Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audison vrx 4.300 - האם הוא מתאים לי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחתי שיש לך את האקליפס ועשית נכון שהוספת בידוד לדלתות , משירשורים קודמים בהתקנות באיביזה החדשה ראיתי שהרמקול יושב על הדיפון , אצלך זה גם המצב?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
אותי מעניין על פי מה אתה שולל את האודיסון ? שמעת אותו במערכת נורמלית עם רכיבי איכותיים שאתה מדבר?

אני די בטוח שלא.

אני לא שולל אודיסון, במקרה יש לי VRX6.420

אבל מה זה רכיבים איכותיים?

פורסם
שכחתי שיש לך את האקליפס ועשית נכון שהוספת בידוד לדלתות , משירשורים קודמים בהתקנות באיביזה החדשה ראיתי שהרמקול יושב על הדיפון , אצלך זה גם המצב?

כן.. יש כמובן טבעת עץ שהרמקול יושב עליה, אבל הטבעת אכן מחוברת לדיפון.

די מוזר מה שהולך שם בדלתות של האיביזה, אבל עכשיו כשיש בידוד זה פשוט הופך את כל הדלת לאחלה תיבת תהודה..

מה שפחות טוב שם, זה המיקום של הטוויטרים. הם לא ממש פונים לכיוון הפנים. אבל עם הטיים קורקשן אפשר לסדר את זה..

פורסם

מתי אתה מחבר בשעה טובה את המגבר? אתה הולך להנות מסאוונד פצצתי

HEAD UNIT: ALPINE INA-W987D

AMPLIFIERS: TWO BOSTON ACOUSTICS GT-2200

MONO: ALPINE PDX-M12

COMPONENT SET: TWO BOSTON ACOUSTICS SPZ-60 SUBWOOFER: BOSTON ACOUSTICS SPG-555

פורסם
שגיא אני מדבר על כל המערכת שהיא בנויה היטב ונמצא שם מגבר כזה שאפשר להבין שהוא אכן נותן כאן הגברה נקיה ובלי עיווטים.

אני יכול להגיד לך שאחרי ששמתי את הטרו, במקום הדיוס אז בהחלט יש הבדל רציני , גם שעברתי לאקטיבי וגם שזה לא באותו רמה בכלל. הרבה יותר נקי ואיכותי.

בהצלחה בחיפוש אחרי מגבר איכותי וטוב, יש כמה אבל צריך לדוג את הנכון!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אני מה זה שמח!!! כי זה מה שהיה לי לפני המערכת הנוכחית בדיוק השילוב הזה אודיסון והרץ והיה פצצה, סאב אני ממליץ או הרץ שהיה לי או JL AUDIO או בוסטוק אקוסטיק זה בכל מקרה הטעם והדעה שלי

פורסם

עודד

אני חושב שאתה תהיה מופתע לגלות איזה סאב יש לבחור - וגם איך הסאב הזה הגיע אליו :-D

ואני בהחלט אומר ששומעים ברכב שלו ממש טוב - בייחוד לחבר פורום צעיר וחסר נסיון, אני לא יכול לאמר שהסאונד שם נקי - יש שם איזשהו בור של מיד שעוד צריך לעבוד עליו וגם רמת הפירוט מוגבלת הודות לטוויטרים של ההיי אנרג'

אבל באמת - מערכת שאפשר לשמוע בה שעות מבלי להתעייף ולהנות ממנה.

המיקום של הטוויטרים דווקא יוצא מן הכלל ברכב הזה - הם טיפה מעל הנקודה הגבוהה ביותר בדש בורד והם עם קו הקורות - אפילו שהם מופנים כלפי מטה - זו אחת השיטות הטובות ביותר להתקין טוויטרים בקורות A (מנסיון מוכח שלי עם התקנות עבר)

הטיפ שלי לרמי יהיה לשים כיסוי דש-בורד, אולי קצת זקן ומכוער אבל זה ינטרל בצורה מאוד מורגשת הרבה מהצרימה של הטוויטרים שבכלל נובעת בחלקה הגדול מהפגיעה במשטח הדשבורד.

