Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הIDMAX שלי לא עובד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בששי האחרון, אחרי ששמנו לב שהממברנה של הIDMAX מאוד מאוד קשה (לא זזה) החלטנו לחבר ולראות מה קורה איתו. לצערי גילינו שהממברנה אכן תקועה והסאב לא תקין.

אחרי שיחה עם החברה נאמר לי שהבעיה היא כנראה בדבק שהם השתמשו שלא התנהג כמו שהם ציפו ותפס את הממברנה, זה קרה להם במספר סאבים.

לשמחתי הם שולחים לי אחד חדש ואני נישארתי עם עציץ יפה ויקר :)

מי ששוקל לקנות את הסאב באיבאי שיחשוב טוב שכן יש לא מעט סאבים כאלה עם הבעיה הזו בחוץ ואחר כך ללא אחריות הוא יהיה בבעיה, למרות שאני מעריך שניתן לתקן זאת בקלות יחסית. אציין שהחברה לקחה אחריות מלאה והציעה להחליף לי אותו (נקנה ביבוא מסודר) בלי שביקשתי (רק אמרתי להם את הבעיה).

פורסם

אפשר קצת פרטים על הסאב ?

חברה / הספק וכו' ...

האם אתה מרוצה ממנו ? ובכלל אם אפשר לדעת איזו מערכת יש לך ?

בתודה רבה !

מש"ק זרזור

פורסם

השירות לקוחות לא מהטובים אבל נקווה שהוא יהיה. הייתה להם בעיה גדולה מאוד כי הבחור שהיה אחראי על השירות לקוחות היה בטלן, הוא פוטר לפני משהו כמו שבועיים והביאו עכשיו בחור חדש שיטפל בעיניינים. יש להם הרבה מוצרים שלקוחות שלחו לתיקון לפני הרבה זמן ושאותו בחור שפוטר לא טיפל בהם.

לזכותם יאמר שהם אף פעם לא אמרו ולא ויאמרו לא ללקוח, אבל בהחלט הייתה להם בעיה עם הזמן תגובה שלהם.

זה הסאב:

http://www.imagedynamicsusa.com/website/products/IDMAX.html

לגבי אם אני מרוצה ממנו, הרגע אמרתי שהוא לא עובד...

פה יש פרטים על המערכת:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=345207#post345207

פורסם

מוזר, אבל אני בטוח שידאגו לך, ומקווה שבמהירות. (איזה באסה זה... אופפףףףף)

בעבר היתה לי בעיה עם 2 idq והם הוחלפו לי ללא בעיה כלל, ובמהירות.

כמו כן גם שמעתי כי רבים מרוצים מהשירות שלהם, בעיקר משתמשים ב sounddomain.

פורסם

ידאגו לי בטוח, אני לא דואג. אני בקשר עם הבעלים ככה שלא תהיה בעיה :)

גם ככה עכשיו שבועיים לא ניגע ברכב אז לא נורא, העיקר שיגיע. את ההורנים שבנו לי במיוחד הם כבר שלחו (יש!).

מי שלא רואה ארסנל מידלסבורו מפסיד.

פורסם
בששי האחרון, אחרי ששמנו לב שהממברנה של הIDMAX מאוד מאוד קשה (לא זזה) החלטנו לחבר ולראות מה קורה איתו. לצערי גילינו שהממברנה אכן תקועה והסאב לא תקין.

אחרי שיחה עם החברה נאמר לי שהבעיה היא כנראה בדבק שהם השתמשו שלא התנהג כמו שהם ציפו ותפס את הממברנה, זה קרה להם במספר סאבים.

לשמחתי הם שולחים לי אחד חדש ואני נישארתי עם עציץ יפה ויקר :smile:

מי ששוקל לקנות את הסאב באיבאי שיחשוב טוב שכן יש לא מעט סאבים כאלה עם הבעיה הזו בחוץ ואחר כך ללא אחריות הוא יהיה בבעיה, למרות שאני מעריך שניתן לתקן זאת בקלות יחסית. אציין שהחברה לקחה אחריות מלאה והציעה להחליף לי אותו (נקנה ביבוא מסודר) בלי שביקשתי (רק אמרתי להם את הבעיה).

