Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מספיק שיחתים אותך על טופס שאין בעיית גיר ושאסי

הדבר היחיד שאני אחתום עליו כשאמכור אוטו זה טופס העברת בעלות...

רוצה לבדוק את השאסי? לך למכון בדיקה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אצלנו במשפחה, מאזדה 6, יד ראשונה פרטית, 140K, ללא תיקוני צבע, עם ספר טיפולים מלא, מפורסמת כ-10 חודשים, רק שניים הגיעו לראות, ורצו לתת 20K מתחת למחירון....:|

אגב, גם בטרייד אין לא מוכנים לקחת : "יש לנו כמה כאלה במגרש...."

באיזה מודל מדובר? אם זאת הצורה החדשה אז ברור שלא יקנו עם 140,000 ק"מ

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אני אחדש את המודעה וארשום מחיר. נקווה שיתקשרו.

צעד נבון, אני בכלל לא מבזבז את הזמן שלי להתקשר לאלו שלא כותבים מחיר, בפרט שיש עשרות שכן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
התאוששות?!

אני מנסה למכור את ההונדה כבר 4 חודשים :roll:(!)

אקורד קומפורט 2.0L 2007, יד 3 במשפחה, שמורה מאוד, ספר טיפולים במורשה, 135K ק"מ בנעירוני, DVD בכל מושב, חישוקים קלים מקוריים, צבע אפור עכבר כהה ומטאלי (הורס). מחירון? כמובן!.

מישהו יכול להסביר לי למה דווקא אני לא מצליח למכור?

אתה משווה רכב עם מנוע שנחשב "בעייתי" כיום בישראל מבחינת צריכת דלק - 2000 סמ"ק, וגם יד שלישית, לעומת רכב משפחתי הולם עם "הנפח המתאים", וגם יד ראשונה?

ברור שהשני נחשב הרבה יותר אטרקטיבי לעם ישראל חי

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
1. ק"מ דיי גבוה, אני אישית פסלתי רכבים עם ק"מ נמוך בהרבה (הגג שהסכמתי היה 80K), מהסיבה שאני רוכש רכב ל-5 שנים (בתקווה) ועם נסועה ממוצעת וק"מ כמו שלך הייתי מגיע כמעט ל-200K, ואז באמת נתקעים עם הרכב וצריך להוריד את המכנסיים במכירה.

2. מספר ידיים גבוה בהגזמה.

תבין, הרוכש יהיה כבר יד-4 וזה לא פשוט למכור רכב מנהלים מודרני יד-4.

ועל זה סיננתי הכי הרבה בזמן החיפושים שלי, אני אישית שאפתי לרכב יד-1 והייתי מוכן להתפשר על יד-2. יד-3? לא בבית ספרי!

וכאן הבעיה האמיתית שלך!

אתה גם מציין שכל הידיים במשפחה, אז למה בכלל העברתם בעלות?! פשוט חבל..

"עבר במשפחה"...לנו היתה במשפחה אופל קורסה 85, שהיתה בתחילה של אמי ואז עברה אליי ולאחי. קרענו לה ת'צורה.

אז מה, עבר במשפחה זה סימן טוב? כשאני רואה את זה במודעת רכב אני עובר הלאה.

פורסם

לא מצליח להבין. אוקיי, הנטייה הראשונית היא לא לקנות רכב "מנהלים" או בכלל רכב בנפח 2.0. אבל אם המוכרים נאלצים להציע רכבים כאלה ב- 15-20 אלף מתחת למחירון בגלל מצב השוק, למה עדיין לא מצליחים למכור אותן?

בואו נניח שרכב כזה צורך אפילו 20% יותר מרכב משפחתי רגיל, זה אומר תוספת של כ- 3,000 ש"ח לתדלוק בשנה. לא שווה לקנות רכב גדול, נוח ומאובזר יותר במחיר נמוך שמקזז את ההוצאה?

ואני כבר לא מדבר על כך שכיום מנוע 1.6 רגיל ממש לא מספיק למשפחתומטית טיפוסית.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

תלוי מתי. כשאתה מציע מכונית מנהלים שנת 07-08 ב-20 אלף פחות מהמחירון, היא עדיין יקרה יותר בסביבות ה-10 אלף שקל ממשפחתית 1.6 מאותו שנתון.

