Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, כמו שכתבתי בכותרת.. מעוניין לשדרג את הרמקולים המקוריים. מבחינת רדיו דיסק, אז מותקנת לי באוטו מערכת מולטימדיה של רוד רובר.

הדרישות שלי: כמה שפחות ויזואליות. זאת אומרת, מגבר קטן שיכנס תחת השטיח בבגז׳ ולא ישאיר סימנים. מעבר לזה שהכיסאות מתפרקים ואני לא מעוניין לבטל את האופציה הנל.

קומפוננט ים, פול ראנג׳ים זה תגידו אתם...

אני מאוד אוהב באסים עמוקים כאלה. הייתי רוצה לקבל אותם מרמקולים שישבו בתוך הדלתות ולהיות בלי סאב, אך זה לא נראה אפשרי.. אלא אם תחדשו לי.

בכל מקרה, התקציב הוא סביב ה 2000 שח כולל הכל.

בכלל, אם הייתה לי אפשרות לא להרכיב מגבר כלל, היה הכי טוב. אבל נדרשים רמקולים בעלי נפילות גדולה מאוד וזה כבר מייקר..

בקיצור, נראה לי שהבנתם את הראש.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

יש לך אפשרות לסאב 10׳ בתיבה קטנה לא תופס הרבה מקום, תגדיל קצת את התקציב

מגבר jbl או הרץ

קומפוננט מורל דוטק או טמפו

סאב הרץ es250 אחלה סאב

כולל התקנה טובה יעלה לך לקראת 3000

פורסם

devil, אני אישית בחרתי - בסופו של דבר - להתקין HU מקורי משודרג (הגיע עם SWING, נרכש במקומו AMUNDSEN).

קומפוננט הבאתי עימי מגרמניה, את ה-SAX265 של Rainbow. התלונה היחידה שלי לגביו - הטוויטרים המעט צורמים לעיתים. בתחום הבאס הוא פשוט מפתיע - לפעמים נדמה כי הוופרים שלו עושים עבודה נאמנה יותר מהסאבצ'יק שלי. סט מפתיע לטובה, גורם לי לשקול היטב להחליפו בסט מסדרה בכירה יותר - לרגל הנסיעה הקרובה לגרמניה.

מגבר קניתי משומש - מחבר פורום ותיק - Sundown 50.4 שהוא (במזל) קטן מידות והורכב מתחת למושב הנהג (אם תרצה להתקין מגבר בתא המטען, אתה תצטרך להכנס לשלל עבודות בנייה וכדומה - היה נורא מיותר לטעמי).

סאב היה לי מהפאביה, אותו ה-ID8 שלא כל כך מחבבים כאן בפורום. מכוון שהוא בתיבה פיצית ובקושי נראה בתא המטען - הוחלט להשאירו. בכנות רבה, הוא די מפתיע על הסט אפ הקיים / ברכב הקיים. בפאביה הוא היה מאוד "פרווה".

בקיצור, צריכים להפגש - בלי קשר לשדרוג המערכתי.

חפש לך מגבר בסדר גודל מידות של ה-50.4 (לא זוכר בע"פ מידותיו) והתקן אותו מתחת למושב קידמי (שלך / נוסע - לא משנה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...