Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מגיעים לרמזור אדום בדרך שבה יש יותר מנתיב אחד.

אתם לא ראשונים. (זאת אומרת שהקו הראשון כבר תפוס)

איזה נתיב תבחרו?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי החוק - הכי ימני וחוק מרפי - שני אחרי פרטית ייתברר כאחרי סבתא שמתחילה עם הצהוב שאחרי בזמן שבנתיב השני משאיות ואוטובוסים נעלמו.

או - זה באמת חשוב ?

פורסם

1. בנתיב שבו כבר נסעתי.

2. בנתיב שאליו עברתי מראש (יותר ממאה מטר לפני הרמזור) בהתאם לאן שאני צריך להגיע (אם המסלול אחרי הרמזור לוקח אותי ימינה או שמאלה).

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

לרוב בימני.

לא הצלחתי להבין אף פעם את האנשים שחושבים שחייבים לעבור לנתיב ריק, גם אם הם לא עוקפים ולא מתכוונים לנסוע יותר מהר מזה שלפניהם. זה לא באמת גורם להם להגיע לשום מקום יותר מהר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הכי כיף זה לראות את המשוגע שעוקף ונעמד לפניך כשעזבת את הגז עם התחלפות רמזור רחוק לאדום,כשמתברר לו שבחר בנתיב של המתחילים הכי איטיים ולא מסתדר לו לצאת. אני מת על לראות את הפרצוף של אלה.

פורסם

זה שאין בו רכבים כבדים, בנוסף הנתיב שחשוב לי להמשך.

לדוגמא אם אני צריך לפנות/להשתלב שמאלה אז אני פשוט יקח את הנתיב השמאלי מראש.

פורסם

לכל אלה שכותבים שאם הם צריכים לפנות שמאלה בהמשך הם נשארים בשמאלי- תעשו טובה, תחזרו לימני ותנו לי לעקוף.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא אוהב לעמוד ולנסוע אחרי רכב כבד או אוטובוס.

סטאטיסטית אני רואה שהכי כדאי לבחור נתיב עם הכי פחות רכבים עליו. אפילו אם יש שם משאיות.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
הכי כיף זה לראות את המשוגע שעוקף ונעמד לפניך כשעזבת את הגז עם התחלפות רמזור רחוק לאדום,כשמתברר לו שבחר בנתיב של המתחילים הכי איטיים ולא מסתדר לו לצאת. אני מת על לראות את הפרצוף של אלה.

בדיוק! הוצאת לי את המילים.

אני בוחר את הנתיב עם הכי פחות כלי רכב כבדים. אבל זה לא משנה, מרפי כבר יידאג שאני אצא אחרון.

פורסם
לכל אלה שכותבים שאם הם צריכים לפנות שמאלה בהמשך הם נשארים בשמאלי- תעשו טובה, תחזרו לימני ותנו לי לעקוף.

אז איך נפנה שמאלה ?

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

אין שום בעיה - אם כשאני אצטרך לעבור לשמאלי כדי לפנות אתה תיתן לי להכנס. במילים אחרות - אני חסיד גדול של נסיעה בימין ומקפיד על זה מאוד, אבל גם אני לוקח יותר "פור" בכניסה לשמאלי כשאני צריך לפנות אח"כ שמאלה בארץ מאשר בחו"ל, פשוט כי אני יודע שאם אני אהיה אדיב ואנסה לעבור מאוחר הישראלים הנחמדים לא בהכרח יחזירו לי באותה אדיבות

פורסם

קאפה טורבו? בחייאת תעבור לימני ותן לעקוף

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...