Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי מנוע tsi של פולו

arikmor
שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם ברשותי פולו שנת 2012 שהוצאתי לפני חודשיים וחצי מסוכנות של צמפיון.

האוטו כבר עשה 3600 ק״מ, מה היא הצריכה הדלק הנכונה והאמיתית?

אחרי 450 אני שם דלק, שזה לא הגיוני, כי שמעתי מאנשים שעשו 700.

נכון שרוב הנסיעות שלי בעיר ועכשו קיץ ומזגן עובד כל הזמן. אז אני שואל, עם כל זה, איפה החסכון שאמרו על המנועים האלה?

אני נוסע רגוע, למרות שקשה לא להאיץ עם הרכב הזה.

תודה לעונים ושבוע טוב לכולם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשרשור הקודם שלך בנושא התלוננת על 420קמ למיכל, עכשיו 450קמ.

כמו שאמרו לך, הצריכה משתפרת עם הזמן :-D

היום: ג'ילי גיאומטרי C

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מה אתה מדבר? יש לך בסה"כ 45 ליטר במיכל, צריכת הדלק של הTSI היא טובה, בטח שהיא תהיה טובה יותר בעוד כמה אלפי קילומטרים, אבל אין צורך להגזים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה ליטר דלק בדיוק אתה ממלא אחרי 420 ק"מ נסיעה.

או במילים אחרות- מה היא צריכת הדלק המחושבת אצלך ברכב והאם היא לרוב עירונית, בינעירונית או משולבת.

ברכב שלי- 15,400 ק"מ על השעון. הרכב עושה 1/15 בנסיעה משולבת עם מזגן בסגנון נסיעה חסכוני ( בשטח מישורי: במקרה ואתה גר באיזור ההרי סביר להניח שהצריכה שלך תקפוץ) . במקרה ואני מחליט ללחוץ הצריכה מזנקת לה לכיוון 1/8 .

נ.ב. דניאל אני אבוא עם דלי צהוב טמבור אלייך הבייתה אם לא תחליף את תמונת הפרופיל...:lol:

זמין 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לנו בבית פולו TSI והצריכה האמיתית שלו היא:

מחוץ לעיר: 1:18 לפעמים בבדיקה הגיעה אפילו ל-1:19

ובתוך העיר הסיפור שונה לגמרי במיוחד בימים חמים עם מזגן

בנסיעה משולבת עירוני/ בינעירוני הרכב בבדיקה עשה 1:13 / 1:14

וכמובן שהצריכה נמדדה בנסיעה רגועה.

אפשר לומר שהצריכה הכללית של הרכב טובה מחוץ לעיר ובתוך העיר היא ממוצעת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

3600 ק"מ בחודשיים וחצי? אתה בקושי נוסע ;)

המנוע אצלך כמו שאומרים,עוד לא "נפתח".

אל תדאג זה עוד ישתפר לטובה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה ליטר דלק בדיוק אתה ממלא אחרי 420 ק"מ נסיעה.

או במילים אחרות- מה היא צריכת הדלק המחושבת אצלך ברכב והאם היא לרוב עירונית, בינעירונית או משולבת.

ברכב שלי- 15,400 ק"מ על השעון. הרכב עושה 1/15 בנסיעה משולבת עם מזגן בסגנון נסיעה חסכוני ( בשטח מישורי: במקרה ואתה גר באיזור ההרי סביר להניח שהצריכה שלך תקפוץ) . במקרה ואני מחליט ללחוץ הצריכה מזנקת לה לכיוון 1/8 .

נ.ב. דניאל אני אבוא עם דלי צהוב טמבור אלייך הבייתה אם לא תחליף את תמונת הפרופיל...:lol:

אני עדיין מחכה לראות אותך נוהג בקצב של 1-8.:-D

ומה אתה רוצה אני מכביסט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סגנון הנהיגה שלך משפיע על צריכת הדלק יותר מהמנוע עצמו (ובינינו, ה1.2TSI לא כזה סופר-חסכוני כמו שמנסים להציג אותו). אם אתה טיפוס של גז-ברקס כל שניה אל תתפלא אם צריכת הדלק שלך גרועה.

תשים יותר לב לצורת הנהיגה שלך - שמור מרחק רב יותר והשתמש כמה שפחות בבלם והצריכה כבר תשתפר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

(ובינינו, ה1.2TSI לא כזה סופר-חסכוני כמו שמנסים להציג אותו).

הוא סופר חסכוני רק בנהיגת סופר-סבתא (עד 90 בבינעירוני,נהג בלבד בלי מטען,בלי מזגן,בלי רמזורים,תגיע בכיף ל1:18 ומעלה :oops:)

אבל בגלל המצאות הטורבו,קשה שלא ללחוץ 8) ומכאן הדרך לצריכת דלק קטסטרופלית קצרה :-P

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...