Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 2001 מזגן

-stingeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אז הוחלף מדחס מזגן לפני שלושה חודשים, לפני שבוע המזגן שוב הפסיק לקרר.

הלכתי לבנאדם שהחליף.. אמר שעברו 3 חודשים ואין אחריות ואמר שזה לא נראה לו המדחס.

הוא אומר שהמאורר של המנוע/מזגן(2 מאוררים של הרדיאטור) עובדים רק על מהירות 2 ולכן רק שהלחץ במזגן מגיע למקסימום הם נכנסים לפעולה במהירות 2, מה שעושה חיים לא קלים לא למדחס ולא למנוע.

בחור אחר שהלכתי אליו אומר בכלל שיש דליפה(והשמיע לי גם) מהיחידה הפנימית ושהיא כנראה פגומה ויש ממנה נזילות.

כך או כך, אני לא הבנתי מה הולך כאן, ואשמח לדעת איפה באיזור המרכז יש מישהו שיבדוק לי את זה במחיר סביר וייתן לי תשובות נכונות ואמיתיות.

הבחורים ב2 המקרים רצו 2000~ שקל על התיקון.

אשמח להסבר או לפחות לעזרה מכיוון שאני סטודנט עם אמצעים לא אמצעים מבחינה כלכלית והוצאה של 2000שקל עכשיו כבדה מאוד על הכיס(עד כדי בלתי אפשרית)

תודה לעונים מראש :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

אתה מוזמן לפנות אל אלון ממוסך אלוני או אל דני ממוסך אוטוטק.

אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...