אבל כשתציע כבר את אותה מנהלים שנתון 04-05 לעומת משפחתית מקבילה, אתה תיראה שהם עולות כמעט אותו מחיר, והביקוש למכוניות למנהלים שמורות במחירים של 35-40 אלף, הוא הרבה יותר גבוה.

פורסם

היום שוק הרכב מציע הזדמנויות מדהימות.

נכון שמחירי המחירון לא קשורים למציאות, 10%-15% מתחת למחירון זו הזדמנות.

תודה מראש.

פורסם
התאוששות?!

אני מנסה למכור את ההונדה כבר 4 חודשים :roll:(!)

אקורד קומפורט 2.0L 2007, יד 3 במשפחה, שמורה מאוד, ספר טיפולים במורשה, 135K ק"מ בנעירוני, DVD בכל מושב, חישוקים קלים מקוריים, צבע אפור עכבר כהה ומטאלי (הורס). מחירון? כמובן!.

מישהו יכול להסביר לי למה דווקא אני לא מצליח למכור?

כי אתה דורש מחירון על רכב שלא שווה 80% מהמחירון בשוק של היום, דרך אגב זה יד שלישית. זה שזה במשפחה לא מעניין אף אחד ...

פורסם
לא מצליח להבין. אוקיי, הנטייה הראשונית היא לא לקנות רכב "מנהלים" או בכלל רכב בנפח 2.0. אבל אם המוכרים נאלצים להציע רכבים כאלה ב- 15-20 אלף מתחת למחירון בגלל מצב השוק, למה עדיין לא מצליחים למכור אותן?

בואו נניח שרכב כזה צורך אפילו 20% יותר מרכב משפחתי רגיל, זה אומר תוספת של כ- 3,000 ש"ח לתדלוק בשנה. לא שווה לקנות רכב גדול, נוח ומאובזר יותר במחיר נמוך שמקזז את ההוצאה?

ואני כבר לא מדבר על כך שכיום מנוע 1.6 רגיל ממש לא מספיק למשפחתומטית טיפוסית.

זה לא נטייה ראשונית אבל ראית פה דוגמה מצויינת למה לא קונים זה עם האקורד 2007 135K ק"מ יד שלישית בטוח שיש לו מציאה של החיים ושהיא שווה מחירון .

פורסם
אצלנו במשפחה, מאזדה 6, יד ראשונה פרטית, 140K, ללא תיקוני צבע, עם ספר טיפולים מלא, מפורסמת כ-10 חודשים, רק שניים הגיעו לראות, ורצו לתת 20K מתחת למחירון....:|

אגב, גם בטרייד אין לא מוכנים לקחת : "יש לנו כמה כאלה במגרש...."

יש פיתרון לזה. יש יבואנים שנותנים טרייד אין במחיר מחירון.

אם תהייה מוכן לקנות סובארו B3 או שברולט סוניק, תקבל מחירון - וגם זו הנחה מאוד מכובדת בימינו, אם אתה מקבל 20K מתחת למחירון והיו רק 2 שרצו לקנות.

פורסם
זה לא נטייה ראשונית אבל ראית פה דוגמה מצויינת למה לא קונים זה עם האקורד 2007 135K ק"מ יד שלישית בטוח שיש לו מציאה של החיים ושהיא שווה מחירון .

לגבי המקרה הספציפי אולי אתה צודק, אבל אני שאלתי משום שנתקלתי ברכבים אחרים (B4, מאזדה 6) עם נתוני פתיחה טובים בהרבה שנוקבים במחיר נמוך בהרבה מהמחירון ועדיין לא מוכרים. אז זו בכל זאת תופעה, והיא עדיין מוזרה בעיניי.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

בגלל מחירי הדלק של היום, הביקוש לדיזליות עלה פלאים.

הרבה אנשים שמזהים את הרכב שלי כרכב דיזל- שואלים שנה וקילומטראז', וכשאני עונה 210 אלף ק"מ מ2005, (עם היסטוריית טיפולים)- הם בלי למצמץ מציעים לי 5-7 אלף ש"ח מעל למחירון (כ26 אלף). היה אפילו אחד שהגדיל והציע 35 (כשהמחירון היה 28 ).

בזמננו היום- המון מושפעים ממחירי הדלק. ולאו דווקא בצורה הנכונה (בדיקת גובה מרכיב הדלק בנסועה השנתית כחלק מעלות הכוללת).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...