Dan:"Oh John, I splitted some glue..."0

John:"Not matter, close it, nobody sees it anyway."0

Dan:"Hmm.....OK, you right I'll close it."0

:lol:

נכתב בהומור...

איציק.

פורסם

אין שם לא דן ולא ג'ון הכי קרוב זה ג'ייסון והוא הבחור החדש :lol:

זה לא עניין שנשפך יותר מדי דבק אלא לפעמים (וכבר נתקלתי בזה בעבר) הדבק לא יציב כמו שחושבים או מתנהג בניגוד לציפיות. למשל למורל היה פעם בקרוס דבק שכשהקבלים בקרוס היו מתחממים הם יצרו בדבק תגובה כימית שאכלה את הפלסטיק. הם אמרו לי שאפשר לתקן את זה אבל המשלוח אליהם וחזרה יהיה יקר מדי אז עדיף לשלוח לי חדש, אני לא התווכחתי :)

כבר 4:3 לארסנל, כשאני אמרתי לראות היה 3:1 למידלסבורו, תשמעו להמלצות שלי ;)

פורסם

מצטער בשבילך שהסאב לא עובד, מקווה שהם יפעלו מהר בעניין.

גם אני קראתי על פרשת הבחור שהוחלף בשירות, ובתור בעלים של זוג

IDMAXes זה היה קצת מדאיג.

האם הרכבת אותו SEALED או PORTED? באיזה נפח?

זה אחד הת'רדים שהבחור החדש החל לענות להם:

http://forum.sounddomain.com/forum/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=62;t=001347

פורסם

לשמחתי הם שולחים לי אחד חדש ואני נישארתי עם עציץ יפה ויקר :)

מה זה אומר?שאם הסאב עובד בסדר אז לא צפויות בעיות?

אגב על זה בדיוק שאלתי אותך לפני שבוע!

בכלל שמעתי שכל החברה זה משהוא בין 5-10 עובדים(כולל המנהל והמזכירה)

כעת אני מבין למה התעכב המשלוח של הסאב שלי כשהתרוץ היה שכולם נמצאים בתערוכה-זה מובן כשלוקחים בחשבון שהם כה מעטים.

מה זה אומר על החברה הזו שמכל הסופרלטיבים מצטירת כמו איזו חברת ענק

אך בפועל היא חברה קיקיונית(בלי להעביר ביקורת על איכות מוצריה)

פורסם

אריק ככה זה תמיד, מנפחים דברים פשוטים למימדים עצומים. העיקר האיכות של הסאב עזבו איך היא החברה נראית.

אייל יש איזו השפעה של החומר הקראמי על הסאב? דוחה כדורים יותר טוב? :-)

פורסם
אריק ככה זה תמיד, מנפחים דברים פשוטים למימדים עצומים. העיקר האיכות של הסאב עזבו איך היא החברה נראית.

אייל יש איזו השפעה של החומר הקראמי על הסאב? דוחה כדורים יותר טוב? :-)

שיערתי שלפתח מוצרים ברמה כזו צריך מחלקת פיתוח

רצינית ומערך שיווק גדול מה שמתברר כחלומות באספמיה

פורסם

הסאב הגיע מת. זה לא קרה בזמן פעולה, הוא פשוט הגיע כשהוא לא עובד. אני לא חושב שאם יש לכם את הסאבים והם פועלים כבר זמן מה, שיש לכם סיבה לדאגה.

לגבי העובד שהוחלף, ניתן היה לקרוא על זה באמת בסאונדדומיין וגם מאט, התומך הטכני שלהם אמר לי את זה בטלפון כשדיברתי איתו על ההורנים (ידעתי שJASON EWING מצטרף אבל לא ידעתי על כל הסיפור של העובד שפוטר). פיטורים קורים בכל חברה הסיבה שיודעים על זה במקרה הזה היא בגלל שהאנשים שבחברה מאוד פעילים בפורומים ובתחרויות בארה"ב לכן אין הרבה סודות.

