, אפילו החזרנו את דלת המחסן לציריה.

היה זה יום גיבוש מופלא, ואני מודה על הזכות שהיתה לי לשהות במחציתם הבוקר, ולראות אנשים אשר באו כי אכפת להם ממה שקורה מסביב, אנשים שאכפת להם לא רק מעצמם, אלא מוכנים בלב שלם לעזור לאחרים, ולא ע"מ לקבל תמורה כלשהי - ארץ ישראל היפה!

האמת, התרגשתי. מקבץ נדיר של אנשים טובים, והלוואי ויהיה מי שייקח את הרעיון המופלא הזה לעוד מקומות, לעוד רכבים ובכלל, כחלק מדרך חיים.

חלקים של רכבים אחרים, "אורגזו" אף הם, כאשר חלקם נסע איתי הביתה לטובת מיון, וחלקם האחר ייסע איתי הביתה בפעם הבאה שאגיע למחסן.

חלקים אלו יימכרו, אם דרך פורום, אם בשוקעתיק ואם באיביי, כאשר כל הכנסות יוקדשו ל"גדולים מהחיים".

רשימה של החלקים, כולל תמונות, תפורסם בשבועות הקרובים, לאחר מיון ובדיקה של הדברים, כמו גם תמחור שלהם, כאשר המטרה היא, מעבר לעזרה למשפצים היא תרומה לגדולים מהחיים.

היות ואני הממונה על הכתיבה, יש אחרים אשר תפקידם היה לצלם, אז אני מניח כי תמונות ממה שנעשה היום יעלו לכאן בהקדם.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

יוני, יפה כתבת! מה שפיספסת בפירוט "קורות החיים" שלי בכתבה שלך, הוא שגם הייתי עורך של מגזין "הגה" במשך כשנתיים. ואחד הכישורים הדרושים לעורך הוא לדעת לזהות כותב טוב וכתבה טובה. אז לא מתוך עצלות "הטלתי" עלייך את המשימה, אלא מתוך הכרה בכישורי הכתיבה הציוריים שלך. לא רק שלא הייתי עושה זאת טוב כמוך - הייתי עושה זאת פחות טוב.

אז קבל ח"ח על הכתיבה ושאפו לכל החברים על ההיענות לבוא מוקדם כל-כך בבוקר על מנת לעבוד ולסדר את המחסן של פיברקלאב.

ועכשיו - לתמונות.

אלו מייצגות את ה-"לפני". ארגזים על ארגזים, חלקים בתפזורת, ברגים על הרצפה, מנועי פורד עושים שמות במנועי הילמן... ממש צלם בהיכל.

יולי 2 016.jpg

יולי 2 017.jpg

יולי 2 018.jpg

יולי 2 019.jpg

יולי 2 020.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

אחרי שעשינו שרשרת אנושית ופינינו מה שהיה נראה כאין-ספור ארגזים וציוד - הגיע הזמן להבין לאיזו תסבוכת הכנסנו את עצמנו...

יולי 2 024.jpg

יולי 2 025.jpg

יולי 2 026.jpg

יולי 2 027.jpg

יולי 2 028.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

אחרי שהוצאנו הכל מהמחסן (טוב, כמעט הכל. המנועים היו כבדים, אז ויתרנו להם. רק עשינו הפרדת כוחות בין הפורד להילמן - שלא יריבו...), הגיע זמן הניקיונות.

אחריו, אפשר להתחיל להחזיר חלקים פנימה. התמונה האחרונה מוקדשת למוטי וניר, שנראים כאן תופסים ראש (תרתי משמע...). :-D

יולי 2 021.jpg

יולי 2 022.jpg

יולי 2 023.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

אחרי שהחלקים מוינו בקפידה, הבנו שגדול עלינו להמשיך להיות המחסן הכללי של חלקי הרכב שמגיעים אלינו. אין לנו דרך לנהל את הפצת החלקים ואחרי זמן הם נשכחים וסתם תופסים מקום. יוני לקח על עצמו את האחריות לנסות למכור את החלקים ואילו המחסן התאים את עצמו ליעודו החדש: מחסן לחלקי מכוניות פיבר בלבד.

יולי 2 029.jpg

יולי 2 032.jpg

יולי 2 033.jpg

יולי 2 034.jpg

יולי 2 035.jpg

יולי 2 036.jpg

יולי 2 037.jpg

יולי 2 038.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

• תוכן חדש...