Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי מגן מתח של GPT בסביבות השבעים שקלים בהום סנטר.

בדוק, אולי יש מבצעים.

חג שמח.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מיועד לעומס (זרם) הרבה יותר גבוה. אל תשכח שמכונת כביסה או מייבש מושכים 2-3 ק"ו, לעומת כמה עשרות, או, לכל היותר מאות, ואט למכשירים אלקטרוניים כמו טלויזיות.

יש גם התקנים המיועדים להגן על מדחסים, למשל של מקררים, עם השהיה לאחר הפסקת חשמל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתעלק על השרשור.

חשבתי להתקין מגן ברקים ונחשולים דירתי.

אבל דיברתי אם חשמלאי שאמר לי שהכל בולשיט. ברגע שברק פוגע - הוא עובר דרך כל דבר. לא יעזור כלום.

האומנם?

פורסם

אם אתה מתקין מגן ברק בלוח שהוא מגן על הפאזות והאפס ומתחבר להארקה אז הוא יעשה את העבודה ושהחשמלאי שאמר לך את זה יעשה את העבודה שלו

מגן ברק טוב (גרמני) אמור לעלות 450₪+

Dehn זו החבראה האיכותית ביותר ומחירם בהתאם (כפול)

כנל לגבי מגן מתח יתר/מיצב

רצוי להשקיע כמה מאות שקלים בכזה שיגן על כל הבית ויותקן בלוח מאשר כמה צעצועים סינים שבמצטבר יעלו גם מאות שקלים ואולי לא יעשו כלום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
רמת גן

שמסי בפינת בן גוריון וכצנלסון (ליד השק"ם הישן)

"חשמל ציון" בויצמן גבעתיים

חשמל ליאור בהרצל רמת גן

אלו חנויות חשמל טובות שאני מכיר באזור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אבל דיברתי אם חשמלאי שאמר לי שהכל בולשיט. ברגע שברק פוגע - הוא עובר דרך כל דבר. לא יעזור כלום.

האומנם?

תחליף חשמלאי.

מגן ברקים מספק הגנה מסויימת, שאיננה 100% אבל איננה "בולשיט".

:turn-l:
  • תוכן חדש...