Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הIDMAX שלי לא עובד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם הIDMAX הוא סאב יקר, בטח אם מדובר במכירה של מפיץ מורשה (המכירות באיבאי לא כוללות אחריות כעקרון).

ממה שהבנתי הIDMAX היה מיוצר במפעל אחר ובניסיון לשיפור בקרת איכות הם העבירו את היצור שלו אליהם. כמו כן קראתי שכל סאב נבדק לפני צאתו, הבעיה שלי כך נטען יכולה לקרות בהמשך (אבל אם קיבלת סאב שהממברנה שלו לא תפוסה היא כבר כנראה לא תתפס). אין מה לעשות, תקלות יכולות לקרות. סך הכל אני לא שומע על תקלות במוצרים אחרים שלהם.

אם החדש לא ישביע את רצוני, נמכור אני לא מודאג מזה. לגבי המשלוח לא נראה לי שאני אשלם אותו (הם). משלוח להורנים של שלושה ימים עלה לי 140$. עוד לא סגרתי את כל הפרטים (זה היה בששי). אני חושב שהסאב לא עבד בגלל שחטאתי והתחלתי להסתכל על סאבים אחרים, זה סאב נקמן ;)

פורסם

אי אי אי חבל על הזמן זה כל כך מבאס את האווירה

וסתם כדי לדעת על איזה סאבים אחרים חשבת ???

ועוד שאלה : למה שבועיים לא תיגעו באוטו ? (ומה מצב הקשת והקיקים מוכנים אתה אומר?).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

על איזה חשבתי? סוד ;)

יש לי השבוע בריתה ושבוע אחרי יוסי באילת. הקיקים מוכנים רק צריך לרפד אותם. עופר לקח את הקשת הביתה ככה שהעבודה תמשך.

יש לי חשק לשבור את הקשת הזו עם גרזן....

פורסם
בששי האחרון, אחרי ששמנו לב שהממברנה של הIDMAX מאוד מאוד קשה (לא זזה) החלטנו לחבר ולראות מה קורה איתו. לצערי גילינו שהממברנה אכן תקועה והסאב לא תקין.

אחרי שיחה עם החברה נאמר לי שהבעיה היא כנראה בדבק שהם השתמשו שלא התנהג כמו שהם ציפו ותפס את הממברנה, זה קרה להם במספר סאבים.

לשמחתי הם שולחים לי אחד חדש ואני נישארתי עם עציץ יפה ויקר :)

מי ששוקל לקנות את הסאב באיבאי שיחשוב טוב שכן יש לא מעט סאבים כאלה עם הבעיה הזו בחוץ ואחר כך ללא אחריות הוא יהיה בבעיה, למרות שאני מעריך שניתן לתקן זאת בקלות יחסית. אציין שהחברה לקחה אחריות מלאה והציעה להחליף לי אותו (נקנה ביבוא מסודר) בלי שביקשתי (רק אמרתי להם את הבעיה).

\

מה עם מע"מ ומיסים אתה צריך לשלם בעבור המוצר החדש???

פורסם

למה גרזן עדיף פטיש... זה נמרח כבר כל כך הרבה זמן

אבל אני מאמין שזה האטימה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

פטיש לא ישבור את זה, זאת הבעיה ;)

נמרח כן, אין מה לעשות זה לא להעביר כבלים אחורה, לשים את המגברים על פלטה, את הסאב בתיבה, את הרמקולים בדלתות וזהו.

באיטום אנחנו כל הזמן מוסיפים עוד ועוד, למשל בששי האחרון יוסי פירק לי את הגלגל ושם איטום על הפלסטיק שמעליו ובנוסף מבחוץ על הקיר אש. גם העובדה שעובדים פעם בשבוע ולא תמיד כולם יכולים לא עוזרת. אבל כמו שאמרתי, לא נורא אני בנתיים עדיין נהנה.

• תוכן חדש...