Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז הייתי יותר מידי אופטימי ולא נראה לי ששוק הרכבים באמת מתאושש, כמו שאומרים יותר מזל משכל 8)

מדובר על מאזדה 3 שנת 2006 דגם קומפורט,יד 1 פרטית בבעלות אדם מבוגר,טופלה אך ורק במוסך מורשה עד עצם היום הזה או שיותר נכון עד עצם היום של אתמול .

הרכב ניקנה מהסוכנות ב-130K :shock:, מד האוץ בזמן המכירה: 143,860.

חשוב לציין שהרכב היה בבעלותו של אבא שלי במשך כ-6 שנים וכל התקופה טופל אך ורק במוסך מורשה, למרות המחירים ההזויים ששילם עבור אותם טיפולים שבכל מוסך רגיל היה משלם שליש מהמחיר הזה , דוגמא: טיפול 135,000 עלה כ-5K , אני זוכר שבין היתר הוחלפו דסקיות בלם ורפידות,פילטר אוויר,פילטר שמן,שמן ועוד כל מיני חלקים שמוחלפים בשגרה בכל רכב עם קילומטראז' כזה.

כל הפעמים שניסיתי לשכנע את אבא שלי להפסיק לטפל במוסך מורשה (כמובן לאחר תום האחריות) נענו בשלילה, "מוסך מורשה,מתמחה ברכבים האלה וכל ששאר המוסכים יעשו עבודה חאפרית, אני סומך עליהם בעיניים עצומות " אלה רק חלק מהתשובות שקיבלתי...היתי אומר שטיפת מוח רצינית !

הרכב פורסם באחד מלוחות המכירה ביום שישי 31.8.12 , יום למחרת ביום שבת 1.9.12 התקשרו אלי (דרך אגב זה היה הטלפון הראשון וגם היחיד שהתקשר בקשר לרכב :-D ) בקשר לרכב,שאלו כמה פרטים ותוך חצי שעה הבן אדם בא לראות את הרכב,עשה סיבוב והתאהב, לחצנו יד והרכב נימכר ב-47K בלי בדיקה !(מחיר המחירון 51K לאחר שקלול),דרך אגב הרכב פורסם ב-48K.

אז מה היה לנו כאן: מאזדה 3 קומפורט שהוצעה למכירה (כשהשוק מפוצץ במאזדות כאלה),קילומטראג' קצת גבוה מהממוצע ומחיר מכירה משתלם במיוחד עבור המוכר (כמובן שאם ניקח בחשבון את מצב שוק הרכבים שנימצא במיתון רציני).

עד עכשיו עוברות לי מחשבות בראש:

יש סיכוי ששוק הרכבים מתאושש? סיכוי קלוש מאד.

יש סיכוי שהספר טיפולים המסודר +כל הקבלות עבור כל הטיפולים עשו את העבודה והעקשנות של אבא שלי לטפל במוסך מורשה התבררה ככדאית ומשתלמת?

או שמדובר בסתם צירוף מקרים +מזל ?(הרבה הרבה מזל ! ).

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ספר טיפולים מסודר במורשה עשה פלאים למכירה שלך. אפשר להבין.

כשאתה יודע בדיוק מה עבר על הרכב בצורה כזו מפורטת כפי שאתה מתאר.. מספיק שיחתים אותך על טופס שאין בעיית גיר ושאסי, ואין שום סיבה לחפור מעבר לזה ולחפש רכבי ליסינג שחוטים וגמורים למיניהם שכנראה שהקונה שלך היה נתקל בהם אם היה ממשיך לבדוק אופציות אחרות

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

השוק מוצף אבל מוצף בזבל ליסינג עם קילומטרז מטורף.

יד ראשונה קילומטרז נמוך מטופל ומתועד זה משהו שלא קיים הרבה בשוק.

ואם מכרתם מתחת למחירון אז בכלל אין על מה לדבר.

התאוששות? ממש לא קשור.

פורסם
השוק מוצף אבל מוצף בזבל ליסינג עם קילומטרז מטורף.

יד ראשונה קילומטרז נמוך מטופל ומתועד זה משהו שלא קיים הרבה בשוק.

ואם מכרתם מתחת למחירון אז בכלל אין על מה לדבר.

התאוששות? ממש לא קשור.

הרכב נימכר קצת מתחת למחירון כדי למנוע טלפונים מיותרים ומשא ומתן שלא מוביל לשום מקום.

4K שהורדתי ממחיר המחירון ערכם זעום לעומת הכאב ראש שחסכתי לעצמי :-)

פורסם
מספיק שיחתים אותך על טופס שאין בעיית גיר ושאסי

סליחה אבל, מה?

מי המטומטם שחותם על דבר כזה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
רכבים זולים קל למכור,

תנסה למכור AUDI A4 במחיר מחירון או פולקסווגן פאסט ואז תבין..

הרכבים שציינת לא נימכרים במחיר מחירון גם כשהמחירון שלהם פחות מ-40K.

בכל מקרה ברור שיותר קל למכור רכב ששווה 40K-50K מאשר רכב ששוה 80K-90K ומעלה, הפואנטה בכל השרשור הזה ,שהרכב נמכר תוך 24 שעות, מאד נדיר בתקופת יובש כזאת גם אם תוריד 10K מתחת למחירון !

פורסם

מצאתי שטר של 100 ש"ח ברחוב, האם יכול להיות שהכסף גדל על העצים?

מברוק על המכירה המוצלחת, אבל אין מה ללמוד מזה על מצב השוק.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מברוק על המכירה אבל זה לא אומר הרבה

גם הרכב שלי (סיויק 2002) נמכר במהלך השבוע שבו פורסמה המודעה.

לכל רכב יש את הקהל שלו..אבל בסופו של דבר הכל עניין של מזל :)

פורסם

לדעתי מזל בלבד, וגם זה לא כ"כ, רכב שטופל כ"כ טוב ונמכר עוד פחות מהמחירון? השוק בבעיה רצינית.

היה מומלץ לחקות קצת, בסופו של דבר לכל כלי יש מכסה.

פורסם

בגלל ספר טיפולים מסודר, רכב פרטי מיד פרטית , ומצב שמור = מכירה מהירה.

גם שאני רכשתי את שלי , רכשתי אותה יחסית יקר בגלל המוסך שטופלה בה עוד לפניי מהרגעים הראשונים שלה על הכביש , מראה שמור וספר טיפולים מושקע.

מי שמשקיע מקבל את התמורה בחזרה בצורה זו.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
הרכב נימכר קצת מתחת למחירון כדי למנוע טלפונים מיותרים ומשא ומתן שלא מוביל לשום מקום.

4K שהורדתי ממחיר המחירון ערכם זעום לעומת הכאב ראש שחסכתי לעצמי :-)

אתה צודק ב 100%. עשית בשכל, אבל עדיין לא מדובר במקרה מייצג.

emotion of motion

פורסם

התאוששות?!

אני מנסה למכור את ההונדה כבר 4 חודשים :roll:(!)

אקורד קומפורט 2.0L 2007, יד 3 במשפחה, שמורה מאוד, ספר טיפולים במורשה, 135K ק"מ בנעירוני, DVD בכל מושב, חישוקים קלים מקוריים, צבע אפור עכבר כהה ומטאלי (הורס). מחירון? כמובן!.

מישהו יכול להסביר לי למה דווקא אני לא מצליח למכור?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...