Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שתחנת הדלק שבה אני מתדלק (דקל רעננה) ליד העבודה חזרה לכותרות בנסיבות לא נעימות.

מזל שתדלקתי בבוקר-עד עכשיו הרכב נסע תקין מרעננה ולא נתקעתי, אחרת השרשור הזה היה נפתח בנימה פחות נעימה :twisted:

חבל, דווקא אני הייתי מרוצה מהתחנה-המחירים מאוד זולים כבר תקופה די ארוכה, והתחנה עצמה מאוד נקייה (בהשוואה לתחנות אחרות שביקרתי בהן).

ד"א, מעניין אותי האם בעלי תחנות הדלק מבוטחים למקרים שכאלה. האם הדבר מחייב להחליף מנוע?

פורסם

סולר במקום בנזין זה לא עד כדי כך מסוכן.

ודווקא זה ממש לא היה גורם לי אישית להפסיק לתדלק שם! אם זה יקרה להם שוב המוניטין של התחנה פשוט ישרף, לכן הסיכון שם אפילו פחות מבשאר התחנות עכשיו לדעתי.

פורסם

כרגע איני הולך להפסיק לתדלק שם. ד"א, אחת הסיבות שאני מעדיף לתדלק מוקדם בבוקר היא כדי למנוע מקרים שכאלה-נשאר מלאי בצובר התחנה לפני שנכנסת המשאית .

שנית, לגבי המוניטין-אם טענות בעלי התחנה נכונות, מי שפגע להם במוניטין הוא נהג המשאית שהתבלבל.

אני במקומם (בהמשך להפקת הלקחים משרשור ה"נגמר לנו הדלק" :lol:) הייתי מקפיד לשים שילוט מתאים על כל פתח מילוי של צובר בנוסף על מה שכבר קיים, ולבצע בדיקות של איכות הדלק במרווחים קבועים. עדיף להשקיע את ה 4000 שקל הללו כל חודש מלהפסיד עשרות אלפי שקלים עקב פאשלות.

פורסם

סולר בתוך מיכל בנזין לא יגרום לנזק בלתי הפיך למנוע , אם כבר לממיר הקטליטי. במקרה כזה עליך לשאוב את הסולר מהמיכל במוסך עם ציוד מתאים.

בנזין ברכב דיזל זה כבר מקרה אחר...

פורסם

גם אני לצערי היום גיליתי שהתחנה הקבועה שלי מוהלת דלק.

הרכב שלי מאוד רגיש לדלק לא איכותי, אני מתדלק שם כבר כמעט שנה והרכב לא עשה בעיות/צלצולים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה נקרא בעגת בעלי תחנות הדלק ״קוקטייל״ , לי מילאו ברכב הקודם בנזין במקום סולר , מה שיכול לגרום לנזק למנוע מזל ששמתי לב שהמתדלק עשה טעות לפני שהנעתי, המתדלק שלח אותי הביתה במונית , ויום למחרת שאבו את הדלק , ונתנו מיכל מלא .

SCANSPEAK

פורסם

פרסום סקר של משרד התשתיות והאנרגיה, מסתבר שהם לא יושבים כל היום בפלורסנטים.

התוצאות בדיקות של הדלק 95 יצאו טוב (רק התחנה שלי יצאה מתחת לתקן) אבל המצב בתחום הסולר פשוט מחפיר (במגוון תחנות אחרות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

http://energy.gov.il/Subjects/Fuel/Documents/TD_407_2009.pdf

חבל שאנחנו לא רואים יותר בדיקות כאלו, הדוח האחרון למיטב זכרוני יצא איפשהו ב 2009.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעצם כל המסמך הזה מעיד שכל מקום שנבדק נמצא מהול? או שרק אלו המהולים?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
http://energy.gov.il/Subjects/Fuel/Documents/TD_407_2009.pdf

חבל שאנחנו לא רואים יותר בדיקות כאלו, הדוח האחרון למיטב זכרוני יצא איפשהו ב 2009.

איתמר.

אני רואה שהלינק שהבאתי תפס תאוצה :lol:

לפי מה שאני יודע הבדיקות האלו קיימות כבר הרבה זמן (נראה לי מ-2005 ), הבדיקות נעשות כמה פעמים ברבעון, מה שאני לא יודע זה אם הבדיקות הם אקראיות או מקיפות.

כל התחנות שברשימה חורגות מהתקן (לא בהכרח מוהלות את הדלק) הישראלי שגם ככה פחות מחמיר.

Detailer.gif
פורסם
אני רואה שהלינק שהבאתי תפס תאוצה :lol:

לפי מה שאני יודע הבדיקות האלו קיימות כבר הרבה זמן (נראה לי מ-2005 ), הבדיקות נעשות כמה פעמים ברבעון, מה שאני לא יודע זה אם הבדיקות הם אקראיות או מקיפות.

כל התחנות שברשימה חורגות מהתקן (לא בהכרח מוהלות את הדלק) הישראלי שגם ככה פחות מחמיר.

דיי!

סד"ש בתה"ש?! חצי רמת גן מתדלקת שם..

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

ממה שאני זוכר מימיי בתחנת הדלק - סולר במקום בנזין ישתק את המנוע, לרוב לא ייגרם נזק בלתי הפיך. צריך לרוקן את המכל + לשטוף + למלא בנזין מחדש.

זכור לי מקרה הפוך של מישהו עם מגאן דיזל שמילה 17~ ליטר בנזין בעצמו, התייעצנו עם כמה גורמים טכניים שאמרו שמילוי של מיכל הדלק עד הסוף בסולר יוריד את הריכוז של הבנזין לפחות מ25%, מה שלא ייפגע במנוע כלל והוא ייסע כמו שצריך.

לא יודע עד כמה הדברים נכונים, אבל עובדתית - אותו מגאן לא חזר להתלונן. אני נהנה מהספק שהכול בסדר עד עצם היום הזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...