Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שאני לא מבין איך הם עשו את זה...

אני פעם אחת טעות שלפתי ידית לא נכונה והיא בכלל לא נכנסה למיכל של המכונית שלי.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

ד"א, מעניין אותי האם בעלי תחנות הדלק מבוטחים למקרים שכאלה. האם הדבר מחייב להחליף מנוע?

כן תחנות דלק מבוטחות במקרים מהסוג הזה.

למזלו זה הסתיים בנזק ל 7 רכבים.

זו טעות של מתדלק אשר קיבל את מיכלית הדלק,

ולא היה עירני מספיק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
האמת שאני לא מבין איך הם עשו את זה...

אני פעם אחת טעות שלפתי ידית לא נכונה והיא בכלל לא נכנסה למיכל של המכונית שלי.

מקור הטעות הוא במיכלים המרכזיים של התחנה.

ביצעו "קוקטייל".

המהילה של הדלק בוצעה במיכל המרכזי שממנו מגיע דלק למשאבות.

כמו במקרה שקרה כאן על כביש החוף :arrow:

רק שכאן הנזק היה הרבה יותר גדול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הכי פשוט, תיקח את האקדח, תתן לחיצה קלה לתוך בקבוק, או אפילו על הריצפה, ותראה אם זה באמת בנזין או סולר.

ככה לא צריך לסמוך על אף אחד.

חוץ מזה, אני תמיד לא התפתתי לזול, גם שמכרו לפני כמה שבועות, למשך כמה ימים, ליטר בנזין ב7 שקל (מ12 בלילה עד 5 או 6 בבוקר).

בחישוב פשוט הייתי חוסך 100 שקל בשבוע! שזה המון כסף!

מתדלק כבר כמה שנים באותה תחנה, היא נמצאת במקום יחסית מרכזי בעיר, יש ימים שאני מחכה גם בתור, המחירים שלה תמיד מעל\בממוצע.

יש לי סטפות של חשבוניות של כמה שנים אחורה גם, למרות שאם חס וחלילה ימהלו, לא יהיה דרך לקבל מנוע חדש.

פורסם

לחברה לעבודה מילאו השבוע 12 ליטר בנזין 95 במקום סולר בשברולט קפטיבה.

הרכב נסע יומיים לאורך כ-80 ק״מ עד שהחלו רעידות וקושי בהתנעה.

הרכב נלקח ע״י בעלי תחנת הדלק (טעות של המתדלק) למוסך UMI שם ניקו את כל המערכת ואמרו שאין כל נזק למנוע או לשאר המערכות.

לדעתי האישית,הכמות שהוכנסה הייתה קטנה והתערבבה עם מספיק סולר שהיה במיכל ולכן הנזק היה אפסי.

אין כמו תדלוק בשירות עצמי,זול ובטוח יותר מפני טעויות.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
ל

אין כמו תדלוק בשירות עצמי,זול ובטוח יותר מפני טעויות.

זו לא טעות של תדלוק בודד.

הדלק הגיע "נגוע" מהמיכלים עצמם למשאבות.

ל'

פורסם

תדלקתי אצלם הרבה פעמים כאשר עברתי בסביבה ואמשיך לתדלק אצלם.

אין שום בעיה עם איכות הדלק.

זו תחנה שמיום שנפתחה מציעה מחיר זול במיוחד, בפער משמעותי גם מתחנות מוזלות, ואין תחנות עם מחיר מוזל ברעננה והרצליה (למעט יעד ליד רננים שמציעה מחיר מוזל רק במזומן)

התחנה גדולה, יפה מאוד, מוארת היטב, שרות יעיל (אם צריך, כי נדמה לי שכל העמדות לתדלוק עצמי).

טוב לראות שהם לקחו אחריות וטיפלו מייד בתקלה ובמכוניות שנפגעו.

אני אמשיך לתדלק אצלם ומעדיף לשלם לתחנה שמציעה בקביעות מחיר טוב ותחנה שנעים להכנס אליה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
מסתבר שתחנת הדלק שבה אני מתדלק (דקל רעננה) ליד העבודה חזרה לכותרות בנסיבות לא נעימות.

מזל שתדלקתי בבוקר-עד עכשיו הרכב נסע תקין מרעננה ולא נתקעתי, אחרת השרשור הזה היה נפתח בנימה פחות נעימה :twisted:

חבל, דווקא אני הייתי מרוצה מהתחנה-המחירים מאוד זולים כבר תקופה די ארוכה, והתחנה עצמה מאוד נקייה (בהשוואה לתחנות אחרות שביקרתי בהן).

ד"א, מעניין אותי האם בעלי תחנות הדלק מבוטחים למקרים שכאלה. האם הדבר מחייב להחליף מנוע?

חבר שעבר לא מזמן מתור מתדלק "זכה" לעשות 2 קוקטיילים תוך חודש. מונית+מיכל דלק מלא+ריקון במוסך הכל ירד מהכיס שלו.

אני לא יודע עד כמה ואם בכלל זה משליך על תחנות אחרות.

• תוכן חדש...