Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך גיר באוטו השאלה מה העלות עם עבודה,ביררתי בנתיים ואמרו לי 1500 עם עבודה,אפשר להשיג בפחות?

אני מלוד

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אם מדובר בגיר אוטומטי המחיר נמוך באופן מחשיד וכנראה,יביאו גיר מפירוק,שלך תדע מה עבר עליו.

מצד שני,עלות שיפוץ גיר כזה גבוהה ממחיר הרכב .

יש שתי אפשרויות: להשקיע בתיקון איכותי,שיחזיק זמן ולא יתקלקל שוב בטווח הקצר או לגרוט את הרכב אם ניתן ולקנות רכב אחר (אם יש ברשותך אפשרות למתוח את התקציב ב 4000-5,000 ש"ח נוספים, אפשר כבר לרכוש רכב משנתונים 98-00 כמו פונטו כך שלפחות בשנתון אתה מתקדם משמעותית).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

באמת העלות מחשידה, בכל מקרה לא כדאי לקנות חתול בשק.

אם נותנים לך אחריות של חצי שנה\שנה, אולי הייתי הולך על זה.

אם בכל זאת אתה מעוניין בשיפוץ גיר זול אתה יכול לנסוע לבני דודים ולשפץ.

שי.

פורסם

עלות גיר אוטומט מפירוק בהונדה מאוד נמוכה

בגלל שהגירים האלו מחזיקים לנצח,ומי שמחליף גיר אוטומטי עובר לידני.

עלות גיר נעה בין 1000-1500

קח טלפון של מי שמחזיק סחורה טובה מניסיון איתו

שלמה נאור 03-6884840

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...