Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלן,

לפני כשבוע שמתי לב למשהו מוזר במערכת: הקומפוננט הקידמי שמחובר למגבר מתחיל לעבוד רק אחרי ווליום 30 במערכת ואז הוא עובד בכל ווליום עד כיבוי המערכת ושוב אותה בעיה.

כלומר כל פעם צריך להגביר ל30 לשניה ואז אפשר להוריד ווליום ולהנות מרמקול.זה קורה רק בצד אחד,מה יכולה להיות הבעיה?

הסט:

HU : Panasonic CQC1303U

4CH Amp : Premier 800W

Sub : 300RMS KNWOOD

Comp Front : Focal 165A 120W/60W RMS

Rear : JBL GT5963 210W/70W RMS

פורסם

מקפיץ..

הקומפוננט מחובר למגבר.מדובר על צד אחד בעייתי.השאלה מאיפה יכולה להיות הבעיה?

מהמגבר?או בחיבורים של הרמקול?בקרוס אובר?

את הRCA בדקתי ניסיתי לשנות צדדים ואין קשר.

בדקתי שוב את הנושא:אחרי שמגבירים ל30 במערכת הרמקול מתחיל לעבוד,ואז אפשר להוריד את הווליום(נגיד ל10 והרמקול יעבוד).

עם מכבים את המערכת ומדליקים הרמקול יעבוד(לא כמו שרשמתי למעלה),אבל אחרי כמה דקות/שעות(לא בדקתי את זה עם סטופר),הרמקול שוב לא עובד עד שלא נגביר ל30.

מבקש עזרה זה מאוד חשוב לי

תודה מראש ושבוע טוב!

פורסם

נשמע כמו בעיה במגבר , תנסה להחליף בין היציאות של הרמקולים במגבר ( לא ה RCA) , ז״א תחליף ימין ושמאל , ותראה אם התופעה עברה צד .

SCANSPEAK

פורסם

בנוסף הייתי בודק גם את הקרוסים, להחליף ביניהם. אבל נראה לי יותר כמו בעייה במגבר כמו ש bengee אמר

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץץ אחרי הרבה זמן..

נשמע כמו בעיה במגבר , תנסה להחליף בין היציאות של הרמקולים במגבר ( לא ה RCA) , ז״א תחליף ימין ושמאל , ותראה אם התופעה עברה צד .

צודק התופעה עברה לצד השני.החלפתי בין היציאות לא הRCA,מה אפשר לעשות??

ולמה אחרי שאני עובר את ה30 במערכת הרמקול פתאום מתחיל לנגן ומנגן בכל ווליום.

פורסם

JaIgor ערב טוב.

תנסה להעביר rca אחר בתוך הרכב ותחבר אותו במקום הrca הלא תקין, יכול להיות שהוא לא תקין.

תנסה להחליף בין שני הקרוסים .

בני.

פורסם

היה לי בדיוק אותה בעיה שבעקבותה ביום אחד נשרף לי ערוץ במגבר.

תבדוק תקינות של החיבורים, הייתי גם בודק את התקינות הרמקול אולי נשרף הסליל או שיש בו קצר.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

חבר'ה תודה לכולם.

אבל כמו שאמרתי הבעיה היא במגבר,החלפתי את ערוץ היציאה מהמגבר ובעיה עברה צד גם(כלומר הבעיה היא במגבר)

הRCA-לא קשור לזה

הרמקול-שניהם תקינים עם הבעיה עברה צד אז היא כבר לא ברמקול.

מה שמציק לי: השעה 8 בבוקר,אני נכנס לרכב,מניע את האוטו,מחכה עד שהרדיו דיסק טוען את הדיסק,ומקשיב למוזיקה,פה מתחילה הבעיה,צד אחד של הרמקול שמחובר למגבר לא עובד(גילינו למעלה שהבעיה היא במגבר ביציאה ממנה)אבל איך שאני עובר את ווליום 30 במערכת עצמה הרמקול פתאום מתחיל לנגן וממשיך לנגן גם בווליום נמוך(5-10-15-20),ומפסיק לנגן אחרי X זמן שהמערכת לא דולקת/ווליום מתחת ל30+-.

איךך אני יכול לתקן את הבעיה עצמאית,והאם יש טעם להשקיע כסף על המגבר?

פורסם

אם יש לך ידע באלקטרוניקה, תפרק את המגבר ותראה איזה קבלים או סלילים שרופים, תקנה כאלו בחנות אלקטוניקה תלחים אותם , הבעיה אמורה להפתר.

אם תצליח לעשות את זה לבד אז זה יהיה נזק של כמה עשרות שקלים, במעבדה יהיה לא שווה לתקן (אם התיקון הוא מעל 400 שקל), אז יהיה עדיף לקנות מגבר משומש, ככה גם תוכל להשתדרג על הדרך.

SCANSPEAK

פורסם

JaIgor בוקר טוב.

זה שהחלפת במגבר את הגידים בין הצדדים זה לא אומר שהבעיה במגבר.

תבדוק בבקשה את הrca כמו שרשמתי לך ותעדכן.

יכול להיות שיש לך rca תקול כלומר הסיגנל שיוצא לך מהיחידת ראש לא מגיע בשלמותו למגבר

ואת זה אנחנו רוצים לשלול.

פורסם

כדי להיות בטוח שזה במגבר, אתה יכול להחליף צד גם ב RCAים - יותר פשוט מלמשוך כבל נוסף. התופעה לא עברה צד -> הבעיה במגבר. התופעה עברה צד -> הביעה עוד לפני המגבר. בצורה הזאת אתה יכול לבודד את הבעיה למודול יחיד בשרשרת.

פורסם
כדי להיות בטוח שזה במגבר, אתה יכול להחליף צד גם ב RCAים - יותר פשוט מלמשוך כבל נוסף. התופעה לא עברה צד -> הבעיה במגבר. התופעה עברה צד -> הביעה עוד לפני המגבר. בצורה הזאת אתה יכול לבודד את הבעיה למודול יחיד בשרשרת.

החלפתי צד בRCA התופעה נשארת באותו צד.

כמו שרשמתי הבעיה היא במגבר :-(

אני כנראה יוסיף עוד מגבר של 2 ערוצים,חבל לזרוק מגבר שכולה ערוץ 1 עושה בעיות

• תוכן חדש...