Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לאחר מס' רב של שבועות עד חודשים , פירוק הכסאות , השטיח האדום , דשבורד,פלסטיקה פנימית , כרטיסי דלתות וכו

לא הצלחתי לאתר ולהגיע לאזורים שמכניסים מים אל תוך הרכב.

הרכב הוא 205GTI .

למי אוכל לפנות על מנת שיציל אותי??

אשמח להמלצות בעניין. עדיפות צפון אין לי בעיה להגיע למרכז אם זה יצריך.

תודה

תמונה-5.jpg

תמונה-1.jpg

DSC07108.jpg

פורסם

האם אבחנו מהיכן חודרים המים לרכב ? הרי אנחנו לא בעונת החורף אז כנראה שזה לא מהכביש לרצפת הרכב.

האם זה קורה רק אחרי שטיפת הרכב (כי אז זה עניין לפחח-אולי גומיות של דלתות ) ? האם יש איבוד נוזל קירור (כי אם כן,אולי הרדיאטור הפנימי נוזל).

ממליץ לך לבדוק כאשר הרכב קר את מפלס נוזל הקירור ולבדוק האם חסר.אם לא חסר זו בהחלט תעלומה.

בעל מקצוע טוב באיזור המרכז, שמתמחה במכוניות צרפתיות הוא אורן שירותי רכב,שנמצא בחולון ברחוב המרכבה צמוד לאזה"ת בצד שמאל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המים שנכנסים הם נטו מים רגילים לא מי קרור ולא נוזל חימום

האוטו מפורק (סוג של ) צינור מים מונח בעיקר באזור "האמבטיה" של הווישרים , משם נכנס , החורי ניקוז בצדדים תקינים

יש בעיה כנראה סדקים בפח ואני לא הצלחתי להגיע לזה ולא כלכך נשאר לי כוח אחרי כלכך הרבה נסיונות

אורן אני יודע שהוא איש מקצוע טוב , האם אני באמת צריך מכונאי? או זגג? או פחח?

מישהו מהפורום אולי שמתעסק בזה , יקרא את ההודעה ויגיב

תודה קולאוטי

• תוכן חדש...