אחלה מגבר!

אחלה HU - באמת HU מרשים באיכות הסאונד וביכולות הכוון שלו.

ברגע שהדיפונים ברכב הזה מבודדים היטב והרמקול יושב על טבעת עץ מספיק מסיבית הדלת מהווה IB ויש רמקולים שיודעים להסתדר נהדר בתנאים שכאלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני יודע איך זה נשמע כי זה מה שהיה לי לפני, המגבר שמכרתי לו, גם סט של היי אנרגי, וסאב של הרץ, לא ידעתי שהוא כבר מצא סאב, איזה בסוף?

פורסם

חשבתי שהרמז היה מספיק ברור - הSA-10 שלי, סליחה, לשעבר.

מאוד אהבתי את הסאב הזה רק שמלחתכילה רציתי את ה SA-8 או סאב 8 אינטש באופן כללי ובסוף בגלל שנאבקתי על מקום לעגלת תינוק החלטתי באמת ללכת על זה וגם בדרך ירדתי חזרה לסאב שדורש גג 250WRMS במקום 500 או 600 (הSA8 הישן היה מוצהר על 400 אבל הם "קצת" שיפרו אותו וזה לא ממש התאים לי - בגלל זה גם לא הלכתי על אולטימו 8 או על JL 7W8 )

אם תרצה לדעת ממנו מה דעתו - אני מקווה שהוא כן יגיב בשרשור.

סה"כ עשינו סשן כוונים קצר בכדי לתת לו בייס-ליין קצת יותר טוב והצלחנו מהר מאוד:

להביא את הסאב לקדמת הרכב

לנקות את הבאס מהמידבאסים כך שהם ירגישו נקיים יותר על חשבון הסאב שעלה קצת יותר גבוה.

תיאום פאזות וסלופים.

כוון קטנטן של TC

והופס המערכת בהחלט מפתיעה לטובה.

לדעתי יש שם מקום לעבודה עם הEQ באזור המיד - יכול להיות שזה יסדר שם הרבה ממה שלא ממש נופל במקום עם המידריינג'.

אני הייתי חושב ברצינות לשדרג את הסט הזה לסדרת "מילה" של הרץ - אני מאמין שהתוצאה תוכל להפיל לסתות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יפה יפה מחר כניראה אנחנו נפגשים אז אני ישמע את התוצאה

ומתי אתה בא לכוון לי את הכל חחחח

פורסם

תן לי לעבור את החגים בשלווה ובשלום ואחרי זה אוכל להתפנות קצת לאתגרים מהסוג הזה.

המערכת שלך מעניינת אותי לגבי התוצאה שלה - פוטנציאל יש שם בכמויות, האמת היא שהיום קראתי קצת מידע לגבי הסט שלך ולמה בעצם בוסטון בחרו לשים את הטוויטר ישירות מעל המידבאס כמו רמקול קואקסיאלי, סתם מידע רקע שנחשפתי אליו בטעות.

תגיד לי אם אהבת את התוצאה ברכב שלו, אם כן - תיקח בחשבון שאצלך יש גמישות כוונים עוד יותר גדולה הודות לפרוססור 701

Pioneer TS-X150

פורסם

אשמח לעדכן, תאחלס אני שמח שקניתי את הפרוססור כי הוא נתן הרבה אפשרויות כיוון שבלעדיו לא היו, אני חייב גם לציין שהצורה שהתקינו לי את הטויטרים דווקא אני מאוד מרוצה וכבר כמה חברי פורום היו אצלי בביקור לבוא לשמוע את הסט הנ"ל והיו ביקורות טובות, מחר צריך לבוא עוד חבר פורום מהרצליה, זה ניהיה רכב תצוגה חח

• תוכן חדש...