החברה קטנה, משהו כמו 7 עובדים. רוב חברות ההיי אנד מורכבות ממספר עובדים קטן. גם בפרארי עובדים פחות אנשים מבטויטה ;)

כמות האנשים שעובדים לא צריכה ולא אמורה להדאיג בטח שלא לגבי פיתוח (אריק, אני מאמין שאתה יודע שרוב חברות ההיי אנד הביתיות גם הן מאוד קטנות - ככה זה בהרבה תחומים). מספיק שיש לך מהנדס אחד שהוא מוצלח בשביל להקים חברה שמוצריה יכולים להיות טובים מחברה גדולה עם הרבה מהנדסים פחות טובים (וכזו שמטרתה יצור המוני).

אם נסתכל על רוב הסאבים המוצלחים ביותר, רובם מלבד למשל JL AUDIO הם של חברות קטנות. סאבים כאלה נמכרים בכמויות קטנות ביחס לסאבים זולים ולכן חברות ענק פחות מעוניינות ביצור ופיתוח סאבים שכאלה.

JL AUDIO גם היא הייתה חברה מאוד קטנה שרק בשנים האחרונות צברה תאוצה. אם נסתכל על החברות הגדולות של היום (שיש להן ותק) נוכל לראות שגם הן התחילו בקטן וכשהן גדלו בדרך כלל רמת המוצרים שלהם לא בהכרח עלתה.

פורסם
הסאב הגיע מת. זה לא קרה בזמן פעולה, הוא פשוט הגיע כשהוא לא עובד. אני לא חושב שאם יש לכם את הסאבים והם פועלים כבר זמן מה, שיש לכם סיבה לדאגה.

לגבי העובד שהוחלף, ניתן היה לקרוא על זה באמת בסאונדדומיין וגם מאט, התומך הטכני שלהם אמר לי את זה בטלפון כשדיברתי איתו על ההורנים (ידעתי שJASON EWING מצטרף אבל לא ידעתי על כל הסיפור של העובד שפוטר). פיטורים קורים בכל חברה הסיבה שיודעים על זה במקרה הזה היא בגלל שהאנשים שבחברה מאוד פעילים בפורומים ובתחרויות בארה"ב לכן אין הרבה סודות.

החברה קטנה, משהו כמו 7 עובדים. רוב חברות ההיי אנד מורכבות ממספר עובדים קטן. גם בפרארי עובדים פחות אנשים מבטויטה ;)

כמות האנשים שעובדים לא צריכה ולא אמורה להדאיג בטח שלא לגבי פיתוח (אריק, אני מאמין שאתה יודע שרוב חברות ההיי אנד הביתיות גם הן מאוד קטנות - ככה זה בהרבה תחומים). מספיק שיש לך מהנדס אחד שהוא מוצלח בשביל להקים חברה שמוצריה יכולים להיות טובים מחברה גדולה עם הרבה מהנדסים פחות טובים (וכזו שמטרתה יצור המוני).

אם נסתכל על רוב הסאבים המוצלחים ביותר, רובם מלבד למשל JL AUDIO הם של חברות קטנות. סאבים כאלה נמכרים בכמויות קטנות ביחס לסאבים זולים ולכן חברות ענק פחות מעוניינות ביצור ופיתוח סאבים שכאלה.

JL AUDIO גם היא הייתה חברה מאוד קטנה שרק בשנים האחרונות צברה תאוצה. אם נסתכל על החברות הגדולות של היום (שיש להן ותק) נוכל לראות שגם הן התחילו בקטן וכשהן גדלו בדרך כלל רמת המוצרים שלהם לא בהכרח עלתה.

תה צודק לגבי גודלן של חברות ההי-פי כמו אלקטרוקומפניאט אבל אלו

מתמחרים את מוצריהם באלפי אם לא עשרות אלפי דולארים

בעוד מוצריה של id לא כל כך יקרים אולי פרט להורנים אם באמת החברה כזו קטנה כמו שאישרת

בודאי

היא מעסיקה קבלני משנה שעושים חלק גדול או את כל העבודה.

מה שעצוב הוא איך סאב כמו שהגיע לך יוצא את שערי המפעל ,כלאמר

היכן בקרת האיכות?מה שמציל את שמם הטוב שהם טפלו בבעיה בצורה המתבקשת

בלי מה שנקרא פוילה שטיקים.

אני מקווה שהחדש ישביע את רצונך.(סתם בשביל לדעת. כמה עולה משלוח?)

• תוכן חדש...