Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , יש לי אפשרות להביא דרך איביי אנגליה קאמשאפטים ומרימי שסתומים וקפיצים לראש מנוע שלי בזול יחסית. לא מדובר בחלקים בטיחותיים כמו מושבים או הגה או ברקסים .

האם זאת בעיה מבחינת חוקיות או מכס ? אני מוכן לשלם קצת יותר ... אבל העיניין הוא שהמוכר רמז לי שהוא יכול לכתוב מה שבא לו על האריזה , אז אני לא יודע מה לעשות :) האם זה הכרחי ? או שזה יעבור גם ככה + תשלום מכס פשוט. למישהו עם ניסיון ביבוא חלקים משומשים מחו"ל יכול לייעץ ? :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

תנסה לשלוח חלקים קטנים בנפרד, מרימים וקפיצים וקמשאפטים בנפרד.

על האריזה שיהיה רשום חלקים למקרר או מכונת כבישה או מכונת חריטה כלשהי.

אגב זו חנות? או מוכר פרטי? אפשרי פרטים?

פורסם

מדובר בחברה שקונה רכבים כאלה לפירוק ומוכרת חלקים שעברו בדיקה בנפרד.

זאת אומרת שיש בעיה מסויימת עם זה במידה והמכס תופס זה ידרוש ממני טפסים ושטויות ? או שזה רק יעלה יותר וזהו ? אם זה בעיה כספית אז לא אכפת לי כל כך , העיקר שישתחרר.

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...