Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצאתי שטר של 100 ש"ח ברחוב, האם יכול להיות שהכסף גדל על העצים?

אתה לא חושב שהבעלים מחפש אותו?

תפתח שרשור בנושא אולי זה שייך לאחר מחברי הפורום:wink: .

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
התאוששות?!

אני מנסה למכור את ההונדה כבר 4 חודשים :roll:(!)

אקורד קומפורט 2.0L 2007, יד 3 במשפחה, שמורה מאוד, ספר טיפולים במורשה, 135K ק"מ בנעירוני, DVD בכל מושב, חישוקים קלים מקוריים, צבע אפור עכבר כהה ומטאלי (הורס). מחירון? כמובן!.

מישהו יכול להסביר לי למה דווקא אני לא מצליח למכור?

אולי כי אתה מבקש מחירון?

ממתי רכב שנחשב אוטו מנהלים נמכר במחיר מחירון? במיוחד כשיש לו מנוע 2.0 ומחיר הדלק בשמיים.

פורסם
התאוששות?!

אקורד קומפורט 2.0L 2007, יד 3 במשפחה, שמורה מאוד, ספר טיפולים במורשה, 135K ק"מ בנעירוני, DVD בכל מושב, חישוקים קלים מקוריים, צבע אפור עכבר כהה ומטאלי (הורס). מחירון? כמובן!.

אתה שואל ברצינות?

מציע לך להכנס לפה :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=427698

ולקבל פרופורציות באיזה מחירים בדיוק אתה יכול למכור רכב מנהלים היום.

פורסם

לא פרסמתי מחיר במודעה ואפילו לא רשמתי את המילה "מחירון"

טלפון ארור לא קיבלתי :evil:

שיתקשרו קודם , נדבר על המחיר.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

שוב, אני מופתע שאתה באמת מתפלא.

אתה בתור מישהו שמחפש רכב, היית מתקשר למודעה ללא מחיר?

אני אישית לא, מ-2 סיבות:

1. יש 59 מודעות של הונדה אקורד 07 עם מחיר, ככה שיש מספיק היצע.

2. מי שלא מפרסם מחיר, כניראה שהמחיר שלו לא אטרקטיבי, אחרת אין סיבה.

אני אגיד לך יותר מזה, כשאני מחפש רכב, אני מראש כבר רושם מחיר כלשהו מינימלי על מנת שלא יופיעו לי אפילו מודעות ללא מחיר.

פורסם
הרכבים שציינת לא נימכרים במחיר מחירון גם כשהמחירון שלהם פחות מ-40K.

בכל מקרה ברור שיותר קל למכור רכב ששווה 40K-50K מאשר רכב ששוה 80K-90K ומעלה, הפואנטה בכל השרשור הזה ,שהרכב נמכר תוך 24 שעות, מאד נדיר בתקופת יובש כזאת גם אם תוריד 10K מתחת למחירון !

אני את השירוקו פירסמתי ב-10 בלילה ובעשר בבוקר הייתי בבדיקה.

הרכב נמכר ב-127 כשהמחירון היה 112... עכשיו זאת הצלחה!

פורסם

למען האמת גם אני חיפשתי בזמנו באותה השיטה, אבל דווקא אלו בלי המחיר סיקרנו אותי יותר.

אני אחדש את המודעה וארשום מחיר. נקווה שיתקשרו.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

תוסיף לזה את העובדה שהמחירון של האקורד מופרז גם בלי להתייחס לשוק של היום ותבין למה אתה תקוע. אין למחירון הזה שום הצדקה. זה לא שהרכב רע (יש כזה לאבי - הרכב נוסע יופי), הוא פשוט לא שווה את זה.

כנ"ל לגבי סינון מודעות בלי מחיר - זה פשוט לא נראה רציני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
התאוששות?!

1. ק"מ דיי גבוה, אני אישית פסלתי רכבים עם ק"מ נמוך בהרבה (הגג שהסכמתי היה 80K), מהסיבה שאני רוכש רכב ל-5 שנים (בתקווה) ועם נסועה ממוצעת וק"מ כמו שלך הייתי מגיע כמעט ל-200K, ואז באמת נתקעים עם הרכב וצריך להוריד את המכנסיים במכירה.

2. מספר ידיים גבוה בהגזמה.

תבין, הרוכש יהיה כבר יד-4 וזה לא פשוט למכור רכב מנהלים מודרני יד-4.

ועל זה סיננתי הכי הרבה בזמן החיפושים שלי, אני אישית שאפתי לרכב יד-1 והייתי מוכן להתפשר על יד-2. יד-3? לא בבית ספרי!

וכאן הבעיה האמיתית שלך!

אתה גם מציין שכל הידיים במשפחה, אז למה בכלל העברתם בעלות?! פשוט חבל..

פורסם
אני את השירוקו פירסמתי ב-10 בלילה ובעשר בבוקר הייתי בבדיקה.

הרכב נמכר ב-127 כשהמחירון היה 112... עכשיו זאת הצלחה!

גם זה מזל !

אבל בלי קשר שירוקו נחשבת לכבשה שחורה בעדר של כבשים לבנות (אבל במובן הטוב) אין לי מושג למה אבל גם כשאני חיפשתי שירוקו לפני חודשיים, כל המודעות למכירה שהתקשרתי אליהם דרשו מעל המחיר (היו כאלה שדרשו מחירון ולא היו מוכנים להתפשר אפילו ב-1000 שקל ).... סוג של הסכם פסיכולוגי בין בעלי השירוקו? או שסתם המראה שלה מושך קהל ! ואז בעלי השירוקו מזהים את הפוטנציאל ומעלים מחירים :-D

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

מכרתי לפני שלושה שבועות מיצובישי לנסר שנת 2007 יד ראשונה מטופלת רק במוסך מורשה ללא תאונה אחת, 70 אלף ק"מ, במחיר של 42 אלף ש"ח במקום 49 אלף ש"ח מחיר המחירון (51 אלף ש"ח מחיר מחירון משוקלל).

יומיים לאחר פרסום המודעה באתר יד 2 הגיע אליי הקונה ונחתם הסכם זכרון דברים על הנ"ל ומייד מחקתי המודעה ביד 2.

בימויים הללו לא התקשר אף אדם נוסף.

ייתכן שהורדתי מהר מדיי ויותר מדיי את המחיר, אולם ראיתי באתר יד 2 רכבים כמו שלי גם מבעלות פרטית וקילומטרז' נמוך שמוצעות למכירה במחירי שחיטה ואמרתי שמוטב לסיים עם הנ"ל.

לאחר מכן כשהיייתי בסוכנות מאזדה לצורך רכישת רכב חדש, דיברתי עם רוכשת אחרת שאמרה לי שמכרה סובארו אימפרזה שנת 2006 יד ראשונה פרטית עם מעט ק"מ במחיר של 40 א' ש"ח במקום 41 א' ש"ח. אחרי ששמעתי את זה התבאסתי קצת.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אז תגיד גם אתה, מה הבעיה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אצלנו במשפחה, מאזדה 6, יד ראשונה פרטית, 140K, ללא תיקוני צבע, עם ספר טיפולים מלא, מפורסמת כ-10 חודשים, רק שניים הגיעו לראות, ורצו לתת 20K מתחת למחירון....:|

אגב, גם בטרייד אין לא מוכנים לקחת : "יש לנו כמה כאלה במגרש...."

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...