Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ביונדאי אקסנט שנת 2006. מבחינה חיצונית האוטו מושלם. האוטו עבר תאונה (לא בשסי) דבר שגרם להחלפת מזגן.

המוכר אדם פרטי שנראה מאוד אמין. המחיר המבוקש הוא 25000. הרכב עשה כ15000 קמ'.

מה מהדברים האלה מפחיד ומה סתם כסתח של המכון?

ממש תודה

לא יכלתי לשים בתור קישור כי אני לא ותיק מספיק:(

img51.imageshack.us/img51/1484/26109835.jpg

img51.imageshack.us/img51/9647/15848394.jpg

img19.imageshack.us/img19/6350/79861834x.jpg

פורסם

יש כאן פגיעה בעמוד הקדמי שמאלי וזה, אם יורשה לי להשתמש בסלנג של סוחרים, "אמא" של השאסי.

בנוסף, מדחס המזגן נמצא בצד ימין למטה וכאן מדובר בפגיעה עמוקה בצד שמאל - לא מסתדר לי.

אני לא יודע איזו תאונה הוא עבר ועד כמה היא חמורה אבל פגיעת שלדה (כזו או אחרת) יש כאן. יש גם בעייה עם כריות האוויר ומאוד יכול להיות שיש קשר בין זה לבין התאונה.

אקסנט יש בשוק בכמויות מסחריות. אם הרכב מצא חן בעיניך יש כאן משמעות מסחרית בלתי מבוטלת, המחיר לא יהיה מחירון ולא קרוב לזה אלא כמה עשרות אחוזים פחות. תיקון מערכת כריות האוויר למשל ובמקרים מסויימים יכול לעלות כמה אלפים טובים.

הייתי מציע לבדוק טוב טוב את האדם הנחמד שעומד מולך שכן הוא עלול להתגלות כסוחר ממולח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הוא לא סוכן כי דיברנו והוא סוכן נסיעות...

הוא אמר שהמזגן כמעט לא נפגע בתאונה אבל בכל זאת הוחלף.

שאלתי מפורשות את הבודק במממ והוא אמר שאין פגיעות שאסי

פורסם
הוא לא סוכן כי דיברנו והוא סוכן נסיעות...

הוא אמר שהמזגן כמעט לא נפגע בתאונה אבל בכל זאת הוחלף.

שאלתי מפורשות את הבודק במממ והוא אמר שאין פגיעות שאסי

אולי הוא באמת לא סוכן אלא סוחר !

בכל מקרה פרצוף אמין ותמים גם הנוכל הכי גדול יכול לעשות, לא יודע מה אמר הבוקר אבל אם אמר שאין פגיעת שאסי כנראה הוא משתף פעולה עם ה"סוחר האמין".

בטח גם עכשיו תגיד לנו שמרוב אמון בבן אדם נתת לו לברוח את המכון לבדיקה....?

שאסי יש כאן בוודאות ! עמוד=שאסי,קורה=שאסי .

אם החתמת את הבן אדם על התחייבות שאסי,מנוע וגיר זה הזמן לבקש ממנו בחזרה את הכסף של עלות הבדיקה.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אם מערכת כריות האוויר דולקת,זה עלול להצביע על כך,שהרכב לא תוקן כמו שצריך,טסט לא תעבור ויתכן אף שתיקון מערכת כזו יגיע לסכום יפה ועגול בן 5 ספרות.לו זה היה הליקוי היחיד הייתי שוקל לקנות הרכב במחיר ****. אבל הפגיעה בעמוד השמאלי צועקת חזק

להתרחק ולעבור לרכב הבא ופעם הבאה,בדוק היטב את פרטי המוכר בהצלבה עם תעודת זהות,וודא,שאין מדובר בסוחר מדרכה (שאינו בעל תעודת סוחר מורשה) ועמוד על התחייבות המוכר לכך,שהרכב לא עבר תאונות משמעותיות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תברח (לרכב הבא, הכוונה) - אפילו אם הליקויים במשמעות נמוכה, הצירוף של תיקון עמוד, ונורית כרית אויר שדולקת - לא מרמזים על רכב "נקי", כי אם ככל הנראה אולי על רכב שעבר תאונה + פתיחת כריות אויר.

והבוחן עוד אמר לך (וכתב שיש תיקון בעמוד) שאין פגיעת שאסי ?! לפחות היה "מעלים" את זה מטופס הבדיקה (אני ציני, כן ?)

איזה מכון זה ?!

alfa 156 2.5.

פורסם

יש לרכב תיקון עמוד וזה במשמעות נמוכה לא גבוהה אני לא מבין כל כך מה הלחץ של חברי הפורום... גם אם יש שלדה כל עוד זה לא משמעות גבוהה והרכב תוקן כמו שצריך (ועבר תקנה 308 ) הבעיה היא רק ירידת ערך ותו לא!

מה שכן מדאיג זה מה ש colauti 9 אמר כבר... אם הנורת כרית אוויר אכן דולקת זה מצביע על תאונה די קשה ותיקון לקוי ולך זה יכול לעלות הרבה כסף לתקן את זה

עוד משהו מדאיג בדוח הזה זה "סימני שריפת שפן" מה זה סימנים?! או שהמנוע שורף שמן או שהוא לא אין פה באמצע!

לך פעם הבאה למכון אחר שאתה תבחר תגיד אולי תאזור שלך אולי מישהו פה מכיר מכון טוב ואמין יותר.

פורסם

המכון הוא מממ בתלפיות בירושלים. אני בחרתי אותו.

מה שבאמת מוזר שזה מופיע תחת משמעות נמוכה והבודק אמר מפורשות שזה לא שאסי!

בכל מקרה הפחדתם אותי מספיק אז כבר הודעתי לו שאני לא מעוניין.

תודה לכולם

• תוכן חדש...